|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:16
pesikot Я за Трампа ще до того як він став президентом, просто тому що від нього люто ковбасить гіднюків на зарплаті як ти. І навіть зараз українська влада, естеблішмент проти Трампа і щось там вичікує. Ти слова проти не гавкнуло проти Буша старшого, Клінтона, Обаму, Байдена які нагибали Україну на користь Москви. А на Трампа отримало команду
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 07 лип, 2026 20:19, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:18
shapo написав: ЛАД написав:.......... Так вам никто и не предлагает эмигрировать. shapo в Австралию тоже не полетел бы, если бы не сын и внуки. Но не всем в Украине 60+ лет и не у всех "є все, що потрібно для достойного життя".
Я бы и в Израиль не поехал если бы не болезнь жены т к.бывал там до этого и даже получил гражданство,но прекрасно осознавал что меня там ждёт.
Да я это прекрасно понимаю. Просто уже не стал писать об этом.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5391 раз.
- Подякували: 4882 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:22
shapo написав: ЛАД написав: prodigy написав:............... якщо вам потрібно придбати будинок, то за умовно 500к дол ви купите щось не набагато краще своєї квартири в Києві, а який сенс в цій еміграції взагалі , коли вам умовно 60(ок, навіть 55 років), як працівник ви вже нуль, тільки гроші витрачати здатні. в Україні у мене є все, що мені потрібно для достойного життя , за яким хріном я потягнуся на край землі у Австралію/Зеландію, чи США/Канаду мені навіть в гості їхати в Каліфорнію влом, максимум в Європу(Франція, Німечина)
Так вам никто и не предлагает эмигрировать. shapo в Австралию тоже не полетел бы, если бы не сын и внуки. Но не всем в Украине 60+ лет и не у всех "є все, що потрібно для достойного життя".
Я бы и в Израиль не поехал если бы не болезнь жены т к.бывал там до этого и даже получил гражданство,но прекрасно осознавал что меня там ждёт.
так визначтесь - не поїхав би чи в Україні робити нема чого?..
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 07 лип, 2026 20:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 846 раз.
- Подякували: 1804 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:23
Letusrock написав:Тіло жінки, яку підозрювали у замаху на Єрмолаєва, знайшли під Києвом, - ЗМІ 6 липня під Києвом виявили тіло жінки, яку підозрювали у замаху на вбивство підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва. Про це повідомляє УП із посиланням на джерела. Тіло жінки виявили близько 23:00 6 липня. За інформацією джерел, її застрелили. Також повідомили, що жінка перебувала за межами України з 22 березня 2025 року до 1 липня 2026 року. Інше джерело у правоохоронних органах повідомило, що у справі вже затримали двох підозрюваних. Один із них є чинним офіцером Головного управління розвідки, інший — колишнім співробітником правоохоронних органів.
А як же росіський слід та агенти кремля?
А чем наши хуже? Воспитывались там же. Традиции великая сила.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:28
ЛАД написав: shapo написав: ЛАД написав:.......... Так вам никто и не предлагает эмигрировать. shapo в Австралию тоже не полетел бы, если бы не сын и внуки. Но не всем в Украине 60+ лет и не у всех "є все, що потрібно для достойного життя".
Да я это прекрасно понимаю. Просто уже не стал писать об этом.
Гражданство получил, но не поехал бы ... Удивительно ... зачем тогда было получать гражданство Израиля ? Без отказа от гражданства Украины В 2022 году shapo поехал в Израиль, потому что, бежал от российских войск, роняя тапки Это на словах он рассказывает, какая прекрасная Россия и продолжает это делать Но когда российские войска приблизились к Киеву, то сбежал в Израиль Потому как, любой российский патриот, предпочитает любить Россию издалека Или любить Израиль издалека из Австралии )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:33
sashaqbl написав:[ ......... В тому, що треба прогинатися замість відстоювати свою позицію - маю великі сумніви.
Прогинатися не треба, но и нарываться тоже. Тем более, что Бандера и УПА и в Украине герои далеко не для всех. Как вам: stm написав:........... Мені, подобається ) і крута ідея яка назріла(перезріла навіть), і, місце яке буде крутити совецьку людину в бараній ріг )
? Мне понравилось. Ругать "клятих комуняк", що крутили людей "в бараній ріг", теперь будем "крутити в бараній ріг совецьку людину". Я бы сказал, творческий подход. Вот только на ком закончится скручивание в бараній ріг?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:38
ЛАД написав: Letusrock написав:Тіло жінки, яку підозрювали у замаху на Єрмолаєва, знайшли під Києвом, - ЗМІ 6 липня під Києвом виявили тіло жінки, яку підозрювали у замаху на вбивство підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва. Про це повідомляє УП із посиланням на джерела. Тіло жінки виявили близько 23:00 6 липня. За інформацією джерел, її застрелили. Також повідомили, що жінка перебувала за межами України з 22 березня 2025 року до 1 липня 2026 року. Інше джерело у правоохоронних органах повідомило, що у справі вже затримали двох підозрюваних. Один із них є чинним офіцером Головного управління розвідки, інший — колишнім співробітником правоохоронних органів.
А як же росіський слід та агенти кремля?
А чем наши хуже? Воспитывались там же. Традиции великая сила.
от не треба оце лайно писати. ФСБ - це похідна від ЧК-НКВС-КДБ. а СБУ чим далі, має бути ближче до ЦРУ/ФБР. в світі ЛАДа різниці схоже немає, але насправді вона є, й величезна. я не вірю, що держава санкціонувала підрив в Монако. до того ж невідомо кого. а от на кого працювали окремі персонажі - нехай слідство з'ясовує...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 846 раз.
- Подякували: 1804 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:39
ЛАД написав: sashaqbl написав:[ ......... В тому, що треба прогинатися замість відстоювати свою позицію - маю великі сумніви.
Прогинатися не треба, но и нарываться тоже. Тем более, что Бандера и УПА и в Украине герои далеко не для всех. Как вам: stm написав:........... Мені, подобається ) і крута ідея яка назріла(перезріла навіть), і, місце яке буде крутити совецьку людину в бараній ріг )
? Мне понравилось. Ругать "клятих комуняк", що крутили людей "в бараній ріг", теперь будем "крутити в бараній ріг совецьку людину". Я бы сказал, творческий подход. Вот только на ком закончится скручивание в бараній ріг?
Прапрадедушка уругвайского каракалпака, которого тут иногда постит Флайман, говорил «когда палка долго искривлена в одну сторону, чтобы выпрямить её, должно много перегнуть на другую сторону»
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 07 лип, 2026 20:45, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:47
"відсутність рішень не можна заміняти незламністю"
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лип, 2026 20:48
sashaqbl написав:......... Ми ж не забороняємо полякам шанувати диктатора Пілсудського. Для поляков Пилсудский не диктатор, а реальный герой, восстановивший независимость Польши. То, что он сотрудничал с японской, австрийской, немецкой разведкой, легко оправдать, тем более, что шпионаж был не против Польши. На війні білих і пухнастих не буває.
Не бывает. Но в советское время "білими і пухнастими" старались представить одну сторону, сегодня точно так же пытаются представить другую.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 07 лип, 2026 20:52, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-