budivelnik писал(а):Я задав топікстартеру цієї теми -кочівнику питання Чи знає він що то був за побутовий конфлік з дружиною комбата? Бо згвалтування - також побутовий конфлікт , за який я можливо й вбив би..
тиждень не заходив а тут все без змін: представники незламників виправдовують вбивства цивільних, скоєні військовими ОЗУ
ще один проситься на відпочинок через зневагу до ЗСУ?..
Shaman писал(а):.............. але це й близько буде не схоже, коли СВОлоді повернуться в тил - отам побачите, що таке бандитизм... й не лише...
Ещё раз - меня это не интересует и я этого не побачу. Я там не живу и жить не буду. И наши орлы ничем не хуже и не лучше СВОлодь.
Печерский суд Киева избрал меру пресечения в виде содержания под стражей сроком на 60 дней без права внесения залога для военнослужащего Евгения Гаркуши, которого подозревают в избиении коллег в Харьковской области.
Источник: ГБР, "Украинская правда"
Детали: Решение суда было вынесено на заседании 11 июля — мера пресечения в виде ареста до 7 сентября 2026 года без права освобождения под залог.
Накануне сотрудники ГБР задержали и сообщили о подозрении военнослужащему, который на момент совершения преступлений проходил службу в полку "Скала". Ему инкриминируют избиение двух военнослужащих в Харьковской области.
По данным источника УП, речь идет о младшем сержанте Евгении Гаркуше, 1995 года рождения.
Первый случай произошел в мае 2025 года. По данным следствия, подозреваемый несколько раз ударил капеллана кулаком в лицо, нанеся ему телесные повреждения средней тяжести. Пострадавшего госпитализировали с сотрясением головного мозга и переломом челюсти.
Второй эпизод произошёл в июне 2025 года в городе Барвинково. Подозреваемый напал на подполковника, который был старше его по воинскому званию.
И там же:
Директор ГБР Алексей Сухачев заявлял, что до публикации в издании "Бабель" Бюро не получало информации о возможных фактах пыток в 425-м отдельном штурмовом полку "Скала" ни от военного командования, ни от других служб; были лишь жалобы потерпевших, по которым проводились расследования.
після подій в Сихові була дана команда фас тим самим "тисячам голів", підпанкам, ботофермам ОП. Товариші так старались що дехто з запалі вийшов сам на себе)) Нєкто Піддубний, журналізд та військовий
"Як учасник мовного Майдану і Євромайдану зазначу, що таке зібрання такої кількості осіб - це не стихійна акція. Це цілком скоординована спецоперація, де є конкретні організатори, фінансування і канали комунікації"
budivelnik писал(а):Я задав топікстартеру цієї теми -кочівнику питання Чи знає він що то був за побутовий конфлік з дружиною комбата? Бо згвалтування - також побутовий конфлікт , за який я можливо й вбив би..
тиждень не заходив а тут все без змін: представники незламників виправдовують вбивства цивільних, скоєні військовими ОЗУ
Ти вперто відкидаєш наявність злочинних угруповань у мільйонному складі ЗСУ? Там всі білі та пухнасті, і Скеля - іпсо, а ці згадувані вбивства це "перегиби на місцях" в боротьбі з агентами кремля? Правоохоронці що затримали учасників цієї групи, теж напевно виявили зневагу? Може тоді й суд над підрозділом Торнадо то була "зневага до ЗСУ" з боку Порошенка? ))))) Оце так поворот
Последний раз редактировалось Letusrock Сб 11 июл, 2026 23:26, всего редактировалось 4 раз(а).
Shaman писал(а):---------------------------- ЛАД Тут был разговор и кто-то доказывал, что у нас бандитизма после войны не будет. ---------------------------- й хто цікаво? зрозуміло, що проблеми будуть - все залежить від того, яку політику буде проводити держава. але це й близько буде не схоже, коли СВОлоді повернуться в тил - отам побачите, що таке бандитизм... й не лише...
ти знов канонічне про згорівший хлів та корову сусіда.. Себе послухай "Це нічого що у нас котики цивільних вбивають, зате у росіян ТАКЕ буде". Рідні вбитих миттєво утєшаться від цієї думки
й де ти бачиш, що я таке сказав? а за твої перекручення я не відповідаю
А к чему тогда упоминание о СВОлодях? Так что никакое не перекручивание.
Там ще Ігор Луценко відзначився вв хітпараді зашкварів. На питання про вирішення проблеми мобілізації, сказав що є тільки два шляхи : або стріляти на ураження або "як в СССР". Шаман, Песікот скажіть який з цих двох варіантів більше відповідає до нашої "незламної боротьби за свободу та демократію". Слова Луценка нагадали про класичний анекдот "мы будем так отчаянно бороться за мир что камня на камне не останеться"