Water написав:............. Ви там особисто були шо зараз розповідаєте як там.
А где вы увидели, что я "розповідаю як там"?
Ну якщо ви кажете форумчанину шо він влаштується дуже бистро, то можливо припустить шо особисто ви знаєте як він там влаштується. Чи ви знаєте з чиїхсь розповідей?
Я вижу как прилаштувався Соловьёв, который когда-то в молодости проповедовал совсем другие взгляды. Пропагандисты часто очень хорошо умеют приспосабливаться.
Letusrock написав:про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти. в мене немає взагалі питань д людей, які виїхали з окупованих територій за кордон, не вигадуй. шалений спротив буде чинити Летусрок, коли його з підвалу будуть витягувати на захист держави
так і запишемо потужний план дій Шамана: а) шалений спротив на форумі б) окупація в) еміграція Питання є - питань нема
ти за себе розписуйся а так сміливість пропадає, коли підходиш до дверей? давно останній раз на вулиці був? скільки тут сміливих анонимів, які з дому не виходять
Letusrock написав:тобто водій тролейбуса що хоче емігрувати - це клятий ухилянт, зрадник а ти "ета другое" ?)) Хто ж тоді у Львові буде чинити шалений спротив обвішавшись гранатами, якщо ти емігруєш? Лицемірство 9000 левела
про що ти взагалі пишеш? де я хоч когось критикував, хто хоче емігрувати? ЕМІГРУВАТИ, а не втекти.
А в чем разница - по мнению человека, перебравшегося западнее - "ну просто на всякий случай"? 🤔
Иран заявляет, что вывод ядерного арсенала никогда не рассматривался как вариант. час назад 11:14 EEST Представитель Министерства иностранных дел Эсмаил Багаи заявил, что вопрос о выводе ядерных материалов не обсуждается на переговорах.
Позиция Тегерана заключается в том, чтобы хранить подобные материалы на своей территории, добавил Багаи.
«Мы не верим в сроки или ультиматумы, когда речь идет о защите национальных интересов Ирана», — добавил он.
«Соединенные Штаты настаивают на некоторых необоснованных и нереалистичных позициях».
можливість знищити Ізраіль або шантажувати світ - понад усе. цікаво, прості іранці теж так думають?.. риторичне питання - хто ж їх питає?.
Питання риторичне только для вас. И тут многие высказывали мнение (если не ошибаюсь, и вы тоже), что мы напрасно отказались от ЯО. Это было бы хорошей гарантией от агрессии. Почему бы Ирану не рассуждать так же? Кроме того, мы не знаем, на какие условия они соглашались - возможно, на контроль МАГАТЭ. Хорошо организованный контроль мог бы гарантировать отсутствие ЯО. Под "ядерным арсеналом" в данном случае понимается не ЯО, которого у них нет, а уже имеющийся у них обогащённый до 60% уран.
И при таких постах вы будете утверждать, что вы не поддерживате США в этой войне?
запитання - а куди емігрувати збираються, коли відкриють кордони?
У матеріалі йдеться про те, що в питанні українських біженців ірландські міністри схиляються або до припинення дії директиви про тимчасовий захист, або до альтернативного варіанту, який би обмежував підтримку винятково людьми з найбільш постраждалих районів України. ... Він також зазначив, що українським біженцям потрібно буде покинути країну через припинення дії контрактів. За його словами, графік, який має затвердити уряд, може бути реалізований протягом найближчих 12 місяців.
За словами Брофі, чиновники працюють над тим, як повертатимуть українців додому після закінчення дії директиви. Згідно з нею, українців проситимуть повернутися додому і пропонуватимуть їм фінансову допомогу для цього.
Наразі особи, які шукають притулку, можуть подати заявку на отримання до 2,5 тисячі євро на особу або до 10 тисяч євро на сім'ю для повернення в країну походження.
це вже буде стосуватися всіх.
й те саме буде в інших країнах, коли відкриють кордони..
