так в тому то й справа що нормальні компанії вдячні за лояльність і винагороджують за це різними бонусами та бенефітами. А в риториці Будівельника - "лояльність" це безкоштовний обовязок, за відсутність якого потрібно ще й карати
|
|
так в тому то й справа що нормальні компанії вдячні за лояльність і винагороджують за це різними бонусами та бенефітами. А в риториці Будівельника - "лояльність" це безкоштовний обовязок, за відсутність якого потрібно ще й карати
Натягуєте часткові випадки на загальну картину - такі бонуси можливі, але це не всюди. Я наприклад працював у 7 компаніях, як українських так і США, була з 7 тільки одна з бонусом у вигляді 1-2 додаткових днів відпустки у рік якщо пропрацюєш доволі багато років в компанії. У всіх інших - нічого. Платять гроші - люди виконують роботу, це основний принцип. Можливо у моряків по іншому, бо я працював в інших сферах. ФНБ +1.5 ярд $, але ще 2-3 тижні
ФНБ +1.5 ярд $, але ще 2-3 тижні Огляд від ШІ По состоянию на май 2026 года, Россия возобновила пополнение Фонда национального благосостояния (ФНБ), направив на эти цели средства, эквивалентные примерно $1,5 млрд (более 110 млрд рублей) на фоне высоких цен на нефть. Для того щоб ТУТ їсти мясо -потрібні бути виконані як мінімум ДВІ умови а - є робоче місце (створено тобою чи створене іншим для тебе) на якому ти можеш заробити на мясо б - є робоче місце де хтось виготовляє мясо яке ти хочеш їсти обмінявши його на продукцію створену на робочому місці описаному в пункті А Тому мої таксисти як МІНІМУМ не дірніші від тебе , але на відміну від тебе ділять робочі місця не по критерію моє/чуже а по критерії вигідно/не вигідно... І якщо Я СТВОРИВ їм вигідніше місце ніж ВОНИ МОЖУТЬ СТВОРИТИ самі... то за це робоче місце вони будуть боротись... захищаючи його від зальотних конкурентів а-ля ти з барабашовим, чи москалі з пуйлом
Три покоління... або 40+/- років..... Три покоління ПІСЛЯ совка будуть хлєбати по повній НАСЛІДКИ совка І три покоління НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ будуть будувати те що потім стане Україною.... Станом на сьогодні Ми на 50-70% ще совок і тільки на 30% Україна....
Зверни увагу Я щось роблю для себе (шукаю те що у флаймана називається -філіпінки... і вже знайшов без твоєї чи іншої допомоги) Щось роблю для ЗСУ ... і не вимагаю за це землі чи виділення іншої власності Не маю нічого проти того , щоб ти здриснув в Румунію і щоб після цього на твоє місце приїхав бангладешець.... А все тому, що СИЛЬНО проти коли лад,ти,чи барабашов спробують мене щось змусити робити з того що я не вважаю за потрібне.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЛенін довівши до цугундера імперію , вирішив врятувати свої портки і тому відійшов від ідеї комунізму (зрозумівши що ввів в упадок цілу країну) ,але при цьому не відмовився від влади і передав її сталіну... а далі все як хотіли ті хто залишились не в середині колючого дроту а зовні-охоронцями. Тому совок можуть прославляти тільки діти/внуки охоронців... Лад -хто були твої батьки?
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩе раз для любителів червонозадих.... 1 Для того , щоб людина ефективно виконувала роботу, я організовую а - робоче місце з певним рівнем капіталізації б - підшукую робітника з певним рівнем фахових знань і це як правило тягне за собою певний рівень оплати праці цього робітника Це стандартно в усіх 2 А от далі , я вивчаю людину і приймаю рішення Чи варто мені виховувати цю людину в дусі лояльності як до мене так і до бізнесу в якому вона працює, і саме те рішення до якого я прийду й буде а - створювати людині КРАЩІ ніж середні по ринку умови праці (мінімум на 10% , оренда житла, додаткові бонуси . акції і так далі) б - внаслідок того що в цю людину буде вкладено БІЛЬШЕ ніж в інших працівників, ці вкладення постійно будуть збільшуватись/зменшуватись внаслідок змін ЛОЯЛЬНОСТІ людини до бізнесу.. Тому Матеріальні цінності-так А віртуальні? Типу можна підійти і відпроситись навіть в період коли все горить без наслідків, можна отримати відпустку тоді колитреба і в тому вигляді в якому хочеш(типу 5*6 днів чи раз в два роки 60...) тому-гроші це БАЗОВИЙ інструмент впливу а от відношення до дрібниць і врахування бажань -це вже на порядок вище... ПС тому в мене люди працюють або тиждень-місяць, або до пенсії.....
......
Востаннє редагувалось _hunter в Чет 07 тра, 2026 09:29, всього редагувалось 1 раз.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуІ в якій з компаній працював довше року? Якщо до мене прийде людина з трудовою в якій за останній рік вона поміняла пять місць праці( та навіть три , а деколи й два достатньо)-я просто не буду розглядати варіант співпраці з такою людиною... Якщо вона не змогла прижитись в інших... то з високою долею ймовірності не приживеться і в мене.... А будь який працівник потребує додаткової уваги перших пару місяців поки він розщбирається з тим що/як/з ким має робити
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||