|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:55
Letusrock написав:це ви які країни рахуєте?
Німеччина, Великобританія, США. У них всіх демографія краща, ніж у Китаю. Поступаються Індії, але вона ще не пройшла другий демографічний перехід і є країною з значною часткою сільського населення. В неї ще все попереду. Letusrock написав:думаю в першу чергу позиції підірвали ліберальні глобалісти, коли почали самі себе знищувати (виплатами алахакбарівцям та африканцям, гендерами, закриттям АЕС, green deal і т.д.). І варвари зрозуміли, що ЄС це жирне ягня яке загулялось в темному лісі і хоче бути зїденим
Відносне твердження. Green deal - Китай наразі лідер у відновлювальній енергетиці, за нею майбутнє. Натомість Трамп штовхає США назад у сферу викопної енергетики. Щодо міграційної політики - є певні недоліки. Але як на мене, якраз популізм, гра з плебсом і антимігранський довбо.. - штовхають Захід до погіршення ситуації. -
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:56
Hotab написав:_hunter Ну т.е. к "без проблем найдут работу за кордоном"
Роботу чи
Вроде, у слова "работа" только одно значение есть 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 28 тра, 2026 11:57
sashaqbl написав:Німеччина, Великобританія, США. У них всіх демографія краща, ніж у Китаю.
на практиці це призведе до того що КНР будуть здаватися нордичними арійцями з раціональною ідеологіею у порівнянні з фанатичними пост-англосаксонськими халіфатами В Римській імперії 4-5 ст теж за кількісними показниками була непогана демографія, але якісно ці нові римляни зруйнували державу, загнобили "старих римлян" і ввергли Європу у "5 темних віків", поки в Китаї винайшли папір та порох та поставили під контроль половину Cередньої Азії
Востаннє редагувалось fox767676 в Чет 28 тра, 2026 12:05, всього редагувалось 3 разів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:02
fox767676 написав: sashaqbl написав:Німеччина, Великобританія, США. У них всіх демографія краща, ніж у Китаю.
на практиці це призведе до того що КНР будуть здаватися нордичними арійцями з раціональною ідеологіею у порівнянні з фанатичними пост-англосаксонськими халіфатами
З якого дива? Свіжа кров - це завжди корисно. Німеччина вже пройшла цей шлях з турками, пройде й з арабами. Ти бачиш молодіжні банди та іділівців, яких тобі показують незадоволені своїм життям бюргери. Ти не бачиш студентів, лікарів, робітників, ректрутів. Погоджуюсь, тих хто погано асимілюєтсья - треба вертати додому. І європейці потроху до цього приходять.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:05
budivelnik написав: Ой+ написав: budivelnik написав:Простий приклад В мене електромобіль , який можна заряжати по нічному тарифу і який при повному заряді батареї пройде 400+ км а вартість цього заряду буде менше ніж 250 грн... Як думаєте , якщо я за три години натаксую на 1200-1500 грн і буду так таксувати 20 днів в місяць (по 3 години) і проїзжати 100 км( це якраз вистарчить для 1500 грн виручки) - то мені вистарчить грошей на себе
Ось і ввесь секрет користування електричками у бізнесових цілях - беремо електрику по 2,16 (ринковою ціною 17,00006 грн/кВт), за рахунок "Компенсація через механізм покладення спеціальних обов'язків для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку електричної енергії (ПСО)" економиться близько 15 грн на кВт/год і вуаля. Ось такий бізнес при наявності перехресного субсидіювання. Зовсім незрозуміло, чому приймаючим рішення це не зрозуміло. І тут або взагалі ліквідовувати це перехресне субсидіювання, або як мінімум багатоступеневу вартість в залежності від обсягів споживання.
Я тільки за те , щоб ДЛЯ ВСІХ була ОДНАКОВА РИНКОВА ціна на електроенергію, по тій простій причині, що заряжати електромобіль від приватної мережі я можу ОДИН , а від комерційної заряжаю СІМ.... Тому вирівнювання тарифів ЗРОБИТЬ мене БАГАТШИМ... а не біднішим... Пояснюю на магазині і на автопарку я витрачаю близько 10 000 квт по 15 грн/квт*год А в будинку для приватного використання 1 000 квт год по 4 грн/квт*год Зараз це 10 000 * 15 + 1000 * 4 = 154 000 грн Якщо ціна зрівняється до 10 грн/квт *год То мої витрати впадуть з 154 000 до 110 000 грн... Мене це влаштовує А Лад зійде з розуму... Тому може почнете з нього?
Не знаю наскільки обґрунтовано, але в платіжках фігурує не 10 грн, а 17 грн кВт/год як ринкова вартість. Я також за адекватні тарифи, але з належним аудитом вартості. Знову ж таки, не знаю яка пенсія в Лада, але якщо би раптом підняли вартість до "економічно обґрунтованого рівня", то він якраз міг би з прямими субсидіями ще і виграти за деяких умов. МВФ вже неодноразово власне і вимагає такого вирівнювання тарифів і прямого субсидування вразливих верств, а не перехресного. Бо получається деякий абсурд, що за рахунок низького тарифу виграють якраз заможні громадяни з максимально можливим споживанням. Ну а по електричкам зійшлося разом ціла купа незрозумілих преференцій, знову ж таки десь там у багатих країнах деколи щось подібне роблять з високою екологічною метою, але в Україні, особливо в теперішній воєнний час є значно серйозніші екологічні проблеми ніж можна вирішити за рахунок стимуляції електричок.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 1182 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:06
stm написав: Letusrock написав: Hotab написав:То отакий «спеціаліст» в Чехії «вистрілить»?
а де стояїть завдання вистрілити? Завдання ж в пересічного просте, прожити життя не оглядаючись на бусики, ракети і не співаючи дисятиліттями пісень про останню вербу. Що може у них піти не так?
Маленька людина, яка внє палітікі 
ви заперечуєте їхнє право на існування? тоді населення Землі доведеться прорідити на 5-6 мільярдів
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:13
stm написав: Letusrock написав: Hotab написав:То отакий «спеціаліст» в Чехії «вистрілить»?
а де стояїть завдання вистрілити? Завдання ж в пересічного просте, прожити життя не оглядаючись на бусики, ракети і не співаючи дисятиліттями пісень про останню вербу. Що може у них піти не так?
Маленька людина, яка внє палітікі 
Как по размеру и весу оцениваете себя вы? Для общества в целом и завоевания Булгарии с Удмуртией в частности вы пока ни одного воина-камикадзе не произвели.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 388 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:14
_hunter написав: Hotab написав:_hunter Ну т.е. к "без проблем найдут работу за кордоном"
Роботу чи
А ваші 500 євро, щодня як на роботу треба ж на заняття Так що, виплати дозволяють скопити на житло , чи очікуємо повернення після війни
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2610 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
8
5
Додано: Чет 28 тра, 2026 12:19
Hotab написав: _hunter написав: Hotab написав:_hunter Ну т.е. к "без проблем найдут работу за кордоном"
Роботу чи
чи очікуємо повернення після війни
Это такой вопрос неграмотный? - или утверждение?.. Сроки этого "після" на пару с тем "я не за пока рак свиснет" - установили уже?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2