Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17658176591766017661
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 18:31

Ходять чутки що якщо 8-9 травня сотні Фламінгів та Калібрів не іспепелять Київ та Москву, то це покаже що договороздатність Пу і Зе існує в природі :D
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 18:39

Faceless написав:
ЛАД написав:Могу только напомнить, что в хлам разрушенная Германия, где "мізки були промиті і засрані тотально" гораздо сильнее

Аж ніяк
По суті нацисти прийшли до влади в 33 році і позбавлені влади в 45 році. 12 років.
срср засирав мізки більше 70 років

+ЛАД засирає останні 15 років на форуміні, то разом майже 100 років
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 18:49

budivelnik написав:Для того щоб ТУТ їсти мясо -потрібні бути виконані як мінімум ДВІ умови
а - є робоче місце (створено тобою чи створене іншим для тебе) на якому ти можеш заробити на мясо
б - є робоче місце де хтось виготовляє мясо яке ти хочеш їсти обмінявши його на продукцію створену на робочому місці описаному в пункті А

Тому мої таксисти як МІНІМУМ не дірніші від тебе , але на відміну від тебе ділять робочі місця не по критерію моє/чуже
а по критерії вигідно/не вигідно...
І якщо Я СТВОРИВ їм вигідніше місце ніж ВОНИ МОЖУТЬ СТВОРИТИ самі... то за це робоче місце вони будуть боротись... захищаючи його від зальотних конкурентів а-ля ти з барабашовим, чи москалі з пуйлом

Давай іще раз, бо до тебе воно таки тяжко доходить, но я упорний. :lol: ти ж розумієш що зміни назви в обленерго щось таки означали а не просто так буковки мінялись?
Міноритарних акціонерів в кінці тупо кинули.
Окрім того власники за цей час неодноразово змінились. Останній раз перед війною був російський депутат потом вродь його оттерли і якось "націоналізували".
По твому якби я не пішов на війну я б мав охороняти майно депутата рф бо він мені дає кусок хліба як інженеру? :lol:
Я можу виконувати додаткові функції, но за додаткову плату. І плата має бути співрозмірна з ризиками для охоронця. Для працівника не важливо хто власник бізнесу, важливо яка робота і скільки за неї платять.
Завжди можно поміняти як місце роботи так і професію та і країну.
Смислу охороняти щось безплатно нема, за лояльність треба платити.
А на рахунок створення робочих місць це туфта, мені робоче місце не потрібне. Я роблю за гроші)
Є гроші? Є робота. Нема грошей ? Нема мультиків :lol:
Як ти можеш замінити свого таксиста бангладешцем що їсть сало, так і для мене не важно власник держава, рідний ахметов, депутат вражої держдуми бабаков чи китаєць...
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 19:24

Banderlog написав:
  budivelnik написав:Для того щоб ТУТ їсти мясо -потрібні бути виконані як мінімум ДВІ умови
а - є робоче місце (створено тобою чи створене іншим для тебе) на якому ти можеш заробити на мясо
б - є робоче місце де хтось виготовляє мясо яке ти хочеш їсти обмінявши його на продукцію створену на робочому місці описаному в пункті А

Тому мої таксисти як МІНІМУМ не дірніші від тебе , але на відміну від тебе ділять робочі місця не по критерію моє/чуже
а по критерії вигідно/не вигідно...
І якщо Я СТВОРИВ їм вигідніше місце ніж ВОНИ МОЖУТЬ СТВОРИТИ самі... то за це робоче місце вони будуть боротись... захищаючи його від зальотних конкурентів а-ля ти з барабашовим, чи москалі з пуйлом

Давай іще раз, бо до тебе воно таки тяжко доходить, но я упорний. :lol: ти ж розумієш що зміни назви в обленерго щось таки означали а не просто так буковки мінялись?
Окрім того власники за цей час неодноразово змінились. Останній раз перед війною був російський депутат потом вродь його оттерли і якось "націоналізували".
По твому якби я не пішов на війну я б мав охороняти майно депутата рф бо він мені дає кусок хліба як інженеру? :lol:
Я можу виконувати додаткові функції, но за додаткову плату. І плата має бути співрозмірна з ризиками для охоронця. Для працівника не важливо хто власник бізнесу, важливо яка робота і скільки за неї платять.
Завжди можно поміняти як місце роботи так і професію та і країну.
Смислу охороняти щось безплатно нема, за лояльність треба платити.
А на рахунок створення робочих місць це туфта, мені робоче місце не потрібне. Я роблю за гроші)
Є гроші? Є робота. Нема грошей ? Нема мультиків :lol:
Як ти можеш замінити свого таксиста бангладешцем що їсть сало, так і для мене не важно власник держава, рідний ахметов, депутат вражої держдуми бабаков чи китаєць...

Когда он выгонит или зароет 30% населения(Львова?) которые говорят на том языке, на котором он принимал присягу в СА и пахал как папаКарлофф, растаскивая оборонощит савецкой родины, и вместо них приедет(Свобода и Братство привезут в вышиванках) миллионы неприкасаемых с Ганга и Инда - кому он в шалмане будет продавать палёнку, муслимам?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 19:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:ти ж розумієш що зміни назви в обленерго щось таки означали а не просто так буковки мінялись?
Тобі 40-45 років
Як так вийшло що мужик який і в церкві ледве не з патріархом гундяєвим спина до спини і з контробандою на ти.... а все життя працював на ненависній йому роботі в проклятих експлуататорів?

Я ж казав, складається враження що ці сторінки з зборище мазохістів, кожен з яких що тільки не придумає як йому погано... але всі жруть, коляться але лізуть на кактус.....
budivelnik

Подякував: 301 раз.
Подякували: 3041 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 17658176591766017661
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему