pesikot написав:То як ти за кордоном перебував ? Термін "податковий резидент" за кордоном тобі знайомий ?
Чому тебе так цікавить моє приватне життя? Я завжди працював і працюю на українську фірму. Отримував і отримую «білу» ЗП. Згідно законодавства України мій роботодавець зобовʼязаний вирахувати з моєї зарплати ПДФО, а вже кілька років і воєнний збір. Як я вирішував податкові питання в інших країнах, коли я там жив, тебе цікавити не повинно. Головне, що Україна отримувала і отримує мої податки. Ти згоден?
Ні, не згоден
Ти визнав, що ти живеш в інших країнах, хоча робив вигляд, що такого не було
То розкажи, як ти "вирішував податкові питання в інших країнах" Бо там не багато варіантів було, який був твій варіант ?
АндрейМ написав: Можно, не спорю, но применение можно найти и Вам и Вашим дочерям. И они и я можем чистить картошку или мыть посуду или стирать носки. Я не должен быть в этой очереди первый. Вот, и всё. Я не говорю, что я не должен в ней быть. Просто, Ваши объяснения почему некоторые граждане должны даже на небоевые позиции идти в последнюю очередь, я не принимаю.
Соромлюсь запитати, як ви можете бути в цій черзі першим? Вже понад мільйон чоловіків і скільки-то тисяч жінок побували на фронті й щодня туди потрапляють нові люди з учбових центрів. У мене питання: коли має настати ваша черга? Після всіх Ж18-60? Чому ви постійно порівнюєте себе з жінками? Може варто звернутися до лікаря?
ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.
Як там із оплатою священного боргу, чи він тільки для чужих М2260, а своїм ні, як для Д,Б,С і Ж?
Востаннє редагувалось flyman в Чет 19 лют, 2026 21:00, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.
давно пора чтобы пол человек определял себе сам. С чего вдруг ТЦК решило что АндрейМ мужик? Может быть в душе он женщина.
fler написав:ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.
давно пора чтобы пол человек определял себе сам. С чего вдруг ТЦК решило что Андрей мужик? Может быть в душе он женщина.
КЛАСИКА - "произошла чудовищная ошибка". ніхто більше не хоче поїхати перевірити, як вільно дихається в "освобожденном Оркостане"? їм ще пощастило
Поляк, який у 2023 році поїхав на окуповані Росією території, щоб особисто перевірити, чи триває війна, імовірно, загинув унаслідок катувань у Таганрозі.
У неволі чоловіка регулярно били, зокрема за те, що він не знав російської мови, а також через підтримку Польщею України.
Під час однієї з перевірок охоронці побили його настільки жорстоко, що в нього посиніли й почали відмовляти ноги. У середині червня 2023 року Кшиштоф Галос помер.
останній абзац особливо для ЛАДа, який регулярно каже - а чого про це постійно казати? реалії Раші ЛАД - просто треба з ними змиритися?..
давно пора чтобы пол человек определял себе сам. С чего вдруг ТЦК решило что Андрей мужик? Может быть в душе он женщина.
в нас час це не проблема.. за деяку суму коштів лікарі офіційно зроблять жінкою. й чого наші ухилянти не користуються - легальна ж схема
Чоловіки Білорусі масово отримують повістки на раптові військові збори: у соцмережах паніка, - ЗМІ
В соцмережах активно обговорюють повістки для військовозобов'язаних, які отримують навіть багатодітні батьки.
Жінки з Гродно активно діляться переживаннями щодо того, як швидко їхніх чоловіків відправляють на збори, навіть не даючи можливості належно підготуватися.
Серед таких мати трьох дітей Дар’я Мелешко. В коментарях їй відповіли, що забирають навіть тих, у кого четверо та більше дітей, а також чоловіків, які раніше не служили.