Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1685716858168591686016861 ... 17422>
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:34

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:......
Какие ещё особисті накиди? Я же не виноват, что вы регулярно вляпываетесь то из-за идеологии, то просто по незнанию.
Это не вы написали: "нам не потрібна дешева еенергія та газ"?
Если вы имели ввиду что-то другое, то выражайтесь точнее.

коли ви щось регулярно безпідставно никидаєте, це не означає, що я чогось не знаю - це ви просто брешете :lol: ми ж вже переконались, що мій рівень знань економіки значно вищий, ніж ваші радянські спогади Капіталу 8)
Ну это ваше личное мнение. Точнее, самомнение.
Берёте пример с будивельника, который "всегда прав"?

почекаємо ваших чергових оцінок (хибних) - тоді й поговоримо. 8)

вже побачили успіхи українського с/г? чи може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...
Shaman

Подякував: 828 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:35

Banderlog написав: що народу вигідно почати платити в 3 рази більше "ахметову" тоді "міндіч" не зможе красти.)))
Якщо народ заплатить в 2 рази більше (8 грн замість 4,30) тоді промисловість заплатить менше (8 грн замість 12 ) і тоді ЗНИКНУТЬ можливості різного роду махінацій типу
Записали що використав народ , а спожили на підприємстві ... того кого треба...
І щоб отримати маржу корумпували ВСЮ наглядову раду...
А якщо ціна для ВСІХ однакова?
Тоді
Підприємство сплатить менше за енергію і отримує можливість виплатити вищу зарплату при тій самі ціні своєї продукції...
Роботяга не те що не програв від підвищення ціни на електроенергію.. він навіть виграв, бо додаткову зарплату отримав.. а от чи буде він й далі споживати по 8 грн стільки ж скільки споживав по 4,3 - ще велике питання.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:45

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:.......
Ну нельзя же так!
Не пишите о том, чего не знаете, и не придумывайте объяснения, которые вас устраивают.
Хотя бы ИИ спросили.

я вам давав вже посилання на відео, де все розклали. вам це не сподобалось, бо показало неспроможність цієї диктатури. розкрийте свою думку, чому в Ірані немає води - просто посуха? й в Криму посуха, й в Донецьку посуха. а не витрачаються гроші на війну в цих режимах замість ЖКГ...
Поинтересуйтесь, откуда получали воду в Крыму и в Донецке.
Там тоже проблемы с трубами?
Кстати, в Харькове тоже в этом году возникала угроза нехватки воды, водохранилища сильно обмелели и воду перебросили из других регионов. Не слышали?
В Крым и Донецк без Украины перебросить неоткуда. Они были привязаны к Украине. Что-то изменить, нужны новые решения, очень много денег и времени. Оперативно не сделаешь. Если помните, Крым хотел покупать воду у Украины.

а чому зараз не вийде подати воду з Дніпра в Крим? Що сталося? Теж влада Раші недотична? з донецьком цікавіше - там намагались побудувати новий водогін, навіть щось побудували - але грошей вкрали стільки, що води не вистачає. але до чого тут влада?.. потрібна руським вода в Донецьку - так може треба ДОМОВЛЯТИСЯ з Україною, а ЛАД?

а по Криму - руський Крим ЗАВЖДИ був пустелею. вода там з'явилася лише за часів України. зараз її знову немає. й що робить Раша - починає її економно споживати? звичайно ні - вони продовжують руйнувати екосистему Криму, в тому числі неконтрольованим бурінням сведловин. а Крим не розрахований на таку кількість людей по воді...
Не буду вас утомлять длинными ссылками, вот вкратце об Иране от ИИ:
Иран переживает критический водный кризис из-за десятилетий чрезмерного использования ресурсов, неэффективного орошения и изменения климата.

Основные аспекты водной проблемы в Иране:
- Истощение ресурсов: Чрезмерная добыча подземных вод и обмеление водохранилищ.
- Причины: Неэффективное управление, строительство многочисленных плотин без экологической оценки, устаревшая инфраструктура (потери до 25% воды).
Подробнее поищите сами.

