Балістичний удар по порту: щонайменше чотири загиблих та численні поранені, — повідомляють монітори.
Сочувствую Одессе. Надеюсь, так же, как и вы, Херсону, Харькову, Запорожью, Сумам, а последние месяцы и Киеву. Вот только не понял, зачем вы процитировали особо умный пост какого-то гибрида. И почему вы в своих постах регулярно обращаетесь ко мне, даже там, где ко мне никаким боком. Это от большого уважения?
Вот только не понял...я теж не зрозумів
Порт Азов прикурили, Саратовський НПЗ все 11 танкерів просять по допомогу
а що там з Ормузом? знов перекрили?
Іран оголосив про повне закриття Ормузької протоки після атаки на одне з суден.
Як пише Reuters, Корпус вартових ісламської революції заявив, що судно спробувало пройти через протоку за несанкціонованим маршрутом, проігнорувавши попередження. КСІР також заявив, що судно відключило свої системи і створювало небезпеку для судноплавства. У результаті його було уражено та зупинено.
Після цього КСІР оголосив про закриття Ормузької протоки доти, доки США не припинять втручатися у справи регіону.
Деколи краще вивчити питання.. Я задав топікстартеру цієї теми -кочівнику питання Чи знає він що то був за побутовий конфлік з дружиною комбата? Бо згвалтування - також побутовий конфлікт , за який я можливо й вбив би... Тому питання до совкового парторга Тобі відомо що за конфлікт викликав цей випадок?
не відомо, що там був за конфлікт, але діяти так -це кремінал, стосовно комбрига, йому 52-55 звільнився у 90-ті капітаном, мав ФОП у 2021р
під час війни з капітана доріс до підполковника
"Місцезнаходження командира в/ч А5001 Станіслава Лучанова, який самовільно залишив місце служби, наразі встановлюється", - повідомили в ОК "Північ".
Заклик до медіа та громадськості Військові наголосили, що всі протиправні вчинки отримають належну правову оцінку, а винні понесуть відповідальність за законом. Деталі справи пообіцяли оприлюднити пізніше через правоохоронні органи - щойно це стане можливим без шкоди для слідства.
Що передувало Командира 155-ї окремої механізованої бригади Станіслава Лучанова відсторонили від служби на тлі скандалу з викраденням людей на Київщині.
У ніч з 27 на 28 червня семеро осіб увірвалися на подвірʼя двох братів у Київській області та вивезли їх у невідомому напрямку.
За підозрою у викраденні цивільних чоловіків правоохоронці затримали дев'ятьох бійців 155-ї бригади. Серед затриманих осіб - командир батальйону цієї ж бригади. Його підлеглих наразі офіційно відсторонили від виконання службових обов'язків.
тобто , комбат (за наказом і чи сам так вирішив допогти командиру?) був головним у цьому злочині
Станіслав Лучанов очолив 155-ту окрему механізовану бригаду відносно нещодавно - у лютому 2026 року. До цього призначення він обіймав посаду начальника штабу 425-го окремого штурмового полку "Скеля".
Banderlog писал(а):Штати не збираються відкривати протоку, не для того вони її блокували.
як воно в твоєму перевернутому світі - ми вже уявляємо. а в нашому світі протоку блокує Іран, намагаюись використати це як козир на перемовинах. щось за це отримає - але право контролювати прохід - ні, не отримає...
То чого штати не пропускає тих що заплатили ірану або тих що ідуть до ірану? Якщо тільки іран блокує протоку? ) мож таки і сша щось блокують? ні ?
що ти свідомо описаєш окремі фрагменти? коли Іран блокує протоку, то США звісно роблять повну блокаду. писав ще на початку тієї війни, що Іран зручно влаштувався - блокує протоку, а його суда вільно плавають. США пофіксили цей баг.
ще раз - наче домовились про розблокування протоки, але Іран намагається все одно керувати процесом, а коли хтось йде ВОДАМИ Оману не погодив з квірами (бо не мають це робити) - Іран атакує суда. отримав у відповідь - й атаки, й блокаду. як тільки Іран публічно заявить про вільне судноплавство - то блокаду одразу знімуть. гадаю ти розумієш реальні причино-наслідкові зв'язки - але чомусь звинувачуєш США
Shaman писал(а):.............. але це й близько буде не схоже, коли СВОлоді повернуться в тил - отам побачите, що таке бандитизм... й не лише...
Ещё раз - меня это не интересует и я этого не побачу. Я там не живу и жить не буду. И наши орлы ничем не хуже и не лучше СВОлодь.
а оце нахабна брехня. ЛАД весь час намагається прирівняти наші дії й дії Раші - бо виправдовувати Рашу вже наче глупо - надто очевидні їх злочини, так зачепимо наших.
ні ЛАД, не такі. в нас є щось сходе на Вагнер - це реальні кати та вбивці? в нас є оці бої в ямі - коли вийде хтось один, й то піде на штурм? загалом в нас існує ця тотальна система тортур та страт полонених?
ЛАД вдає розумного, але не хоче визнати - в нас це окремі випадки, а на Раші це система. оце головна відмінність. проблеми та злочини є всюди - різні лише масштаби та відношення. звідки ЛАД знає про наші проблеми? ми вже це обговорювади на прикладі США - є розслідування журналистів, є розслідування влади. а що на Раші - хоч жодне розслідування було? ні, навпаки, чим більше кат, тим більше йому нагород - що зайвий раз підкреслює щона Раші це система.
в нас воюють мобілізовані, які захищають власну країну. в них воюють найманці, які за гроші погодились вбивати людей в іншій країні. можливо ЛАД й не розуміє принципову різницю, але вона є.
тому не треба виправдовувати руських, оцими недолугими порівняннями - в нас різні країни, й різні люди. й чим далі, тим більш різні - на щастя...
Letusrock писал(а):ти знов канонічне про згорівший хлів та корову сусіда.. Себе послухай "Це нічого що у нас котики цивільних вбивають, зате у росіян ТАКЕ буде". Рідні вбитих миттєво утєшаться від цієї думки
й де ти бачиш, що я таке сказав? а за твої перекручення я не відповідаю
А к чему тогда упоминание о СВОлодях? Так что никакое не перекручивание.
таки ЛАД не плутається, а спеціально перекручує. згадка СВОлодь - це констатація факту, що відбудеться, коли всі ці найманці повернуться в тил - вже є купа відповідних випадків. бо СВОлоді знають - далі СВО не пошлють, то й знову вбивають без ніяких вагань.
Це нічого що у нас котики цивільних вбивають - це вигадка саме летусрока. я так не писав. я написав, що проблеми будуть, й все залежить від дій влади - якщо будуть відповідні програми, проблем буде менше. й початкова ситуація в нас та на Раші - зовсім різна. це бачать всі окрім русофілів - такий собі тест на русофільство. взагалі зараз вся ця хвиля на прикладі одного випадку, де вже людей заарештували. але ж мета - звосім інша, чи не так зрадофіли?