хунтер, хутко до Ірландії - є можливість отримати на халяву ще 2,5 койро але часу все менше...
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 20 кві, 2026 13:39, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав: Увлекательное обсуждения разрешения на ношение оружия. И уже не первый раз на форуме - когда-то активно обсуждалось. Но давайте посмотрим на практику. В Чехии, вроде, очень либеральный закон в этом отношении. Но я в Праге не видел ни одного человека с оружием. Вот интересно, кто из форумчан будет постоянно носить пистолет?
Доброго дня. Бажаю здоров,я . По перше ,хто вам буде показувати що в нього є зброя . З свого досвіду -носіння зброї ДУЖЕ невдобна річ ....ти тільки про неї і думаєш , щоб не загубити , щоб не забути , щоб у набійнику нічого не було ....
ну й останнє НАШОМУ НАРОДУ зброю давати НЕ ВАРТО ! Низька культура спілкування , дуже спотворені знання про використання зброї,,,,, вибачьте треба біжати ...робота
Показывать, может, и не будут, но уже писал, летом, когда все раздетые, пистолет спрятать уж очень сложно. А зимой под одеждой от него мало толку - пока человек его достанет, такой стрелок его 3 раза успеет убить. В остальном согласен с вами и плюсую.
ЛАД написав:Иран заявляет, что вывод ядерного арсенала никогда не рассматривался как вариант. час назад 11:14 EEST Представитель Министерства иностранных дел Эсмаил Багаи заявил, что вопрос о выводе ядерных материалов не обсуждается на переговорах.
Позиция Тегерана заключается в том, чтобы хранить подобные материалы на своей территории, добавил Багаи.
«Мы не верим в сроки или ультиматумы, когда речь идет о защите национальных интересов Ирана», — добавил он.
«Соединенные Штаты настаивают на некоторых необоснованных и нереалистичных позициях».
можливість знищити Ізраіль або шантажувати світ - понад усе. цікаво, прості іранці теж так думають?.. риторичне питання - хто ж їх питає?.
Питання риторичне только для вас. И тут многие высказывали мнение (если не ошибаюсь, и вы тоже), что мы напрасно отказались от ЯО. Это было бы хорошей гарантией от агрессии. Почему бы Ирану не рассуждать так же? Кроме того, мы не знаем, на какие условия они соглашались - возможно, на контроль МАГАТЭ. Хорошо организованный контроль мог бы гарантировать отсутствие ЯО. Под "ядерным арсеналом" в данном случае понимается не ЯО, которого у них нет, а уже имеющийся у них обогащённый до 60% уран.
И при таких постах вы будете утверждать, что вы не поддерживате США в этой войне?
ЛАД чим відрізняються дорослі люди від інфантилів?.. Ірану ядерна зброя потрібна не для захисту. вони самі про це неодноразово казали. окрема тема, шо шиїзм - це шлях мучеників, там є релігійні ідеї щодо того, що кінець світу треба влаштувати (знайду, дам посилання на статтю). й цим людям дозволити мати ядерну зброю?.. в кращому випадку, це буде інструмент шантажу світу й збереження диктатури, як в КНДР. ви бачите ознаки, що Корея збирається напасти на КНДР?
конкретно в цьому допису я кажу про ризик загроз, якщо Іран отримає зброю - це основна причина, чому Ізраіль пішов на цю атаку. ви особисто не бачите реальних загроз, що Україна в межах досяжності іранських ракет. ви ігноруєте, скільки українців ВЖЕ загинули від іранської зброї? це реальна загроза й для України теж...
я можу визнати свою відношення до сторін конфлікту США-Іран. а ви зможете? чи будете переконувати в своїй об'єктивності?
В основному такі біженці - це не ресурс 18-60, а жінки, діти і пенсіонери, так що твоя укрорадість - лишня. Чи будеш оплачувати їм лікування, соціал і житло в Україні? Даю гарантію що зажлобишся.