|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:12
Hotab написав: ЛАД написав: candle645 написав:ТПД
Что такое ТПД?
Точка початку деградації. Одрук «ППД» (або ще тимчасовий пункт дислокації) А Кендел бачу нормально так прилаштувався. Тил з розквартируванням. Всього 9 років лишилось і на пенсію..
Спасибо. Но не знаю, пожходит ли тут "прилаштувався". Это всё-таки делается приказом и, как понимаю, легко может меняться.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:13
Поки розум потужників в режимі очікування краху ворожої економіки "а шо там на росії", наші профнепридатні керманичі цінами на електроенергію "щоб як в Європі" таки добили металургію. На черзі малий бізнес. Потужний результат потужної діяльності. Не потрібно бути Вангою, щоб розуміти, що фінішем зеленого кермування державою буде коротка сценка кварталу з велосипедом Україна.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 15 бер, 2026 22:22, всього редагувалось 2 разів.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:17
ЛАД написав: candle645 написав:ТПД
Что такое ТПД?
Тимчасовий Пункт Дислокації. якщо пощастить - якийсь покинутий піонерський табір біля принаймі райцентру, який ще в 2019 закрився на довічний ремонт, але все-ще придатний для житла. якщо не пощастить - "Тимчасовий Підвал Дислокації" десь в покинутій промці як ймовірно у @Banderlog
-
candle645
-
-
- Подякував: 39 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:19
Hotab написав: барабашов написав: Hotab написав:барабашов Нагадай про свою першу роботу з корешом на зламі тисячоліть.. якщо забув , я нагадаю - гендель з дешевим пійлом. Ясна справа без податків і акцизів 
А ты ж рядом стоял, жуя мои отбивные, шоб отожраться с 162/45 на 162/94, и все операции записывал, плюс "шубы" помогал отпаривать и развешивать в "бутиках на Боброва"???
Якби стояв, я б тебе за вухо в податкову відвів. Так що там, розкажеш по цю героїчну сторінку в своїй біографії?  Відбивні з тебе ще попереду. Але спочатку кнура треба каструвати, щоб мʼясо не воняло. У барабана унікальний дар проектувати своє на інших. Якщо когось звинувачує в торговлі синькою - значить пошкрябай трохи кабана - і там в біографії знайдеться гендель . Якщо каже що хтось розгодувався - значить у самого сало висить всюди. І точно, 118 кг живої ваги. Стоп-стоп…Так а з чорними куями що тоді??🤭🤭 Та ну ладно… 
У тебя сегодня вторая серия словесного поноса после салямирования выхлопа? Я думал ты хочешь мне помочь доставить наследников капиталов биндерорагуля зи Львива вместе с его 5% тушкой поближе к Гришино. Шоб они за годик(последний в их биографии) по ляму двести на рыло и протезы нахомячили. Ну и на Бёд Леопард9 мамке героев(вместо белой Гранты)
-
барабашов
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 375 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:23
барабашов Я думал ты хочешь мне помочь доставить наследников капиталов рагуля зи Львива вместе с ним поближе к Гришино.
На відміну від тебе, у нього нема офіцерського звання і вік не призивний. Не хочеш трохи згадати де твій воєннік і погони? ? Пул квартир в Дніпрі сам себе не захистить.. Будеш скоро дрони ловити у вікна , маленькі оті.. з пропєллєрами)
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:38
ЛАД написав: Shaman написав:.......... якщо у вас інша інфо, то так й напишіть - щоб працювати лікарем місцева освіта не потрібна. ви оцю манеру псевдонімецького брехунця не переймайте  я не знаю, які вимоги, щоб викладати в університеті. якщо знаєте - напишіть. моя знайома, яка поїхала в Німеччину давно - ще раз вчилися в Німеччині на вчителя в школі, хоча мала відповідну освіту. ще раз - оця манера - випишіть, а я покритикую - ви її залиште, якщо хочете, щоб з вами нормально спілкувалися. маєте відповідну інфо - пишіть 
Якщо не знаєте, так не утверждайте. Я вам ответил в той же манере, что и вы написали. Вы не слышали, что наши вузовские преподователи, бывает, ездят заграницу читать лекции? Какой порядок со школьными учителями, не знаю. Возможно, требуется подтверждениеи диплома. И, возможно, в разных странах по-разному. В Германии, кстати, учитель не ведёт один предмет, как у нас. Учитель физики, например, может параллельно вести физкультуру. Или географию. Может быть у учителей проблемы связаны с этим. Наши, понятно, к такому не готовы. Врачам требуется подтверждение диплома (не знаю, во всех ли странах). Это, действительно, непросто, но всё же не учиться с нуля.
