Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17017170181701917020>
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 23:24

Вот как можно говорить, если собеседник сначала делает ложные посылки или просто приводит ложные факты и, соответственно, делает ложные выводы.
А на возражения по поводу изначально ложных посылок и фактов не отвечает, просто "не замечая" их и продолжая развивать свои "теории".
И чем отличается будивельник от фашистов или большевиков с их лозунгом: "Железной рукой приведём человечество к счастью!"?
Да, ничем.
Но с упоением продолжает клеймить Союз и называть других "парторгами". Да не дай бог ему власть в СССР, сталинский режим показался бы ангельским.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 23:30

Shaman написав:
  ЛАД написав:
про що взагалі йде мова? курс іранської валюти змінився з 42 000 до 1 320 000. гадаю, курс не завжди відповідав реаліям, але беззаперечна ознака, що в країні шалена інфляція. й деномінація взагалі не допоможе в цьому випадку - тому ваша пропозиція тут взагалі недоречна, маячня, як ви любите казати.
Простите, вы больной?
Где это я советовал бороться с инфляцией и девальвацией с помощью деноминации?
Деноминация это следствие очень высокой инфляции и девальвации в течение более-менее продолжительного периода, но никак не средство борьбы с ними.
И не метод повышения благосостояния людей.
Может, не надо из меня делать полного дурака?
Или вы поставили своей целью сравняться в непонимании с BIGor"ом и ещё кое с кем?

тоді ваша переписка з Бігором, а потім зі мною - флуд незрозуміло про що. в Ірані криза, й значна. співставна з нашими 90 роками, якщо не гірша. все. інше ні про що. 8)
Вы точно экономист?
Я изначально написал именно это.
Неужели экономисту это было не понятно?
Может, вы признаете, что вели "флуд незрозуміло про що"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 23:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:И чем отличается будивельник от фашистов или большевиков с их лозунгом: "Железной рукой приведём человечество к счастью!"?
1 Тим що Будівельник спочатку проводить експерименти над собою... а потім просто ПРОПОНУЄ це й же експеримент провести іншими..... і тих хто не хоче - не засилає не перековку в Гулаг, а просто насміхається над тим що вони лохи які СВОЄ життя витратять даремно
2 Іран останні 30 років воював в Сирії, підтримував Хезболлу, проводив теракти в Ізраїлі через свої проксі
3 Останні 3 роки Іран постачав своє озброєння агресору під назвою роССія...

тому
Труси-Хрести
перефразую
Або признай свою комуністичну суть яка оправдує СРСР в якого в гімні
весь мір насилья ми разрушим до основанья а за тем...
Або порви партквиток і визнай комуністичні режими людожерськими які проводячи експерименти над своїм населенням не рахуються з жертвами..

Бо якось в тебе виходить
якщо педерація напала - то єє прастить
якщо США - то єє заклеймить..
А те що педерація ЗНИЩУЄ а США захищає
тобі якось і не видно...

Ще раз
якщо тебе вбивають - то я маю право тебе захищати
якщо вбиваєш ти - то я маю право вбити тебе.
budivelnik

Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 23:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:У США есть какой-то военный соэз с Израилем?
Не подскажете, согласно какому договору?
Військовий союз США та Ізраїлю базується на статусі Ізраїлю як -«основного союзника поза НАТО» (MNNA).
Це стратегічне партнерство, що включає масштабну військову допомогу США (понад
млрд щороку), спільні розробки ППО (наприклад, «Залізний купол»), обмін розвідданими та спільні навчання

Я ж казав
в нашого парторга клепки не вистарчає перш ніж щось збрехати -то перевірити в гуглі якість брехні...
budivelnik

Подякував: 295 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 23:58

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Перечитайте ещё раз "Трудно быть богом".
И вспомните, что при победе над драконом велик риск самому стать драконом.

схоже це вам треба перечитати, я й так добре пам'ятаю цей твір. бо з одного боку там чітко показано, що якщо населення не хоче - ти його копняками в краще майбутнє не загониш - Афган та Ірак яскраві приклади. але є й проміжний висновок - що інколи силове втручання необхідне. як власне й закінчується цей твір - людина перестала себе стримувати, коли звірства зачепили його особисто.

А вот таким выводом там и не пахло.

я ж кажу, я цей твір знаю краще за вас. якщо я вам наведу відповідну цитату, то визнаєте? якби ви дійсно цінували Стругацьких, то ви б так не намагалися виправдати Рашу та Іран...
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1738 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2026 00:05

ЛАД написав:
  Shaman написав:
А шаман не поправил его, что это, возможно, грех США. Он только сомневался в том, что это вообще случилось. И пока что от этого не отказался.
а чого я його буду поправляти - нехай сам хоч трохи думає. сумніви, що це взагалі сталося - чергова брехня від ЛАДа.
Меня же вы регулярно пытаетесь "поправлять".
"сумніви, що це взагалі сталося" - вы опять потребуете цитату?
Её найти несложно, это было совсем недавно. Но это бесполезно. Вы всё равно не признаете.
я так вказав, що Бандерлог помиляється - а розжовувати, вибачте, далеко не завжди це роблю. очевидні речі можу й не розжовувати.. а з приводу цитати - так знайдіть, бо я такого не казав. те, що удар був, це біло зрозуміло відразу. питання було хто, й кількість жертв...
й головне ЛАД. США проводить розслідування. скільки в Україні були випадків? десятки? сотні? не було ЖОДНОГО розслідування зі сторони Раші.
Это к вопросу: "А у вас негров линчуют".

