sashaqbl написав:Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
там мова була не про те щоб заселитись у пусту квартиру, а про виловлювання собі рабів. головне щоб у вишиванці, тоді не бурят
budivelnik написав:То що будемо робити? На халяву -не дають
Я бачу 2 варіанти: 1. влада знаходить варіанти як переконати дати "халяву" 2. Народ, який може працювати, обирає іншу державу, а в Україні залишаються пенсіонери.
Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом? Пусть не с грантами, а инвестициями? Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
Норвегію - МОЖНА приводити як приклад , адже норвежці також добились всього своєю працею. Просто поклади газу/нафти - виявились приємним бонусом, але ці поклади були і тоді коли Норвегія була занепадаючою і бідною.. От і виходить Якщо працюють - то є шанс стати багатими Якщо чекають - то ніяка нафта не допоможе. Простий приклад В росії є нафта в Польщі - немає Хто живе краще і багатше?
budivelnik написав:платився Пенсійний збір ( спочатку 36%+6% соцстрах)
Звідки ці цифри?
Життя почалось ще ДО ТОГО як ти народився...
До 2015 Розмір внеску визначається у процентах від заробітної плати (доходу, прибутку) від діяльності і становить — в залежності від класу професійного ризику виробництва — від 36,76 % до 49,7 %. Для бюджетних установ єдиний соціальний внесок установлений у розмірі 36,3 %.
кінця 2015 року - запроваджено єдину зменшену ставку 22 % і підвищено максимальну базу нарахування до 25 мінімальних заробітних плат(200 000 грн до 31-12-2025 і 216500 тпісля 01-01-2026)
ЛАД написав:Третий вариант не рассматриваете - построить богатую страну своим трудом? Пусть не с грантами, а инвестициями? Как сделали, например, финны и шведы. Норвегию в пример не привожу - могут сказать, что это благодаря нефти и газу.
Хоч гранти, хоч інвестиції, без сотень мільярдів чужих грошей ми нічого не побудуємо.
Грант - це ПОДАЧКА , хочемо дамо , хочемо не дамо Інвестиція - це вкладення для ОТРИМАННЯ прибутку щоб було з чого цю інвестицію повертати
Тому Найкраще інвестувати в себе за свої кошти Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків
Letusrock написав:Наприклад київський ТЦК навіть не намагається прикидатись. Виклав на своїй офіційній сторінці коментар якогось Боргезе, командира батальйону "Братство", який прямо хвалиться численними кримінальними злочинами свого підрозділу, в т.ч. численні проникнення до приватних помешкань та викрадення цивільних здійснене солдатами його підрозділу.
Ну дивися. Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень. Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі. З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля. Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
ЕШБ: інвестувати в себе
budivelnik написав:Найкраще інвестувати в себе за свої кошти Бо інвестування за кошти інвестора це боргова петля на шиї нащадків
Shaman написав:.......... час, ЛАД, час. бюрократія має такі переваги, що якщо зрозуміти правила, як вона працює, то можна тягнути ЧАС. дехто примудрявся петляти рік перед тим, як піти вчити мову - й весь цей час отримував допомогу.
насправді цей процес мав початися ще рік тому. от цього я вже не знаю, бо мої знайомі йдуть по шляху адаптації, вчать мову - а не просто висиджують. а багато хто просто висиджував. знову - нічого немає - це не пишуть в інеті? є багато чого, про що не пишуть в інеті тому так, халява закінчилась - а що роблять люди, навіть цікаво...
Опять много слов, но что изменилось сейчас, вы так и не написали. Аби побалакати.
не зараз - десь рік тому. вийшов час петляти, халява закінчилась... що незрозуміло? ваші в Німеччині як, на якому етапі?
Я ж там вчера повторял старую новость - половина "беженцев" (это с детьми и пенсионерами, вроде посчитано) - уже трудоустроились. И это один из худших результатов по ЕС...
Дети 2005г.р.(а кому повезло летом/позже родиться и 2004г.р.) и младше тоже многие уже трудоустроились. Я конечно пишу о тех, у кого МПХ между большими пальцами ног означает сразу с даты совершеннолетия колоссальный неоплаченный долг батькивщыне.
sashaqbl написав: Я плачу зараз за квартиру співмірно з вартістю квартири у Львові. Єдина перевага - відсутність відключень. Нас тут живе 4 чоловік у двокімнатній квартирі. З високою ймовірністю наступної зими ця вулиця буде біля нуля. Є сусідня квартира де ніхто не живе. Чому я маю платити скажені гроші зі своєї невеликої зарплати і ще й тіснитися? Як на мене "кримінальний злочин" за таких обставин - це правильне рішення.
Потом удивляются - почему местные начинают помогать противнику. Да, кацапы тоже ломают двери в захваченных домах. Но для местных это вы сделали первые, и именно вы станете негодяями
Damien написав:Потом удивляются - почему местные начинают помогать противнику. Да, кацапы тоже ломают двери в захваченных домах. Но для местных это вы сделали первые, и именно вы станете негодяями
Ніхто квартири не ламає. Але загалом ситуація вкурвлює. Та й ждуни переважно тут сидять, тому їх квартири не страждають, більше того, їх підгодовують.