Banderlog написав: ви були в Угорщині? В будапешті? Україні до угорщини як до неба рачки.
а за яким параметрами Угорщина так перевершує Україну? чомусь для прикладу ти обрав одну з найбільш неефективних країн Європи - "спасибо Орбану за єто"
Я был в Венгрии много раз. Украина по сравнению с ней - дремучий нищий совок Ты бы не марафон смотрел, а хоть раз съездил бы. Тебе же можно, в отличие от меня
а ти б спробував хоча б одне-два речення написати для порівняння. чи це надто важка справа?
fler написав:Заспокойся, Тигренятко, читай новини - було ж написано, що переговорні кластери вже відкрилися, робота кипить. Від себе додам, що мої колеги, які працюють у переговорних групах, тиждень тому повернулися з ЄС, зараз опрацьовують матеріали в Україні. Отже, поки що проблем нема, процес рухається. пані флер те що в ваших колег переговорників проблем нема я охоче вірю. Питання просте. Коли ? Ну от так шоб точняк, бо процес кипит вже 12 років. Кластери в неї открились...
Я когда её читаю, про кипение работы, кластеры, про якусь працю, про її колег, ржу дико
так воно завжди так - люди, які вміють працювати лише руками, завжди дивуються - а що взагалі ці розумники роблять, сидять собі в офісі, на комп'ютері клацають
Это ты про себя? Или про чиновников? Вчера забавный случай рассказали из назк. Проверяют они чиновницу из министерства, а она говорит, мене роботі за комп'ютером не вчили)))
Banderlog написав: так хто не на фронті то ухилянти окрім інвалідів. Це в тебе логіка що хтось має 5й рік без заміни воювати а мільйони патріотів сидять в тилу. Шос тут не так... тобі не здається?
так скоро й ти станеш ухилянтом, а головне Успіхом 2 - всі тобі винні...
це не моя логіка, це влада провалила питання мобілізації - бо воно важке й не популярне. у влади й питай, тут я з тобою згоден.
успіх на відміну від тебе воював. Влада провалила мобілізацію тому, що народ в нас складається з таких диванних патріотів як ти. Я дав вам достатньо часу як договоритись з росією так і підготувати мені заміну. Хватить, бо якось чим більше обовязок виконуєш тим більше вам винен.
stm написав:Так, ввп на душу населення. Воно менше ніж у Болгарії, яка прям була дуже бідною. Цей показник це показник відкриття бізнесів і притоку інвестицій. У мадярів воно іде на спад. Дешева нафта і газ мали б сприяти але тупа політика блокує розвиток. Хоча зебри і будинок у Орбана не гірше ніж палац у Геленжику.
Все, кто не за зеленского у вас хуже. Это напоминает росию, где бабка в валенках из болота кричит, что их хотят захватить весь мир.
Ввп Венгрии на треть выше. Венгрия офигенная страна
Це лише цифри. І порівняння. Болгарія була прям максимально бідна. Наразі цифри кажуть що потенціал бідної Болгарії краще, і життя для людей в Болгарії буде рости, як і ввп. Для Угорщини цифри кажуть, що у Орбана все гарніше і гарніше, а у венгра нічого не зміниться або зміниться у гіршу сторону. Нічого не розвивається. А це погана політика, відток інвестицій і, як результат незначний ріст ввп. За років 10 ввп цих країн зрівняється. 2025 рік для Орбана рік стогнації, околонульоіий ріст економіки... Це результат, його і парламенту, впертості по Дружбі у т.ч.
Востаннє редагувалось stm в Вів 10 бер, 2026 09:35, всього редагувалось 1 раз.
stm написав:Так, ввп на душу населення. Воно менше ніж у Болгарії, яка прям була дуже бідною. Цей показник це показник відкриття бізнесів і притоку інвестицій. У мадярів воно іде на спад. Дешева нафта і газ мали б сприяти але тупа політика блокує розвиток. Хоча зебри і будинок у Орбана не гірше ніж палац у Геленжику.
Все, кто не за зеленского у вас хуже. Это напоминает росию, где бабка в валенках из болота кричит, что их хотят захватить весь мир.
Ввп Венгрии на треть выше. Венгрия офигенная страна
Це лише цифри. І порівняння. Болгарія була прям максимально бідна. Наразі цифри кажуть що потенціал бідної Болгарії краще, і життя для людей в Болгарії буде рости, як і ввп. Для Угорщини цифри кажуть, що у Орбана все гарніше і гарніше, а у венгра нічого не зміниться або зміниться у гіршу сторону. Нічого не розвивається. А це погана політика, відток інвестицій і, як результат незначний ріст ввп. За років 10 ввп цих країн зрівняється. 2025 рік для Орбана рік стогнації, околонульоіий ріст економіки... Це результат, його і парламенту, впертості по Дружбі у т.ч.
Вот вам порівняння і цифри, а не ваши фантазии Венгрия богаче, зарплаты выше, безработица ниже, уровень жизни выше.
Бетон написав: Вот вам порівняння і цифри, а не ваши фантазии Венгрия богаче, зарплаты выше, безработица ниже, уровень жизни выше.
Ви поганий інвестор ) скоріше спекулянт таки )
Ты ещё запищи от негодования, если в гугле забанили Не знает ни что такое инвестор, ни спекулянт, ни цифр по Венгрии. Это ж нужно
З часів коли електроенергія у Польщі дешевше, я у ваших здібностях не сумніваюся ) Тому, що все погано ви інвестуєте у бетон України. Я б так не змогла. Якщо я вважаю що погано, я там не інвестую )
stm написав:Це лише цифри. І порівняння. Болгарія була прям максимально бідна. Наразі цифри кажуть що потенціал бідної Болгарії краще, і життя для людей в Болгарії буде рости, як і ввп. Для Угорщини цифри кажуть, що у Орбана все гарніше і гарніше, а у венгра нічого не зміниться або зміниться у гіршу сторону. Нічого не розвивається. А це погана політика, відток інвестицій і, як результат незначний ріст ввп. За років 10 ввп цих країн зрівняється. 2025 рік для Орбана рік стогнації, околонульоіий ріст економіки... Це результат, його і парламенту, впертості по Дружбі у т.ч.
Вот вам порівняння і цифри, а не ваши фантазии Венгрия богаче, зарплаты выше, безработица ниже, уровень жизни выше.
Nominal (current) Gross Domestic Product (GDP) of Bulgaria is $127.92 billion ($127,924,000,000) as of 2025, according to the International Monetary Fund (IMF). The GDP growth rate in 2025 was 3.0%, according to the International Monetary Fund (IMF). GDP per Capita in Bulgaria (with a population of 6,714,560 people) was $20,426 in 2025, an increase of $2,991 from $17,435 in 2024; this represents a change of 17.2% in GDP per capita.
Nominal (current) Gross Domestic Product (GDP) of Hungary is $247.76 billion ($247,759,000,000) as of 2025, according to the International Monetary Fund (IMF). The GDP growth rate in 2025 was 0.6%, according to the International Monetary Fund (IMF). GDP per Capita in Hungary (with a population of 9,632,287 people) was $25,916 in 2025, an increase of $2,645 from $23,272 in 2024; this represents a change of 11.4% in GDP per capita.