Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 08:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:у прифронтових містах якраз є

Мене завжди кумарили вискочки і такі умники) Ось так можна втратити авторитет, легко.
BeneFuckTor

Подякував: 266 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:20

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:в країні Шаманів, Будівельників та Песикотів буде все ок.

Перелічив головних ухилянтів. Я думаю дійсно у вас все буде добре, відмазані і жодним чином не дотичні до війни.

ще індуси не почали тебе обходити? чи там ШІ?

А вот тут угадал, кстати: если бангладешцы работникам Аграрной Сверхдержавы - угрозу несут, то AI им почти безопасен :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:23

sashaqbl написав:Але русинів я по селах не зустрічав. Тільки в Мукачеві і в Ужгороді. Там де є ФСБешні гроші.

тобто русини це іпсо?))
Русини визнані окремою національною меншиною або етнічною групою (етносом) у низці країн Центральної та Східної Європи, зокрема в Словаччині, Сербії, Польщі, Хорватії, Угорщині, Чехії та Румунії. У цих державах вони мають офіційний статус, право на підтримку своєї мови, культури та освіти.

перепис 1921 р в Podkarpatská Rus показує 63% русинів. Але зараз ти скажеш що то всьо проіски кремля сто річної давності, і у всіх вищевказаних країнах русини є, тільки саме на Закарпатті їх нема і небуло. І те що більшість говорили на "бисіді" (а не мові) це тому що мовних інспекторів небуло :mrgreen:
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:25

«Прийдуть без віз як у 1812 чи 1945». Медведєв пригрозив ЄС через ініціативу обмеження в'їзду російських військових до Шенгенської зони
Заступник голови Ради безпеки Росії, військовий злочинець Дмитро Медведєв пригрозив ЄС у відповідь на ініціативу віцепрезидентки Єврокомісії Каї Каллас щодо обмеження в'їзду колишніх російських військових до Шенгенської зони
...
«Що ж, вони можуть в'їжджати туди без віз, якщо хочуть. Як у 1812 чи 1945 році. З Днем захисника Вітчизни!» — стверджував він.

а це вважаємо погрозами Європі? чи черговим загостренням у Дімона?

й що це цікавого - найголосніший вереск у руських починається, коли їм забороняють в'їзд саме до Європи. їхали б собі до союзників - в Іран, Афганістан чи КНДР :lol:
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1737 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:32

А он прямо личного звонка ждет? :lol:
Трамп ніколи не казав мені, що хоче бачити когось іншого на моєму місці,
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:35

АндрейМ написав:
  Faceless написав:Можливо, люди були б більш обізнані, скільки вони сплачують, якби порядок нарахування ЄСВ був такий самий, як і ПДФО. Проте дізнатися то не складно, кожен може зайти в кабінет ПФ. А так різниці як такої немає, і це банальна брехня, що робітники не сплачують в ПФ

Ми не у перше обговорюємо це питання і я думаю, що Вашу думку не змінити вже, але мені здається, що саме в українців якась дивна економічна теорія стосовно податків. Є ті, хто вважають, що ПДФО сплачується роботодавцем, а дехто навпаки вважає, що ЄСВ сплачується працівником.

В інших країнах, де я працював все просто - є моя ЗП, а все інше - гроші роботодавця. Американець здивується, якщо йому сказати, що його податок на дохід сплачується не ним, а його компанією, а американська компанія здивується, якщо їй сказати, що 6,2% соціального податку, які вона сплачує на додаток до ЗП працівника - гроші працівника. Ні, це - гроші компанії, які б вона воліла додатково на працівника не витрачати, а залишати собі. Американський працівник сплачує свої 6,2% соціального податку зі своєї ЗП. Ось ці 6,2% - його гроші.

Я так само бачу ситуацію в Україні. У мене є ЗП, а решта - то гроші компанії. Я ніколи не скажу, що 22% ЄСВ сплачуються з моїх грошей. Ні, то є кошти мого роботодавця, і я знаю, що мій роботодавець дуже незадоволений тим, що має їх платити, оскільки ЗП у нас «білі». Я не знаю скільки я заробляю для свого роботодавця. Нам цю інформацію не надають. Можливо, хтось із нас «дотаційний», але фірмі все одно потрібний.
Це називається нерозуміння суті речей.
Від того, що ЄСВ б перекочувало у відрахування з нарахованої зарплати, ні витрати роботодавця б не змінилися, ні, зарпоати, ні надходження в ПФ. Так, було б більш прозоро, от і все.
А тому заявляти, що в Україні не сплачуються внески в ПФ і на лікарняні (це теж ПФ) - цинічна брехня
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8302 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:39

Hotab написав:А навіщо взагалі збагачувати більше 3% якщо «мирний атом» 😅
а Чернобильска АЕС теж могла використовуватися для отримання плутонія, придатного для ядерних зарядів...але ж мирний атом, гроші на саркофаг, мір дружба кока-кола перемогли 15 грудня 2000 року
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:44

_hunter написав:А он прямо личного звонка ждет? :lol:

Дьоргається як свиня на мотузці :lol:
Тут вже дьоргайся не дьоргайся а трамп буде потрошити весь виводок, він за своє бабло і не таких потрошив.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:46

_hunter написав:А он прямо личного звонка ждет? :lol:

2019 - йду на 5 років
2026 - ображається навіть на натяки про вибори
2056 - чому мій онук неможе успадкувати цю посаду? вибори не на часі, побачимо чим закінчиться 13-й контрнаступ
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 лют, 2026 09:50

Shaman написав:а це вважаємо погрозами Європі? чи черговим загостренням у Дімона?

После смерти Жириновского, Димон пытается брать на себя роль придворного шута, который озвучивает слишком смелые, на данный момент, мысли. Получается не очень, ибо талант все же удалось пропить, но принимать во внимание стоит, ибо мысли не его.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6517 раз.
Подякували: 21739 раз.

Профіль

136
84
38
2
Форум:
+ Додати
    тему