Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16823168241682516826>
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 18:47

АндрейМ написав:
  sashaqbl написав:
  АндрейМ написав:За безпеку я готовий заплатити, а медициною, правоохоронними органами я завжди користувався платно. Вони існують за рахунок моїх податків.

Готовий? Розкажи, скільки ти платив за безпеку до повномасштабного вторгнення? Скільки платив після?
UPD. Я наводив раніше цифри, які я платив до мобілізації. Зі скріншотами з монобанку.

Я платив стільки, скільки вимагала держава. Ніколи не був ФОПом, як тут полюбляють.

То як ти за кордоном перебував ?
Термін "податковий резидент" за кордоном тобі знайомий ?
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 19:25

pesikot написав:То як ти за кордоном перебував ?

Чому тебе так цікавить моє приватне життя? Я завжди працював і працюю на українську фірму. Отримував і отримую «білу» ЗП. Згідно законодавства України мій роботодавець зобовʼязаний вирахувати з моєї зарплати ПДФО, а вже кілька років і воєнний збір. Як я вирішував податкові питання в інших країнах, коли я там жив, тебе цікавити не повинно. Головне, що Україна отримувала і отримує мої податки. Ти згоден?
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 19:28

АндрейМ написав:Вы предпочитаете меня называть «Андрюшей»
лад ещё тот шалунишка. :D :D не поворачивайтесь к нему спиной... на всякий случай.
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 19:58

АндрейМ написав:

Чому тебе так цікавить моє приватне життя? Я завжди працював і працюю на українську фірму. Отримував і отримую «білу» ЗП. Згідно законодавства України мій роботодавець зобовʼязаний вирахувати з моєї зарплати ПДФО, а вже кілька років і воєнний збір. Як я вирішував податкові питання в інших країнах, коли я там жив, тебе цікавити не повинно. Головне, що Україна отримувала і отримує мої податки. Ти згоден?

>>> Термін "податковий резидент" за кордоном тобі знайомий ?
Я ж тебе еще в том году говорил - загугли "двойное налогообложение"
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 20:06

АндрейМ написав: Можно, не спорю, но применение можно найти и Вам и Вашим дочерям. И они и я можем чистить картошку или мыть посуду или стирать носки. Я не должен быть в этой очереди первый. Вот, и всё. Я не говорю, что я не должен в ней быть. Просто, Ваши объяснения почему некоторые граждане должны даже на небоевые позиции идти в последнюю очередь, я не принимаю.

Соромлюсь запитати, як ви можете бути в цій черзі першим? :shock: Вже понад мільйон чоловіків і скільки-то тисяч жінок побували на фронті й щодня туди потрапляють нові люди з учбових центрів. У мене питання: коли має настати ваша черга? Після всіх Ж18-60? Чому ви постійно порівнюєте себе з жінками? Може варто звернутися до лікаря?

ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 20:12

АндрейМ написав:

Ні, не згоден

Ти визнав, що ти живеш в інших країнах, хоча робив вигляд, що такого не було

То розкажи, як ти "вирішував податкові питання в інших країнах"
Бо там не багато варіантів було, який був твій варіант ?
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 20:18

_hunter написав:>>> Термін "податковий резидент" за кордоном тобі знайомий ?
Я ж тебе еще в том году говорил - загугли "двойное налогообложение"

Загугли, когда тебе 500 ойро Мерц перестанет платить

В ситуации АндрейМ, как физ.лица - это так не работает
Если живешь какое-то время в стране и работаешь, то плати налоги в этой стране

Никаких взаимозачётов для физ.лиц не бывает
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 20:31

«ну нормально ж общались»))))))

Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2573 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 20:42

fler написав:
  АндрейМ написав: Можно, не спорю, но применение можно найти и Вам и Вашим дочерям. И они и я можем чистить картошку или мыть посуду или стирать носки. Я не должен быть в этой очереди первый. Вот, и всё. Я не говорю, что я не должен в ней быть. Просто, Ваши объяснения почему некоторые граждане должны даже на небоевые позиции идти в последнюю очередь, я не принимаю.

Соромлюсь запитати, як ви можете бути в цій черзі першим? :shock: Вже понад мільйон чоловіків і скільки-то тисяч жінок побували на фронті й щодня туди потрапляють нові люди з учбових центрів. У мене питання: коли має настати ваша черга? Після всіх Ж18-60? Чому ви постійно порівнюєте себе з жінками? Може варто звернутися до лікаря?

ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.

Як там із оплатою священного боргу, чи він тільки для чужих М2260, а своїм ні, як для Д,Б,С і Ж?
Востаннє редагувалось flyman в Чет 19 лют, 2026 21:00, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1628 раз.
Подякували: 2876 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2026 20:57

fler написав:ПС. Гендерна дисфорія: Відчуття глибокого дискомфорту або дистресу через невідповідність між гендерною ідентичністю (відчуттям себе жінкою) та статтю, визначеною при народженні.
давно пора чтобы пол человек определял себе сам. С чего вдруг ТЦК решило что АндрейМ мужик? Может быть в душе он женщина.
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 16823168241682516826>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему