|
|
Давай іще раз, бо до тебе воно таки тяжко доходить, но я упорний. Міноритарних акціонерів в кінці тупо кинули. Окрім того власники за цей час неодноразово змінились. Останній раз перед війною був російський депутат потом вродь його оттерли і якось "націоналізували". По твому якби я не пішов на війну я б мав охороняти майно депутата рф бо він мені дає кусок хліба як інженеру? Я можу виконувати додаткові функції, но за додаткову плату. І плата має бути співрозмірна з ризиками для охоронця. Для працівника не важливо хто власник бізнесу, важливо яка робота і скільки за неї платять. Завжди можно поміняти як місце роботи так і професію та і країну. Смислу охороняти щось безплатно нема, за лояльність треба платити. А на рахунок створення робочих місць це туфта, мені робоче місце не потрібне. Я роблю за гроші) Є гроші? Є робота. Нема грошей ? Нема мультиків Як ти можеш замінити свого таксиста бангладешцем що їсть сало, так і для мене не важно власник держава, рідний ахметов, депутат вражої держдуми бабаков чи китаєць...
Когда он выгонит или зароет 30% населения(Львова?) которые говорят на том языке, на котором он принимал присягу в СА и пахал как папаКарлофф, растаскивая оборонощит савецкой родины, и вместо них приедет(Свобода и Братство привезут в вышиванках) миллионы неприкасаемых с Ганга и Инда - кому он в шалмане будет продавать палёнку, муслимам?
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||