Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 18364183651836618367>
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 11:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Як обіцяла, у вихідні нічого хорошого:

https://youtu.be/5i09MVHm3Do?si=-PrpAcNrgSWLXl1M
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 12:02

pesikot писал(а):
  budivelnik писал(а):
  prodigy писал(а):не відомо, що там був за конфлікт, але діяти так -це кремінал,
Я не заперечую що це кримінал
Просто є причина- яка нам не відома
є наслідок-який нам відомий...
В залежності від причини - будемо мати уявлення про те що відбулось.
Якщо моє припущення вірне - то наслідок не має жодних відношень до Скелі і позастатутних відносин в ЗСУ
Тому ті хто розповсюджують наративи про розвал ЗСУ і не знають причин-ті або корисні ідіоти, або проплачені педераційники.

Підозра командиру 155 ОМБр: ЗМІ дізналися, що могло стати причиною викрадення цивільних
Як повідомило hromadske з посиланням на мешканців села Калинівка Київської області, викрадення цивільних Максима і Романа Мосейчуків могло статися через конфлікт із дружиною Лучанова, яка скаржилася на шум мотоциклів.

Зазначається, що в цьому селі жили нова дружина командира 155 бригади Дарина і його теща. За словами місцевих мешканців, Дарина Лучанова скаржилася, що шум від мотоциклів заважав її маленькій дитині.

шум мотоциклів-це вагома причина...щоб зробити зауваження(або пригрозити поломати мотоцикл), у мене була група дітей з 5 чоловік на скутерах(гоняли під вікнами літом майже місяць), я з ними поспілкувався(всі 10й клас), і кажу їм -літо закінчиться, підете в 11й клас(там фізра а ви 12 раз не підтягнитесь(особливо мало шансів у товстенького), може краще спортом займетесь, ніж моторами гуркотіти...наступного дня приїхали і почали мяч буцати(теж шумно, але краще ніж моторами гудіти)

Максим Мосейчук мав вік близько 25 років, Роман троки молодший (але точно старше 20 років), це не просто дурість, це ганьба і кримінал

"молода" ппж комбата буде на собі нести гріх до кінця років.
засудити років на 20 командирів і тих хто стріляв безпосередньо, а то вони собе ковбоями відчули на дикому Заході?
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 12:17

prodigy писал(а):Максим Мосейчук мав вік близько 25 років, Роман троки молодший (але точно старше 20 років), це не просто дурість, це ганьба і кримінал

"молода" ппж комбата буде на собі нести гріх до кінця років.
засудити років на 20 командирів і тих хто стріляв безпосередньо, а то вони собе ковбоями відчули на дикому Заході?

Вбивство, вчинене групою осіб, кваліфікується за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Якщо попередня змова усіх учасників змови - всі учасники - довічне. Якщо окремі, що будуть давати свідчення проти колег, але доведено що безпосередньо не планували вбивства можуть отримати від 10 до 15.

Цікаво що поки ч.1, а не ч.2 статті 115, яка мала б бути. І попередне виконання обов'язків у Скелі.

ПС: Бандерлог, повністю погані новини. Я тримаю слово )
Последний раз редактировалось stm Вс 12 июл, 2026 12:28, всего редактировалось 2 раз(а).
stm

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 12:19

fox767676

Он ще щось вчора-позавчора у тому ж дусі казав, я коли сьогодні почув про смерть подумав спочатку що фейк

ти начебто вважаєш себе неглупим(розумним)? так?
і зрозуміти сенс сказаного сенатором тобі важко

бо нАголос не на "війна до останнього українця,
а на тому, що українці не капітулюють...
доки США (країни ЕС), та інші люди планети Земля
будуть допомогати Україні вистояти і відстояти свою незалежність

Україна втратила одного з великих прибічників серед республіканців,
на жаль, таких як сенатор Ліндси Грєм серед респів залишилось мало.
RIP
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 12:39

prodigy писал(а):fox767676

Он ще щось вчора-позавчора у тому ж дусі казав, я коли сьогодні почув про смерть подумав спочатку що фейк

ти начебто вважаєш себе неглупим(розумним)? так?
і зрозуміти сенс сказаного сенатором тобі важко

бо нАголос не на "війна до останнього українця,
а на тому, що українці не капітулюють...
доки США (країни ЕС), та інші люди планети Земля
будуть допомогати Україні вистояти і відстояти свою незалежність

Україна втратила одного з великих прибічників серед республіканців,
на жаль, таких як сенатор Ліндси Грєм серед респів залишилось мало.
RIP

Він ніколи не працював на іноземних замовників, які чисті іноземці по народженню і поважають як свою країну громадянства, так і іншу країну яка хоче стати схожою на захід. Це Шапо але -15 років )))
stm

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 13:16

що відбувається у Венесуелі
Рубіо взяв під абсолютний контроль фінанси, ресурси та владу у Венесуелі – NYT
Через шість місяців після захоплення американськими військовими Ніколаса Мадуро, державний секретар США Марко Рубіо фактично взяв під повний контроль фінанси, розподіл природних ресурсів та уряд Венесуели.

"Міністерство фінансів США наразі отримує доходи від більшої частини венесуельського експорту. Згодом американське відомство переказує ці кошти назад через банківську систему країни – відносини, що нагадують те, як батьки видають дітям кишенькові гроші.

Рубіо та його команда встановлюють чіткі умови щодо того, на що саме і ким можуть бути витрачені ці гроші. Це дозволило зупинити ключові корупційні схеми у Венесуелі та захистити доходи Каракаса від кредиторів, які вимагають повернення мільярдних боргів".

