Бетон написав:Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
В мене 1 з 7 працівників - демобілізований.... Проста пропорція показує що може бути до 1 млн демобілізованих по різних причинах але без ПОВНОЇ втрати здоровья Всього мобпридатних__мобілізованих за 3 роки___загинуло/інваліди__В ЗСУ __демобілізувались 10 млн осіб________2,2 млн осіб___________0,3млн осіб______1 млн ___0,9 млн осіб
ПС якраз цей ВЕТЕРАН , сьогодні здав на права категорії С+Д, таким чином він швидше за все через пару місяців змінить роботу таксиста на більш високооплачувану роботу водія важкої техніки
може бути? ) чи це люди статус яких не ясний?
Статус чіткий -демобілізовані по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу.. Після демобілізації - людина добрий РІК не могла нормальнот працювати і постійно мала ті чи інші проблеми, але з часом... оклемалась. І хоч я втрачаю ХОРОШОГО працівника, але якраз в цьому випадку -радий що хлопчина зміг піднятись вище...
Banderlog написав: може бути? ) чи це люди статус яких не ясний?
Статус чіткий -демобілізовані по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу.. Після демобілізації - людина добрий РІК не могла нормальнот працювати і постійно мала ті чи інші проблеми, але з часом... оклемалась. І хоч я втрачаю ХОРОШОГО працівника, але якраз в цьому випадку -радий що хлопчина зміг піднятись вище...
Banderlog'у все сміхуйочки ... Бога він не боїться ... бо якось одного разу в бані попарився з Онуфрієм (Banderlog, можеш тицяти скарги)
Але я сам знаю одну таку людину, яку було демобілізовано "по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу" І ця людина, через купу реабілітацій, повернулась до відносно нормального життя
Бетон написав:Так куди діваються люди? Всі 400 тисяч мобілізованих в рік? Де вони всі?
В мене 1 з 7 працівників - демобілізований.... Проста пропорція показує що може бути до 1 млн демобілізованих по різних причинах але без ПОВНОЇ втрати здоровья Всього мобпридатних__мобілізованих за 3 роки___загинуло/інваліди__В ЗСУ __демобілізувались 10 млн осіб________2,2 млн осіб___________0,3млн осіб______1 млн ___0,9 млн осіб
ПС якраз цей ВЕТЕРАН , сьогодні здав на права категорії С+Д, таким чином він швидше за все через пару місяців змінить роботу таксиста на більш високооплачувану роботу водія важкої техніки
може бути? ) чи це люди статус яких не ясний?
Цифра 0,9 млн. демобилизованных, по-моему, выглядит несколько сомнительно. Кстати, категория СЗЧ тут вообще отсутствует.
pesikot написав:Але я сам знаю одну таку людину, яку було демобілізовано "по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу" І ця людина, через купу реабілітацій, повернулась до відносно нормального життя
Цієї ночі армія рф «геранню» атакувала Новгород-Сіверський. Ворожим ударом зруйновано понад 100-річну будівлю міської бібліотеки, пам’ятку архітектури, датовану 1899 (1902) роком.
pesikot написав:Але я сам знаю одну таку людину, яку було демобілізовано "по втраті здоровья з неможливістю нести військову службу" І ця людина, через купу реабілітацій, повернулась до відносно нормального життя
Залужного?
Іди тусуйся до Banderlog'а ... ушлйопок ..
очередной уёпок вскрылся аки протухшая консерва только где tur а где Залужный... писяка....
Прохожий написав:вадик еще не смог загуглить новое слово, очередная клавиша запала) а вообще грех так насмехаться над "55 летним инсультным трактористом", ему еще поля орать)))
І шо? Ти, твої друзі, родичі ? Хто там воює , щоб тобі виправдатись війною? І взагалі, я скептично ставлюсь до «війна змусила пити». Я багато бачив колег-пілотів , які «сьогодні» були під обстрілами. Жив з ними в одному наметі чи землянці, вечеряв. Не завжди на суху. Коротше, мій висновок.. Хто адекватний по життю, не бухар, той і після ризикових вильотів де 50/50 було вискочити , не жрав ханку. А синьолобим і без вильотів тільки дай привід: то загинув хтось з сусідньої ескадрильї , треба нажратись як свиня поминаючи, то по самому трохи попало (по машині) так треба тепер тиждень заливатись, і всім казати що смерть вже сиділа на колінах в кабіні. Коротше куйня це все. Я бухав один раз, після перших пробоїн. . Зрозумів що тільки гірше. І більше не рятувався синькою.
Залужного?
Он лечится от ожирения и алкоголизма у лондонАх
Публічно точні офіційні дані про зріст і вагу Валерія Залужного майже не публікувалися, але в різних відкритих джерелах і біографічних довідках зазвичай вказують приблизно: • Зріст: близько 187 см • Вага: орієнтовно 90–95 кг
Це оцінка за фото, відео та згадки журналістів — офіційної медичної або біографічної цифри ваги немає.
📌 Що видно з порівнянь на фото з іншими людьми: • він вище середнього зросту • поруч із людьми ~180 см виглядає на 5–7 см вищим.
Барабашов 118 кг при майже такому ж зрості. Хто насправді має лікуватись?
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 13 бер, 2026 20:23, всього редагувалось 1 раз.
барабашов написав:У тебя сегодня бенефис словесного поноса, дезертир???
Я знав що тобі сподобається що я тобі розказую. На рахунок «продати весь мотлох в Дніпрі за 1кує/метр і купити у мене Кампус через півроку-рік, я не шуткував. Потім не продаси взагалі нікому нічого. Пригадаєш мої слова. Залишишся з хоч і жирною, але голою сракою. Твій господар везельвул думаєш де зараз? Стрибає в останній вагон тихо. А ти будеш безквитковим пасажиром. А місць то тобі треба 2 в купе, габарити..