починається викручування. ви свою відповідь стерли, але там ви сказали що я помилився. тепер виходить, що насправді ви не знаєте? а чого тоді кажете? кажіть - я не впевнеий, що треба, але точно не знаю. треба постійно прості правила руської мови нагадувати?  багато історій, як лікарі мрацюють медбратами та медсестрами - чув. а от щоб прям лікарем, особливо в США - дуже сумніваюсь. й мова потрібна С1, те що в нас називають fluent - й я постійно кажу, що це складно... з нуля чи не з нуля - в Канаді щоб працювати бухгалтером, потрібна місцева корочка.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:39
fox767676 написав: ЛАД написав:Это к мечтаниям некоторых о том, что мы сможем стать крупными экспортёрами вооружений и как нас все ждут в этом качестве. Может быть, и сможем, но это будет очень нелегко
якими експортерами, чого? металургія в ауті
флер: "потужно закриваємо кластери євровступу"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1636 раз.
- Подякували: 2881 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 15 бер, 2026 22:45
ЛАД написав: Shaman написав:_hunterти не розумієш ні що таке "факт-чекінг", ні що таке "аналіз" - але намагаєшся самовпевнено писати 
Что там насчёт "особистих накидів"? Или ваши не считаются? "не розумієш", "самовпевнено", а по сути ни слова. Вы не согласны, что цифра гугла это некоторая абстракция, "тот самый "сферический конь в вакууме"? Или вы полагаете, что у гугла сведения прямо из нашего Генштаба?
мета нашого псевдонімецького друга - створити срач та купу флуду. це треба один раз зрозуміти. він завжди щось заперечує - а ось тут, а ось так, а чи впевнені? власних думок - нуль. тому я й спілкуюсь з ним відповідно. розмовляти з ним про щось серйозно - марна трата часу. його треба ігнорувати, що я й раджу іншим. але оскільки деякі його проросійські ідеї вам до душі - ви починаєте казати про альтернативну думку. немає там думок... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 823 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 15 бер, 2026 23:14
Shaman написав:........... починається викручування. ви свою відповідь стерли, але там ви сказали що я помилився. тепер виходить, що насправді ви не знаєте? а чого тоді кажете? кажіть - я не впевнеий, що треба, але точно не знаю. треба постійно прості правила руської мови нагадувати?  багато історій, як лікарі мрацюють медбратами та медсестрами - чув. а от щоб прям лікарем, особливо в США - дуже сумніваюсь. й мова потрібна С1, те що в нас називають fluent - й я постійно кажу, що це складно... з нуля чи не з нуля - в Канаді щоб працювати бухгалтером, потрібна місцева корочка.
Вы знаете, мне надоели обвинения от ужа в выкручивании. Это не вы уверенно написали: "як мінімум треба отримати відповідну місцеву освіту"? Т.е., по-вашему, с нашим образованием там делать нечего. Но вы же сами говорите, что наши айтишники там прекрасно работают. Точно так же без больших проблем работают наши учёные и инженеры. С тем, що це складно, я и не спорю. Переезд в другую страну, естественно, сложен. И спорить с этим может только дурак. И язык только одна из сложностей. Не знаю, как в Канаде, но у меня знакомая в Германии ещё из первой волны нашей эмиграции, еврейской 90-х годов работала в Германии экономистом, закончив какие-то краткосрочные курсы, а не вуз (здесь она работала конструктором на ХТЗ). Её муж программист, так и работал программистом (по диплому он не программист, специальность - динамика и прочность машин). Так кто из нас выкручивается? И интересно, "ви свою відповідь стерли". Это какую? Я ничего не вытирал. P.s. "мета нашого псевдонімецького друга - створити срач та купу флуду" - не знаю, какая мета у него, по-моему, просто боится удалений и бана, но, вообще-то, это именно ваш стиль. Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру.  P.p.s. Кстати, на ролик Шмита вы не обратили внимание. У него, как всегда, во всём виновата "зелена влада". Хотя автор ролика говорит и о других проблемах. В частности, о роли ЕС и о разрушении нашей энергосистемы в результате войны и, как следствие, необходимости импортировать ээ. Понятно, по европейским ценам. Вы заняты обвинениями в адрес "совка", которого уже 35 лет не существует. И доказательством "святости" США и их правоты во всех вопросах.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 15 бер, 2026 23:33
fox767676 написав: ЛАД написав:Это к мечтаниям некоторых о том, что мы сможем стать крупными экспортёрами вооружений и как нас все ждут в этом качестве. Может быть, и сможем, но это будет очень нелегко
якими експортерами, чого? металургія в ауті
Так нам же промисловість не потрібна. Навіщо? Тільки засирає навколишнє середовище. Ми кукурудзу виростимо, продамо і купимо літаки, авто, танки, Патріоти. Цікаво було б порахувати співвіднощення по вазі. Яка буде ціна винищувача в кукурудзі?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-