Водночас така система поставила Родрігес у повну залежність від рішень Сполучених Штатів. Без погоджених Вашингтоном коштів вона не має змоги виплачувати зарплати та підтримувати національну валюту.

Окрім фінансів, Рубіо наглядає за застосуванням американських санкцій та процесом реформування нафтового сектору Венесуели. Родрігес також узгоджує з ним важливі урядові призначення, зокрема кандидатуру на посаду міністра оборони.

саме цікаве, що ця схема - протекторат розвиненої країни може бути реальним рішенням для перехідного періоду країни після диктатури...

напевне, цього очікували й в Ірані, але недооцінили роль релігійного фанатизму й більш розгалужену владу квірів...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 13:26

stm
ти палишся своїм рівнем - для тебе "працюють на іноземних замовників" тільки якісь расово-правильні небожителі,"істинні соросята", до яких тобі доступу нема, то ти не маєш уявлення що там і як.
Щодо поваги до своєї країни та Америки - я більше ніж знайомий з американською культурою, оріентуюсь в прізвищах і трохи бачив на власні очі - все +/- Ok
Добре що у Західного світу поки є такий локомотив як США - який тягне науково-технічно це все, і дає заробити на своїй економіці та технологіях іншим країнам світу.
Але чи гірше було б якби Вашингтон не ліз в українську політику, починаючи з її навмисного розброєння і закінчуючи продавлюванням своїх інтересів через своїх людей в уряді - питання дискусійне. Я значно більше укорінений в Україну ніж ви і вважаю що вона заслуговує, і головне, здатна бути більш ніж пошматованою спартанською казармою без економіки, як її бачать любимі вами яструби з Лондона та Вашингтона.
Щодо Ліндсі Грема - скоріше це він працював на "українських" замовників, як лоббіст українського естеблішменту, тому тут саме українці мають вимагати поваги і більшої делікатності у висловлюваннях.

prodigy
Ці "друзі" не здатні були навіть пролобіювати CapEx у розширення виробництва Patriot - а навіщо "союзним" тубільцям інфраструктура та економіка, їх достатньо годувати незламністю
Последний раз редактировалось fox767676 Вс 12 июл, 2026 13:44, всего редактировалось 3 раз(а).
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 13:27

схоже ескалація нас чекає...
“Мікрохвильовка” для супутників Ілона Маска: Китай створив дешеву зброю, здатну масово спалювати космічні мережі
Китайські військові дослідники створили новітню мікрохвильову імпульсну зброю потужністю до 100 гігават, яка здатна виводити з ладу супутники на низькій навколоземній орбіті. Завдяки цій технології армія КНР зможе з мінімальними фінансовими витратами ефективно знищувати цілі космічні мережі, зокрема апарати системи Starlink Ілона Маска.

хтось створює, хтост намагається зламати... створити завжди важче... а те, що коли всі створюють - це win-win, багато хто й не розуміє...

й на додачу
Последний раз редактировалось Shaman Вс 12 июл, 2026 14:45, всего редактировалось 2 раз(а).
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 13:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Нате вам крові з очей

https://www.facebook.com/share/r/1EsHhm ... tid=wwXIfr
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 13:42

fox767676 писал(а):stm
ти палишся своїм рівнем - для тебе "працюють на іноземних замовників" тільки якісь расово-правильні небожителі,"істинні соросята", до яких тобі доступу нема, то ти не маєш уявлення що там і як.
Щодо поваги до своєї країни та Америки - я більше ніж знайомий з американською культурою, оріентуюсь в прізвищах і трохи бачив на власні очі - все +/- Ok
Добре що у Західного світу поки є такий локомотив як США - який тягне науково-технічно це все, і дає заробити на своїй економіці та технологіях іншим країнам світу.
Але чи гірше було б якби Вашингтон не ліз в українську політику, починаючи з її навмисного розброєння і закінчуючи продавлюванням своїх інтересів через своїх людей в уряді - питання дискусійне. Я значно більше укорінений в Україну ніж ви і вважаю що вона заслуговує, і головне, здатна бути більш ніж пошматованою спартанською казармою без економіки, як її бачать любимі вами яструби з Лондона та Вашингтона.

prodigy
Ці "друзі" не здатні були навіть пролобіювати CapEx у розширення виробництва Patriot - а навіщо "союзним" тубільцям інфраструктура та економіка, їх достатньо годувати незламністю

Фокс, коли моя матуся після того як я її повезла до Чорногорії, Болгарії, Італії каже що вона попрощалася з ЮБК ще з 2014року, одразу від першої відпустки, а ви все ще ниєте, що це найкраще місце на Землі... то людину яка не знає що таке комфорт і світ я бачу здалеку ))) як і людину яка має незадоволення на 100% своїм теперешнім і не має 100% візії свого майбутнього 😁 це вас і Шапо об'єднує на 1000%. Але для вас гірші новини - ви впали у воронку незадоволення життям зашвидко, до 75 років, йому портити життя навкруги порівняннями минулого залишилося менше часу. Нажаль ,портити він буде найближчий людини яку гарно виховав... якщо не зміниться і не одягне декомунізовані червоні шорти і не буде засновником наразі я з сімєю живу найкраще життя!))) Бачите, сину одна відпустка без нього була замала і вони поїхали на Балі, знаючи що жде попереду - неможливість сказати: "батьку, вибачаюся, але як ви мене заїбали порівнянням з минулим і незадоволенням сьогодення!!!" 😅
stm

#<1 ... 18364183651836618367>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: Shaman + гостей: 1