Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17665176661766717668
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 20:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

а взагалі помітили, як зрадофіли знову почали переводити питання на особистості? перемовини схоже зайшли в глухий кут, Раша їх ігнорує, в США схоже інші проблеми - а що робити, варіантів в зрадофілів немає.

й про Іран щось замовкли. бачите, там сторони намагаються домовитися, шукають компроміси. це ж не Раша. хоча Іран в набагато слабшому стані. але з іншого боку США це ж не руські, населення ніхто не тероризує - чому б квірам не покачати права. якби Україні запропонували щось схоже на умови США - так ми б відразу погодилися...
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 20:15

короткий курс сучасної геостратегії для початківців

prodigy написав: США грали на боці агресора

короткий курс сучасної геостратегії для початківців
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2883 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 20:27

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:Когда в армию захищати цивільне населення?
Или подальше от фронта это лучше получается?
А до мене ближче падали игрушки посерьёзнее шахедов. Вы от них благополучно сбежали.
Вот только не захищати цивільне населення

зарозумілий ЛАД. у вас те, що є - падали важкі іграшки поруч? дуже поруч - напевне не ближче кілька кілометрів? в мене є загиблі родичі, в дружини є загиблі родичі, є загиблі колеги - й до 30 років... моя школа зруйнована, ВНЗ де вчивсґя - теж. може вистачить розповідати, як ВИ страждаєте? я так розумію найбільше страждання - досі немає второї пенсії - а все інше - то таке. й в мене немає родичів за кордоном, на відміну від вас, навіть зайвих...
.......

Не буду награждать вас эпитетами, сами придумайте.
Насчет "не ближче кілька кілометрів" поинтересуйтесь у юриста Кости (насколько понял, вы с ним лично знакомы) сколько километров от моего дома до Дворца Спорта. Между прочим, когда туда прилетело, он написал мне в личку и поинтересовался, как я. В отличие от вас. И я, по-моему, здесь писал, что ещё до этого прилетело в мой дом. К счастью, чуть-чуть мимо - попали в пристройку к дому, которая приняла основной удар на себя. Не буду перечислять вам, какие прилёты ещё были "не ближче кілька кілометрів".
И я здесь ни разу не писал "як Я страждаю".
И не писал, как испугалась внучка, когда с балкона увидела прилёт по Дворцу Спорта.
А по поводу "загиблих родичів чи колег" я вам уже писал:
[b]Если ты фашисту с ружьем

але з ваших розповідей я так розумію відбулися легким переляком та брудними штанами. але всі живі. тому не треба мені розповідати, як воно важко під обстрілами.

й не знав до цього, де ви мешкаєте. чомусь вважав, що на Салтівці, але звісно не на Північній... бо там дуже добре зрозуміло, що таке руській мир...

а з приводу цього вірша Симонова. приходить розуміння ЛАД, що кожен українець має вбити як мінімум одного окупанта? не все втрачено з ЛАДом...

й в нього є ще один вірш
Нет слов таких, чтоб ими описать
Всю нетерпимость горя и печали.
Нет слов таких, чтоб ими рассказать,
Как мы скорбим по Вас, товарищ Сталин…

комісар такий комісар. це ж ви ЛАД так смачно описували парторгів/комісарів
P.s. Господа модераторы, очень прошу этот пост не удалять и не редактировать. Ради этого я даже не стал характеризовать шамана так, как он этого заслуживает, чтобы не было повода жаловаться на "личные оскорбления".

P.p.s. Забыл написать для бывших харьковчан, а нынешних патриотов Львова - Харьков не Львов. В Харькове сейчас вряд ли можно найти место, где прилёты были "не ближче кілька кілометрів".

безпідставно накидати на мене - це все, що ви можете ЛАД. й гадаю у Львові те саме - "вряд ли можно найти место, где прилёты были "не ближче кілька кілометрів". але ЛАД не може, щоб не протиставляти Львів та інші міста...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 20:29

_hunter написав:
  Shaman написав:перемовини схоже зайшли в глухий кут, Раша їх ігнорує, в США схоже інші проблеми - а що робити, варіантів в зрадофілів немає.

А у потужныков, стало быть, варианты (ну кроме "до когда рак свистнет") есть? :roll:

тебе має хвилювати, що робити в 2027 році... але забув, ти ж не в Європі, це лише легенда. тому тебе це й не хвилює. яка тобі різниця, що буде в Україні? дуже хочеться повернутися?
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 20:38

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:перемовини схоже зайшли в глухий кут, Раша їх ігнорує, в США схоже інші проблеми - а що робити, варіантів в зрадофілів немає.

А у потужныков, стало быть, варианты (ну кроме "до когда рак свистнет") есть? :roll:

тебе має хвилювати, що робити в 2027 році...

А эта нехитрая манипуляция/перевод стрелок - зачем? - потужность продемонстрировать? Сделать вид, что план есть "но мы вам эти инструменты не покажем"? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 20:55

_hunter
Так а дійсно, тобі яке діло?
І що там по грошам з Угорщини?
А то ти звично «скарга» тицнув, модери тебе послали накуй, а ти вирішив не відповідати на питання, яке все ще висить без відповіді.
То що там? Не кримінальні гроші? Просто політично так було треба перед виборами?
Є мужність визнавати?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2609 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 21:49

барабашов написав:
  Banderlog написав:
  budivelnik написав: та понятно що поки твоїх синів не загребли тобі пофігу, як і більшості кого війна не торкається.
Про то і пишем.

Тот резервплюс берегут для контрнаступа на Бердянск.
Интересно, если после удачного завершения контрнаступа и вручения двух медалей погибших героев прямо в ларьке отцу защитников, радость от предстоящей замены 30%(и +2чела) руцкоговорящих жителей Львива на Мухамадов, Риштанов и Беназиров удвоится или удесятерится???

Десантник їх зубами вирве в сзч, тут можеш не сумніватись, не для того він їх рожав. Та й зара не для того повибивав корочки волонтьорів.
Але корочки корочками він іще не поняв що домовитись з зеленськими не вийде і рано чи пізно тими грамотками від частин можно буде підтертись.
Я вже чув кудахтання волонтьорш коли діло дійшло до їх дітей, а нас то за шо? :wink:
Там зловтішатись нема чим, бо жінка є жінкою і рацірнально мислити, коли діло торкається власних дітей не може.
Но будівельник з цими проповідями про священну ціннісь 5процентних і неважливість решти, вже трохи дістав. Не те щоб я особо цінив людей, но безцільно гробити додаткові сотні тисяч це свинство.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 22:45

Shaman написав:
  ЛАД написав:.........
Вполне чётко сформулированные вопросы.
Ответьте хотя бы на последний. Если "Україна змушена воювати, то когда лично вы начнёте? Или Украина это кто-то другой?

а ти хто такий, щоб задавати мені такі питання?.. як ми з'ясували, коли був твій час й вік дозволяв, ніхто добровольцем й не думав йти, як ти сказав - "поїхав, куди послали". але тепер такий сміливий. як завжди - хто більше переляканий, той голосніше репетує про інших...
То, что вы дешёвка, давно понятно.
Вопрос вам задавали уже многие, но выродить что-то большее, чем: "А ты кто такой?", - вы так и не смогли. Ваш любимый герой Шура Балаганов?
Я поехал, куда послали. Но я не обязан был ехать никуда. И вполне мог отказаться.
А о "личных выпадах" уж кто бы говорил.
"з приводу вашої позиції рік тому", - тратить время и искать цитаты, уж простите, не буду. Много чести.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 17665176661766717668
Форум:
+ Додати
    тему