pesikot написав:Ще можно пригадати, наприклад, Letusrock'a та Banderlog'а з їхнім «кримінальні гроші з України»
Зараз чомусь мовчать )
бо в цих горлопанів немає одного - відповідальність за свої слова. тому верзуть казна що. й ще ЛАД - перший з них - пафосу багато, але пише одне, а робить зовсім інше. якщо помиляється - а це майже постійно - то тоді - не БАЧУ. й так по колу...
Якої відповідальності? Почали знов качати російську нафту в європу тому й віддали міндічам гроші назад. Шо неясно?
Прям міндічам ?
Прям в усю Европу ?
Ти вже не збрехати не в змозі, що підтверджує твоє горлопанство )
До речі, вже 15:00, ти наче за 9 травня, а навіть нікого не привітав )
prodigy написав:ЛАД стосовно пропогандистського віршу Константина Симонова
Если Дорог Тебе Твой Дом
Ви занадто прямолінійно дивитесь на різні історичні періоди Радянського Союзу і на період свого життя в УССР, потім в Україні. В часи ДСВ радянські люди були героїчні, а в сучасній Україні часто-густо ухилянти і боягузи. ........
Стихотворение Симонова я привёл не для доказательства чьего-то героизма, а только для того, чтобы показать, что должен делать настоящий патриот и защитник страны. А не просто "демонстрировать патриотизм" с дивана на форуме. "в сучасній Україні" воюют , но и "ухилянти і боягузи", в основном, уже не "радянські люди" Сколько там средний возраст наших солдат? Лет 40-45? Т.е. рождения 1980-85. В момент обретения независимости им бвло 10-15 лет Их надо/можно считать "радянськими"? Насчёт прямолинейности... Вы гораздо прямолинейнее.
Hotab написав:Хантер, тримай.. Ти в Німеччині святкуєш день дідо?
Это, возможно, перебор. Но если мы хотим, чтобы в следующий раз мобилизация проходила не так, как сейчас, и чтобы не было таких взглядов, как у АндреяМ, надо делать что-то подобное. Хорошо бы, конечно, чтобы "следующего раза" никогда не было, но гарантировать это не сможет никто. В Спарте мальчиков отправляли в военные лагеря, по-моему, с 7 лет и до взросления. Проблем с выполнением воинского долга не было. Понятно, что сегодня это не годится, но тем не менее.
Hotab написав:Хантер, тримай.. Ти в Німеччині святкуєш день дідо?
Это, возможно, перебор. Но если мы хотим, чтобы в следующий раз мобилизация проходила не так, как сейчас, и чтобы не было таких взглядов, как у АндреяМ, надо делать что-то подобное. Хорошо бы, конечно, чтобы "следующего раза" никогда не было, но гарантировать это не сможет никто. В Спарте мальчиков отправляли в военные лагеря, по-моему, с 7 лет и до взросления. Проблем с выполнением воинского долга не было. Понятно, что сегодня это не годится, но тем не менее. .
Ну як треба, то треба. Нате вам ще.
наші русофіли свідомо плутають патріотичне виховання (яке в нас теж є, але воно в них викликає зовсім протилежну реакцію) з тим, що населення привчають, що їх доля гарматне м'ясо за невідому посадку, щоб хтось відчув себе імператором.
P.s. Кстати, пост АндреяМ выше абсолютно верный. Редкий случай, когда я с ним согласен.
«Ворог мого ворога - мій друг». 😃
У вас никогда не возникает мысль, что даже открытый враг может быть прав, а даже лучщий друг может отстаивать неверную позицию и/или просто говорить глупость? Я вам ночью отвечал, но пост удалён, не знаю, успели ли вы прочитать. На всякий случай повторю: "я всегда придерживался точки зрения, что лучше умный враг, чем глупый друг. Вы, похоже, предпочитаете наоборот."