|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 15:55
Hotab написав:Будівельник пише що не женеться за написом на пачці, просто влаштовує якість .
Уточнення Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА... Бо в мене відсутні зобовязання по формуванню смакових уподобань того чи іншого продукту. Я слідкую за прибутком, а прибуток можливий тільки там де враховані вподобання споживача і співвідношення ціна/якість з ціна/прибутковість
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 15:57
budivelnik Я слідкую за прибутком
А хунтер з Німеччини за вами і якістю паперу ваших стаканчиків. У дурака завжди має бути робота, яку він вважає потрібною 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:02
Hotab От стаканчики в мене якраз погані бо дешеві.... але піднімати ціну на каву в стаканчику на 3 грн за рахунок зміни стаканчика з одношарового на кількашаровий(не так опікає руки і є більш твердим) я якось не хочу, та й експеримент коли стояли поряд дорогі і дешеві стаканчики (з автоматичним перерахуванням ціни кави), показав що геморою більше ніж толку... Тому питання вирішене просто Якщо стаканчик не тече(кожен сотий тече) то все нормально , якщо тече - даю безкоштовно інший (клієнт вставляє стаканчик в стаканчик і питання вирішене) Ну і є парочка клієнтів які ВІДРАЗУ просять два стаканчика ( в основному літом) і за своє побажання платять...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:06
budivelnik написав:Hotab От стаканчики в мене якраз погані бо дешеві.... але піднімати ціну на каву в стаканчику на 3 грн за рахунок зміни стаканчика з одношарового на кількашаровий(не так опікає руки і є більш твердим) я якось не хочу, та й експеримент коли стояли поряд дорогі і дешеві стаканчики (з автоматичним перерахуванням ціни кави), показав що геморою більше ніж толку... Тому питання вирішене просто Якщо стаканчик не тече(кожен сотий тече) то все нормально , якщо тече - даю безкоштовно інший (клієнт вставляє стаканчик в стаканчик і питання вирішене) Ну і є парочка клієнтів які ВІДРАЗУ просять два стаканчика ( в основному літом) і за своє побажання платять...
Все вірно, все має свій ціновий сегмент, і свого споживача. У мене була ойтішниця, вона просто буквально «вимагала» (своїм вибором кавʼярні) гофрований, бо це зручніше і приємніше . Але ж вона і платити була готова за таке «скільки скажуть». Якщо ніша «роботяги після роботи» - вони проголосують за простіше, аби не переплачувати. Он Хунтеру нагадав, що він тут і в будні і вихідні чергує, так прокинулась совість, пішов хоч сина побачить, поспілкується . Пояснить йому, чому він живе з татком в Німеччині на соціалі (розкаже йому чергову страшилку про ТЦК)
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 лют, 2026 16:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:08
Hotab написав:Vadim_ ты любишь ходить без трусов
Счаслівіє трусов не одевают (с) Так дружина таки китаянка? Як вона дозволяє глушити синьку тобі? Чи ти погрожуєш «щось не так - відправлю в Шанхай»
филлипинка
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 650 раз.
- Подякували: 532 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:13
Vadim_ написав: Hotab написав:Vadim_ ты любишь ходить без трусов
Счаслівіє трусов не одевают (с) Так дружина таки китаянка? Як вона дозволяє глушити синьку тобі? Чи ти погрожуєш «щось не так - відправлю в Шанхай»
филлипинка
Ця ніша зайнята . «Дівчата, не вірте ви всім цим стереотипам, що в японців маленькі члени! У мене був японець — все нормально, навіть дуже добре, розмір стандартний, все працювало як треба, ніяких проблем! А як він стогнав на японському, і які брудні компліменти на вухо на своєму шепотів!! » Але ми розійшлися… Бо виявилося, що він не японець, а дагестанець»
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 22 лют, 2026 16:15, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:13
Shaman написав:чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...
бо соціалізм/соціальна держава менш ефективна ніж капіталізм. Капіталістичні експлуататори можуть вичавити все із робітника. Саме вони борються із профсоюзами і придумали, що "соромно говорити яка в тебе зарплата"
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 22 лют, 2026 16:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 940 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:16
Дюрі-бачі написав:бо соціалізм/соціальна держава менш ефективна ніж капіталізм.
То що ми будемо будувати? капіталізм а потім соціальну державу чи відразу соціальну Державу... але при умові що нам на це хтось гроші дасть? а черги бажаючих я якось не бачу. Дюрі-бачі написав:Капіталістичні експлуататори можуть вичавити все із робітника.
Труси-Хрестик Щоб менше капіталісти чавили (або щоб тиск менеше відчувався) потрібно надати працівнику більш дороге місце праці... А щоб надати більш дороге - то треба вичавити з працівника... То що будемо робити? На халяву -не дають Чавити -Ви проти Як ЗАРОБИМО на покращення за пару років - те що інші заробляли сотні років?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:18
budivelnik написав: Water написав: budivelnik написав:Каву вирощують в Південній Америці Завозять в мішках у Львів чи Закарпаття Там обжарюють і фасують в кілограмові пакети.... Малюнок на пакеті (так само як і назва типу Лаваца, Дельмаєр, Старбакс, паулінг Амбасадор Крема і так далі ) - НІЧОГО не говорить про якість кави в пакеті...
Це в основному "сіра" або "чорна" кава. Чому? Жодна поважна фірма не допустить такої розфасовки. В нас постійно когось ловлять на таких підробках, але справа живе, бо вигідно.
Ні Чорна чи сіра - це ВИКОРИСТАННЯ чужої торгової марки на упакуванні.... Кава, яку завезли зеленою з метою подальшої переробки для продажу під власною маркою - не являється контрабандою... У Львові є завод Віденська Кава, офіційно імпортує зерна, офіційно реалізує свою продукцію... Можливість купити пару тонн зеленої необсмаженої кави -це питання ціни а не якогось злочину типу крадіжка...
Звісно, це завод, але не смаження кави у Закарпатті та розфасовка у пакети Лавацца. Завод купляє оптом відповідно довгострокових контрактів, завод не продасть мішок зеленої кави будь-кому.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:25
budivelnik написав: Hotab написав:Будівельник пише що не женеться за написом на пачці, просто влаштовує якість .
Уточнення Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА...
А тебе показалось, что с этим кто-то спорил?  Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2