|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:13
_hunter написав:Вот это уровень! Вот это - подкат так подкат!  За його словами, у Росії військовослужбовцям платять за підписання контракту, і Україна хотіла б діяти так само, але не має достатніх коштів. «Ось тут європейці можуть допомогти. Ця програма поки що не фінансується європейцями»
Але для чого платити, якщо бусіки безкоштовні, плюс можна паралельно щипати гусей які жирніші? Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу. Впевненний в коментарях до допису знайдуться сотні схвальних відгуків від незламних варшавських нафронтниць, та родичів тилових поліцаїв
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:28
Letusrock написав:Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу.
Ну дивися. Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень. Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі. З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля. Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:40
ЛАД написав: _hunter написав: budivelnik написав:Уточнення Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА...
А тебе показалось, что с этим кто-то спорил?  Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
Я в жизни пил замечательный кофе в 3 местах - в Ереване (в одном месте! Там варили на песке). второй раз в отеле в Каире и приближающийся по качеству на набережной в Судаке (там приезжала пара на лето, не помню, откуда). Всё остальное... тоже кофе. Старбакс тоже не вдохновил.
Я пив чудову каву у Львові в Вероніці( проста еспресо , створювалось враження що вона густа як вершки)..... , але на жаль , навіть там ,щоб випити ЧУДОВУ - треба зайти разів з десять і замовивши ТЕ САМЕ випити просто ХОРОШУ... Звідси висновок Ідеалу досягнути ВАЖКО .... але старатись НАБЛИЗИТИСЬ до ІДЕАЛУ потрібно постійно Інше питання Що таке ІДЕАЛ Я МОЖУ зробити кращу каву від тієї що зараз продаю, але це потягне за собою суттєве підняття ціни, яке навіть на мій погляд погіршить співвідношення ціна/якість, хоча й підніме якість.. Я пішов шляхом відсікання клієнтів які люблять бурду, і відсікання естетів які готові платити по 50 грн за порцію в гарному стаканчику ( якість моєї вища ніж 70% тієї що пропонується в туристичнихз локаціях за 50+ грн і приблизно відповідає каві на мережевих заправках ОККО або ВОГ при тому що ціни там ще вищі) .. і отримав СВОГО ПОСТІЙНОГО КЛІЄНТА + задоволення від того що в мене найдешевша КАВА ( є дешевша бурда з чайника яким заливають кавовий порошок) і при цьому ПРИСТОЙНИЙ прибуток від її реалізації
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 23 лют, 2026 10:54, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:43
sashaqbl написав:Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
там мова була не про те щоб заселитись у пусту квартиру, а про виловлювання собі рабів. головне щоб у вишиванці, тоді не бурят
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:43
ЛАД написав: Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:То що будемо робити? На халяву -не дають
Я бачу 2 варіанти: 1. влада знаходить варіанти як переконати дати "халяву" 2. Народ, який може працювати, обирає іншу державу, а в Україні залишаються пенсіонери.
Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом? Пусть не с грантами, а инвестициями? Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
Норвегію - МОЖНА приводити як приклад , адже норвежці також добились всього своєю працею. Просто поклади газу/нафти - виявились приємним бонусом, але ці поклади були і тоді коли Норвегія була занепадаючою і бідною.. От і виходить Якщо працюють - то є шанс стати багатими Якщо чекають - то ніяка нафта не допоможе. Простий приклад В росії є нафта в Польщі - немає Хто живе краще і багатше?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:50
АндрейМ написав: budivelnik написав:платився Пенсійний збір ( спочатку 36%+6% соцстрах)
Звідки ці цифри?
Життя почалось ще ДО ТОГО як ти народився...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 10:52
Дюрі-бачі написав: ЛАД написав:Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом? Пусть не с грантами, а инвестициями? Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
Хоч гранти, хоч інвестиції, без сотень мільярдів чужих грошей ми нічого не побудуємо.
Грант - це ПОДАЧКА , хочемо дамо , хочемо не дамо Інвестиція - це вкладення для ОТРИМАННЯ прибутку щоб було з чого цю інвестицію повертати Тому Найкраще інвестувати в себе за свої кошти Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 23 лют, 2026 11:28
sashaqbl написав: Letusrock написав:Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу.
Ну дивися. Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень. Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі. З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля. Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
ЕШБ: інвестувати в себе budivelnik написав:Найкраще інвестувати в себе за свої кошти Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 23 лют, 2026 11:43
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:.......... час, ЛАД, час. бюрократія має такі переваги, що якщо зрозуміти правила, як вона працює, то можна тягнути ЧАС. дехто примудрявся петляти рік перед тим, як піти вчити мову - й весь цей час отримував допомогу. насправді цей процес мав початися ще рік тому. от цього я вже не знаю, бо мої знайомі йдуть по шляху адаптації, вчать мову - а не просто висиджують. а багато хто просто висиджував. знову - нічого немає - це не пишуть в інеті? є багато чого, про що не пишуть в інеті  тому так, халява закінчилась - а що роблять люди, навіть цікаво...
Опять много слов, но что изменилось сейчас, вы так и не написали. Аби побалакати.
не зараз - десь рік тому. вийшов час петляти, халява закінчилась... що незрозуміло? ваші в Німеччині як, на якому етапі?
Я ж там вчера повторял старую новость - половина "беженцев" (это с детьми и пенсионерами, вроде посчитано) - уже трудоустроились. И это один из худших результатов по ЕС...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 23 лют, 2026 12:03
Дети 2005г.р.(а кому повезло летом/позже родиться и 2004г.р.) и младше тоже многие уже трудоустроились. Я конечно пишу о тех, у кого МПХ между большими пальцами ног означает сразу с даты совершеннолетия колоссальный неоплаченный долг батькивщыне.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
|