й де протиріччя тому, що я казав - неефективне керування. якби гроші, витрачені на ядерну бомбу й на підтримку терористів витрачалися на вирішення проблем - цього не було б. але це не є пріоритетом диктатури. очевидно, ЛАД.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:48

Banderlog написав:
  Shaman написав:не потрібна дешева еенергія - це було сказано в контексті - знаєте що це таке? от й не треба висмикувати з контексту ;) не зрозуміли - спитайте, я відповідаю,
в контексті того що народу вигідно почати платити в 3 рази більше "ахметову" тоді "міндіч" не зможе красти.)))
І що всі вернуться, обязатєльно вернуться бо завалять мовний тест)

якщо багато раз повторити брехню, вона стане схожою на правду? населення платить не Ахметову, а Енергоатому. а коли населення не платить, то платить держава - а різні бандерлоги тримають хоботки в цьому мутному потоці :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:49

Shaman написав:
  ЛАД написав:
  Shaman написав:коли ви щось регулярно безпідставно никидаєте, це не означає, що я чогось не знаю - це ви просто брешете :lol: ми ж вже переконались, що мій рівень знань економіки значно вищий, ніж ваші радянські спогади Капіталу 8)
Ну это ваше личное мнение. Точнее, самомнение.

може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

А со "Шведским социализмом" - что не так? 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:52

_hunter написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав: Ну это ваше личное мнение. Точнее, самомнение.

може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

так в Швеції капіталізм - ти не знав? :lol:

й країна так розвинула економіку, що вистачає на високі соціальна стандарти. але спочатку - розвиток економіки - потім високі соціальні стандарти - навпаки НЕ БУВАЄ...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 14:56

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:може знайшли країну, де нормально живеться за соціалізму? он Куба - залишилась без халявної нафти з Венесуели - й все, знову соціалізм вмер. чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

так в Швеції капіталізм - ти не знав?

Это ты по красному флагу определил? :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 15:40

АндрейМ написав:
  Vadim_ написав:А шо можна запитати наперед ?

Принаймні поцікавитись потрібно чи тебе приймуть. Як Ви пропонуєте їхати в інші країні, якщо тебе там ніхто не чекає і легального статусу не надасть?

родичі по дружині, через Марокко якось за долярчики прибули в Італію, трохи бігли під пострілами прикордонників, на поражнення ні ,то мабуть тільки у нас і Китаї на пораження.
Інтегрувались, працювали в поті морди, фізично і головою, але заробили на декілька приватних будинків, для себе і під сдачу
Vadim_

Подякував: 656 раз.
Подякували: 533 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 15:43

BeneFuckTor написав:
  stm написав:01.03 у мене -2 кредитних договора

Дуже части ви їх тут приводите. Можна для не дуже обізнаних роз'яснити?
1. Що це за кредити, яка їх мета.
2. Хто покриває різницю між ринковою вартістю, якими коштами.
3. Чи використовуєте Ви інвестиці (фінансування, дофінансування і тд які там види)
4. Як що до використання коштів закордонних інстанцій, де ніби кращі відсотки.

ПС. Моє ставлення, що це просто обкрадання держави. Вибачайте. Але після Ваших відповідей може моя думка зміниться.

Роз'яснюю, якщо ви бізнес-клієнт це фоп чи тов, ви маєте можливість прийти у будь-який день до банків України за програмою 5-7-9%. Український банк зафіксує ваш бізнес-план на розвиток не шкідливого виробництва (не може бути пластик, нафта, також залучення коштів на виплату дивидендів бенефіціарам і овдп покупку). Розгляд попередній 10 робочіх днів. При цьому договір з компанією у який бізнес робить закупи чогось має бути оргинал. Договір кредиту є беззаставний або з заставою. Застава буде у реєстрі майнових/немайнових справ без можливості відчуження без згоди банку, допоки договорі кредиту не буде погашенно. Без застави буде фігурувати поручитель, той хто на більш невигідних умовах буде провадити погашення у разі несплати стороною договору. ЄБРР тут як кінцевий бенефіциар коштів. Він їх надає банку, банк позичальнику. Позичальник гарантує що якщо буде мати борги зі сплати податків, то ставку різницю бере на себе сам, якщо подача квартальної звітності і річної все гаразд, різницю у відсотках сплачуває банку ЄБРР.
Це з моєї блондинистої тупої думки. Більш обізнані у кредитах ЄБРР як Хантер, чи АндрійМ можуть мати свою експертну думку. )
Востаннє редагувалось stm в Нед 22 лют, 2026 15:46, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 лют, 2026 16:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:чомусь він може працювати, лише коли його хтось фінансує...

бо соціалізм/соціальна держава менш ефективна ніж капіталізм.
Капіталістичні експлуататори можуть вичавити все із робітника. Саме вони борються із профсоюзами і придумали, що "соромно говорити яка в тебе зарплата"
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 22 лют, 2026 16:16, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі

Подякував: 941 раз.
Подякували: 654 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1685716858168591686016861 ... 17422>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей