Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18320183211832218323>
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:20

stm написав:
  ЛАД написав:
  stm написав:----------------------------
Бетон
Видел человека с полностью сгоревшим лицом, без носа, без ничего.
Без рук
Это страшно. Это шокирует.
Кем нужно быть, чтобы такие страшные вещи ставить в один ряд с каким-то языком, клочком ненужной земли.
Какая гиена рожала таких чертей
-----------------------------
Ви отримали відповідь від цього чоловіка що він з вами згоден у цьому питанні?

Я бы посовестился задавать такому человеку такие вопросы.

А робити за нього висновки про території не посоромились? Цікаво )
І моє улюблене, грошима закинути на реабілітацію у фонд який займається лікуванням таких військових теж. Барабашов би картину гарну намалював і подарив. Ні? подивитися, перелякалася, сдати захищені території задля цього постраждалого. Ну чим не логіка успішної людини )
Бетон не делал "висновки за нього".
Он сделал свои висновки.
И не "задля цього постраждалого" (не уверен, что ему можно помочь), а задля того, щоб таких постраждалих не було.
ЛАД
2

Подякував: 5391 раз.
Подякували: 4882 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Прогинатися не треба, но и нарываться тоже.
Тем более, что Бандера и УПА и в Украине герои далеко не для всех.

А хто герої для всіх? Назвіть хоч одну людину яка боролась за Україну і має незаплямовану біографію.

ЛАД написав:Для поляков Пилсудский не диктатор, а реальный герой, восстановивший независимость Польши.
То, что он сотрудничал с японской, австрийской, немецкой разведкой, легко оправдать, тем более, что шпионаж был не против Польши.

Мене не цікавить з якою розвідкою він співпрацював. Це проблеми москальні та совків з імперським мисленням.
А от концтабори і пацифікація - цікавить. Це були злочини проти українського народу. Відмінність між Пілсудським і Бандерою і тому, що Пілдсудському вдалося, а Бандері - ні, так склалися міжнародні обставини в той момент на жаль.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:26

ЛАД написав:Честно говоря, не отслеживал запреты поставки оружия Израилем в Украину.
Гуманитарную помощь он оказывал и кое-что из нелетального поставлял.
Но как раз Израиль понять можно. Положение у него, пожалуй, похуже нашего. Они всё время под страхом войны и оружие им нужно.
Вы сами написали, что за месяц иранской войны он в значительной степени израсходовал свои запасы оружия. Это кроме каких-то политических соображений.

Ви або не зрозуміли, або перекрутили.
Я писав про випадки БЛОКУВАННЯ поставок зброї, вже КУПЛЕНОЇ в Ізраїлю. Або виготовленої за Ізраїльською ліцензією третіми країнами. Зрозуміти то Ізраїль можна. Але г*** вони від того бути не перестають. І дивуватися, що піднімається срач через зерно після таких дій нема чого.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:28

ЛАД написав:Я не считаю, что СССР это "светлое будущее всего человечества". Но и не считаю его " империей зла" и отказываюсь рисовать его исключительно чёрной краской.
Точно так же, как при всём уважении к успехам США не собираюсь одевать розовые очки и представлять их "сияющим градом на холме". Мир не одноцветный.

Хз. Я не згоден. У вас теж рожеві окуляри по відношенню до СССР/Росії. І чорні по відношенню до певних аспектів Української історії.
Можливо не настільки рожеві, як в Шамана, але вони є.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:30

Xenon написав:мир настане тільки у випадку повного знищення раші як держави, або знищення діючого політичного режиму. все інше - "віддати Донбас, віддати Запоріжжя/Херсон - це все тимчасові припарки на пару місяців"

Зображення
fox767676

Подякував: 430 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:38

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Прогинатися не треба, но и нарываться тоже.
Тем более, что Бандера и УПА и в Украине герои далеко не для всех.

А хто герої для всіх? Назвіть хоч одну людину яка боролась за Україну і має незаплямовану біографію.
Сегодня не назову.
Так, может, в такой ситуации стоит подождать с формированием Пантеона?
А, может, вообще не стоит формировать государственный Пантеон.

ЛАД написав:Для поляков Пилсудский не диктатор, а реальный герой, восстановивший независимость Польши.
То, что он сотрудничал с японской, австрийской, немецкой разведкой, легко оправдать, тем более, что шпионаж был не против Польши.

Мене не цікавить з якою розвідкою він співпрацював. Це проблеми москальні та совків з імперським мисленням.
А от концтабори і пацифікація - цікавить. Це були злочини проти українського народу. Відмінність між Пілсудським і Бандерою і тому, що Пілдсудському вдалося, а Бандері - ні, так склалися міжнародні обставини в той момент на жаль.
Меня тоже не особо "цікавить з якою розвідкою він співпрацював", хотя не очень понял при чём тут совки.
Да, это были злочини проти українського народу, но не против поляков. Но я там написал и даже выделил жирным шрифтом:
Для поляков Пилсудский не диктатор, а реальный герой, восстановивший независимость Польши.

Бандера не герой для всех украинцев. Відмінність больше в этом.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:42

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Честно говоря, не отслеживал запреты поставки оружия Израилем в Украину.
Гуманитарную помощь он оказывал и кое-что из нелетального поставлял.
Но как раз Израиль понять можно. Положение у него, пожалуй, похуже нашего. Они всё время под страхом войны и оружие им нужно.
Вы сами написали, что за месяц иранской войны он в значительной степени израсходовал свои запасы оружия. Это кроме каких-то политических соображений.

Ви або не зрозуміли, або перекрутили.
Я писав про випадки БЛОКУВАННЯ поставок зброї, вже КУПЛЕНОЇ в Ізраїлю. Або виготовленої за Ізраїльською ліцензією третіми країнами. Зрозуміти то Ізраїль можна. Але г*** вони від того бути не перестають. І дивуватися, що піднімається срач через зерно після таких дій нема чого.
Я понял, о чём вы говорили.
Израиль блокировал и "поставки зброї, вже КУПЛЕНОЇ в Ізраїлю" и собственные поставки.
Любая страна защищает, в первую очередь, свои интересы. И называть её за это г*** не стоит. Так же, как и, например, США за сегодняшнее отсутствие военной помощи Украине.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:43

ЛАД написав:Да, это были злочини проти українського народу, но не против поляков. Но я там написал и даже выделил жирным шрифтом:
Для поляков Пилсудский не диктатор, а реальный герой, восстановивший независимость Польши.

А це точно українці? Не ждуни?
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:44

ЛАД написав:Бетон не делал "висновки за нього".
Он сделал свои висновки.
И не "задля цього постраждалого" (не уверен, что ему можно помочь), а задля того, щоб таких постраждалих не було.

А результат який буде? Якщо я не побачу лице цього чоловіка а його закатувати тихо у ГУЛАзі я можу спати спокійно? Ну людину ж просто тихо закатують. Можно потім БАМом якимсь пишатися, порівнювати з сьогоденням, що не строять такого руками 3 млн.людей-смертників )
Ось коли пенсіонер також можна вважати еталоном незмінності ТЕЦ і ГЕС, ото побудували у вашу молодість чи пубертатний період навіть і воно прям ідеально, нічого прям не покращувати бо еталон )
Востаннє редагувалось stm в Сер 08 лип, 2026 12:47, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 лип, 2026 12:47

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Да, это были злочини проти українського народу, но не против поляков. Но я там написал и даже выделил жирным шрифтом:

А це точно українці? Не ждуни?
Точно.
Если вы считаете, что все, для кого Бандера не герой это ждуны, то вы ошибаетесь. В большинстве это не меньшие патриоты, чем те, для кого он герой.
Так же, как далеко не все, для кого он герой, сегодня готовы встать на защиту Украины, хотя могут называть себя "истинными патриотами".
Letusrock приводил ссылку на зверства УПА. Или вы скажете, что всё это "замаскированные нквдисты"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 18320183211832218323>
Форум:
+ Додати
    тему