ні, це якраз яскравий приклад, коли влучили ненавмисне, й коли це цілеспрямовані обстріли, які робить Раша - але постійно бреше. й ГОЛОВНЕ, деякі українці цю брехню намагаються подати, як альтернативна точка зору.

тому так, США приклад, який треба наслідувати - а Раша приклад, від чого треба триматися подалі. все просто ЛАД. але на цій простоті вас й корячить...
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1738 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2026 00:28

Дополнено в 14:25. До 11 возросло число погибших в результате ракетного удара по пятиэтажке, среди них двое детей, сообщили в областной прокуратуре.

Не знаю, окончательная ли эта цифра.
Погибли 11 человек, среди которых двое детей. 9-летний мальчик погиб вместе с мамой, она была учительницей начальных классов лицея №6. Также вместе с мамой погибла 13-летняя девочка, ученица лицея №16. 16 человек пострадали, в том числе трое детей. По данным начальника ХОВА Олега Синегубова, в больницы доставили четверых раненых. В крайне тяжелом состоянии в реанимации находится 11-летний мальчик, а у 6-летнего мальчика из этой же семьи — ушибы. В Киевском районе повреждены 19 многоэтажек и школа, разрушен ряд торговых павильонов. Также ночью был поврежден объект критической инфраструктуры. Кроме того, «Шахед» ударил по промзоне в Основянском районе.

Здесь - https://www.objectiv.tv/objectively/2026/03/07/sredi-pogibshih-v-harkove-uchitelnitsa-s-synom-eshhe-odin-rebenok-v-reanimatsii/ - можно посмотреть видео Синегубова на фоне разрушенного дома.
Прилёт в этот раз был не шахеда (по этому дому), а экспериментальной ракеты:
Об основных характеристиках крылатой ракеты «Изделие-30» ранее рассказали в Главном управлении разведки МОУ. Она имеет боевую часть массой 800 килограммов, размах крыльев около 3 метров и дальность применения не менее 1500 километров.

По маркировке и конструктивным признакам ракета идентифицирована как разработка российского конструкторского бюро «Звезда», составляющие навигационной системы содержат компоненты иностранных производителей. Первые случаи применения новой ракеты против Украины были зафиксированы в конце прошлого года.
Данные приведены со ссылкой на https://t.me/s/DIUkraine/7931.

Совсем не желаю Львову, чтобы такая дура прилетала туда. Мне город понравился.
Но какие-то львовские лебеди будут учить меня родину любить!?

Здесь - https://www.objectiv.tv/objectively/2026/03/07/kak-sbivali-letevshie-nochyu-na-harkov-shahedy-zashhitniki-pokazali-video/ - можно посмотреть видео об уничтожении 5 шахедов. Это для сомневающихся, что можно сбивать шахеды, когда невозможно разместить ПВО далеко впереди города.

P.s. Все цитаты из разных сегодняших сообщений с сайта objectiv.tv.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 08 бер, 2026 00:30, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2026 00:30

Shaman написав:я так вказав, що Бандерлог помиляється - а розжовувати, вибачте, далеко не завжди це роблю. очевидні речі можу й не розжовувати.. а з приводу цитати - так знайдіть, бо я такого не казав. те, що удар був, це біло зрозуміло відразу. питання було хто, й кількість жертв...
.
і в чому я помиляюсь? Що іран буде мстити за вбитих дітей? Так уже мстить. Що вбили іранську владу і зараз нема кому вести переговори?
Іран не класична пірамідна диктатура. Ракетні удари продовжаться і без політичної влади.
Розслідуванням сша може підтертись ніхто в ірані в то вірити не буде.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2026 00:46

Banderlog написав:.............
Розслідуванням сша може підтертись ніхто в ірані в то вірити не буде.

Даже если поверят, от этого никому легче не станет.
Так же, как родственникам и друзьям погибших 11 человек сегодня в Харькове.
Так же, как родственникам и друзьям десятков и сотен тысяч уже погибших в этой войне.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2026 00:53

Shaman написав:...... все просто ЛАД. але на цій простоті вас й корячить...

Пошёл на хер вместе со своей простотой и прапорщиком.
Надоели уже оба.
Один просто фашист, а другой не пойми что. Ударенный американским сиянием. Вместо иконы - Белый дом?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 17017170181701917020>
Форум:
+ Додати
    тему