Тимчасовий Пункт Дислокації. якщо пощастить - якийсь покинутий піонерський табір біля принаймі райцентру, який ще в 2019 закрився на довічний ремонт, але все-ще придатний для житла. якщо не пощастить - "Тимчасовий Підвал Дислокації" десь в покинутій промці як ймовірно у @Banderlog
такий піонер табір був для реабілітації поранених, з ними було 2 лікаря(або медбрата), які доглядали і робили уколи будиночки розраховані на літній табір , а вони зиму 2024 там прожили (трошки утеплили ззовні, у вікна скло вставили), у нутрі в січні вище +15с не було, але хлопців багато у домику, кажуть "нормально", краще ніж в окопі, в квітні всі "виписались" на фронт
Пример - вопрос о доле затрат на питание. Чем уже бог знает сколько времени флудить, могли бы поинтересоваться вопросом и назвать цифру. А не начинать рассказывать о "красной рыбе". Вспомните ещё чёрную икру.
ви назвали цифру 50%. коли сказав - скажіть, як порахували - ви чомусь не можете відповісти - таку цифру поділив на таку. а я повинен шукати цифри, щоб підтвердити ваші вислови? я простіше зробив - констатував, що в черговий раз ви помилились
на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день) для судна 8 це мало, це закупка з бази +20% там реальні 6 дол , хоч рахують 8,0 де себе зараз рахую 7000-8000 грн на місяць (і це при тому що влітку фрукта своя)
на судні була норма-6 дол/день на моряка до 2000р, у 2006-2012 було навіть 8,0(8.5дол/день)
В авіакомпаніях які працюють в Африці дають по 35дол/день на харчування. Якщо їсти в кафешках - впритик вистачає. Якщо куховарити самому (дозволяє час) , то 50% цих грошей залишиться.
менше працюючих галузей - менше кластерів для опрацювання от азіров з януковичем тупі були, не знали про такий алгоритм
Їжте)) "Україна на 84% виконала Угоду про асоціацію з ЄС: опубліковано звіт за 2025р" ?
Можно поконкретнее сроки когда мы на евро как прибалты перейдём и они рынок труда для нас откроют как для тех тевтонцев? Или сперва нам в компенсацию за миллион безвести/погибших наших М25/60 десять млн арабов и ниггеров со своих гетто в наши деревеньки и хуторки сплавят, а вот когда те обживутся и начнут радоваться в вышиванках дням мовы та прапора спивая зи Славком "Я нэ здамси бэз бою..." - вот тогда и вэлком ту ЕС?