Shaman написав:це вже софістика - з розряду "ненавижу расизм и негров". як на мене Бандерлог, як істиний вірянин РПЦ, не любить саме євреїв. а антисіонізм він згадує, бо в 21 сторіччі виглядати "чорносотенцем" якось не комільфо - коли він заперечує свій антисемітизм - то раптово формулювання зовсім інші вживає. хоча так, йому на всіх байдуже.
Це вже якесь релігійозне ліберальне белькотання. По твому про євреїв як про мертвих можно тільки добре або нічого?

а якщо ти десь щось погане то одразу антисеміт? Будь ти хоть церква хоть президіум оон?

чи міжнародний суд в якому ви судити зібрались путіна?
Як пише Будівельник - труси хрестик? Ти або жалуйся в юнеско на знищення православного храму росією і тоді визнавай що є якісь православні цінності і цивілізовані міжнародні інституції або...
Так не буває, що якщо геноцид то -холокост з релігійним шопотом...
а як геноцид армян то побачим чи нам вигодно, або й не вигідно як голодомор в Україні shapo не вигідно визнати геноцидом.
Я за одинакові правила для всіх, без всяких виключень на унікальність.
А щодо єврєйства то я як став румуном так міг стати і єврєєм
Мій троюрідний брат так і зробив.
Женився на жінці в якої дід по татові сидів в якомусь концлагері і виїхав німеччину.
Так шо не надо нам лохматить бабушку...
Ні про мову ні про віру ні про національність. Коли в людей є спільний інтерес вони завжди договоряться, на якій мові б не говорили.