_hunter написав:А эти домыслы — официальной статистикой - можно подтвердить?
гляньте статистику того, яка кількість повернулась і яка збирається повернутись. Особливо в розрізі мешканок із Закарпаття, щоб мінімізувати фактор впливу війни. .
Де її глянути?
Та был недавно анализ от ООН - они считают, что примерно треть народу вернется. Из почти 10ти лямов. Интересный момент:
Увеличение числа «невозвращенцев»: Доля тех, кто заявляет, что точно не вернется, выросла до 11% (ранее — 5%).
_hunter написав:А эти домыслы — официальной статистикой - можно подтвердить?
гляньте статистику того, яка кількість повернулась і яка збирається повернутись. Особливо в розрізі мешканок із Закарпаття, щоб мінімізувати фактор впливу війни. .
Water написав:PS: Ви випадково не знаєте як дістатись того клятого потягу Берлін-Паріз?
Orly аеропорт у 15 км від парижу easyJet лоукост. 3 хвилини пошуку. По дойче бану мені давали аплікацію, я на великі відстані користуюсь лоукостами авіа. Питання ви проігнорували)
АндрейМ написав:Ще раз підкреслю, що усі ці слова про "пиво" - дешеве намагання принизити людину. Я не розумію чому багато моїх співвітчизників просто змагаються в тому, хто кого принизить більше. Він у Вас це пиво забирає? Я не розумію.
Ну ти ж намагаєшся принизити своїх співвіччизників, щоб виправдати те, що ти зйобок. Чи то не ти розказуєш що в нас тут печерний сексизм, а ти такий просунутий у білому пальто? Тепер ще й з хантером лижешся. Але він ще більший г*** ніж ти - він щоб виправдати що він зйобок - тягне русняву пропаганду.
ЛАД написав:Ну нельзя же так! Не пишите о том, чего не знаете, и не придумывайте объяснения, которые вас устраивают.
А що питати? Он поряд Королівство Саудівська Аравія. Дуже схожа на Іран країна, навіть деспотія, але при цьому набагато вищий рівень життя, бо в керівництва хоч і зашкалюють особисті амбіції, але вони знають коли зупинитися і здати назад. І знають коли кинути кістку населенню
АндрейМ написав:Ще раз підкреслю, що усі ці слова про "пиво" - дешеве намагання принизити людину. Я не розумію чому багато моїх співвітчизників просто змагаються в тому, хто кого принизить більше. Він у Вас це пиво забирає? Я не розумію.
тягне русняву пропаганду.
оп-па: а тут чуть деталей можно? - о чем речь вообще?
Water написав:PS: Ви випадково не знаєте як дістатись того клятого потягу Берлін-Паріз?
Orly аеропорт у 15 км від парижу easyJet лоукост. 3 хвилини пошуку. По дойче бану мені давали аплікацію, я на великі відстані користуюсь лоукостами авіа. Питання ви проігнорували)
Яке? Я вроді вам порадив шо робить. Якщо ваше серце в Італії- починайте звідти, далі мати-природа підкаже. А до аеропорту як дістатись, через Тису?
тягне русняву пропаганду.
оп-па: а тут чуть деталей можно? - о чем речь вообще?