Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 18364183651836618367
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 13:44

«Атакуватимуть усе, що можливо»: Флеш попередив про нову тактику російських ударів по Україні
Радник Міністерства оборони Сергій Бескрестнов (Флеш) заявив, що Україна має готуватися до атак ворога на глибину до 100 кілометрів по практично будь-яких об'єктах.

«Треба готуватися до того, що вони атакуватимуть на глибину 100 кілометрів усе, що можливо: АЗС, поштові відділення, будь-які склади, підприємства, бази будівельної та сільськогосподарської техніки, об'єкти залізниці, автомобільні дороги, електропідстанції не лише великої потужності»

За його словами, Україна вразливіша саме тому, що ворог не обирає конкретні цілі для ударів на її території, тоді як тилові регіони від дешевих ударних дронів захищені лише загалом.

Бескрестнов також зазначив, що чим ближче можливі мирні переговори, тим активніше готують для них підґрунтя — війна перейшла у фазу далекобійних ударів.

При цьому, за його словами, Україна перебуває в кращих умовах, оскільки Росія більша за територією і має більше критично важливих об'єктів, захист яких Москва не забезпечить навіть за кілька років.

«Ситуація абсолютно безглузда: обидві сторони планомірно знищують інфраструктуру одна одної. При цьому гинуть люди. Ми хочемо все це зупинити, а наш ворог ні. Його все це цілком влаштовує»

коли тут описують ту шкоду, яка нанесена нам, забувають писати, а хто винен в цьому, хто наносить цю шкоду...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 14:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm писал(а):Фокс, коли моя матуся після того як я її повезла до Чорногорії, Болгарії, Італії каже що вона попрощалася з ЮБК ще з 2014року, одразу від першої відпустки, а ви все ще ниєте, що це найкраще місце на Землі...

А навіщо таким як ви Крим якщо ви його ненавидите ?
У чому різниця між нами - ви працюєте у межах української економіки а свої гроші вивозите тим хто презирає українців і бачить в них дещеву раб.силу и гарматне м'ясо.
Я до останнього все зароблене тримав в Україні - і через туризм, і через фондовий ринок. Вже після 2015 багато подороржував , але як оплачені замовниками бізнес-тріпи, включно з Парижем, Швейцаріею, Східним узбережжям США.
Щодо комфорту - в Криму крім ореанди та інтуриста , я був в сучасних готелях побудованих псля 1995 , я можу порівняти з відповідними в Єгипті, Чорногорії, Кипру, США, Турції, ОАЕ.
Не розказуй тут сказки дівчинка з хрущівки скучівша по комфорту.
В Криму були резиденції імператорів та великих князів, зустрічі володарів світу, місце тусовки та пмж творчої еліти. Нічого такого в Чорногорії тим більше в Болгарії (якою ти мені дорікала, але туди їздила саме ти , я її розглядав як тільки місце для покупки, а не для відпочинку , ги :)) Якщо для тебе важливіше якись "прихований плінтус" у лоббі та "олл інклюзив" ніж історична спадщина, то ти сама себе викрила. Головне - це все було своє, люди почувалися вдома а не в гостях. Довічним приймачкам не зрозуміти
Последний раз редактировалось fox767676 Вс 12 июл, 2026 14:08, всего редактировалось 1 раз.
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 14:08

до кордонів 1991

fox767676 писал(а):
  stm писал(а):Фокс, коли моя матуся після того як я її повезла до Чорногорії, Болгарії, Італії каже що вона попрощалася з ЮБК ще з 2014року, одразу від першої відпустки, а ви все ще ниєте, що це найкраще місце на Землі...

А навіщо таким як ви Крим якщо ви його ненавидите ?
У чому різниця між нами - ви працюєте у межах української економіки а свої гроші вивозите тим хто презирає українців і бачить в них дещеву раб.силу и гарматне м'ясо.
Я до останнього все зароблене тримав в Україні - і через туризм, і через фондовий ринок. Вже після 2015 багато подороржував , але як оплачені замовниками бізнес-тріпи, включно з Парижем, Швейцаріею, Східним узбережжям США.
Щодо комфорту - в Криму крім ореанди та інтуриста , я був в сучасних готелях побудованих псля 1995 , я можу порівняти з відповідними в Єгипті, Чорногорії, Кипру, США, Турції, ОАЕ.
Не розказуй тут сказки дівчинка з хрущівки скучівша по комфорту.
В Криму були резиденції імператорів та великих князів, зустрічі володарів світу, місце тусовки та пмж творчої еліти. Нічого такого в Чорногорії тим більше в Болгарії (якою ти мені дорікала, але їздила саме туди, я її розглядав як тільки місце для покупки, а не для відпочинку , ги :)) Якщо для тебе важливіше якись "прихований плінтус" у лоббі та "олл інклюзив" ніж історична спадщина, то ти сама себе викрила. Головне - це все було своє, люди почувалися вдома а не в гостях. Довічним приймачкам не зрозуміти

Звільнити до кордонів 1991 щоби що?
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 14:09

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman писал(а):Звільнити до кордонів 1991 щоби що?

Щоб фиркати та брєзгувати бо в лоббі нема прихованого плінтуса та безлімітної ром-коли
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 12 июл, 2026 14:22

stm писал(а):

ПС: Бандерлог, повністю погані новини. Я тримаю слово )
stm, я тут взагалі отсипаюсь, а ви взялись дрючком тикать, чи не здох? :lol: шо надо від Бандерлога? Зачєм Ви мене призиваєте? :lol:
Засудить злочинців?
Чи щоб сказав що війна тут ні причому а паттерни їх поведінки сформувались ще в дитинстві... :lol:
Хз, з ситуацією не знайомий. Почекаєм повної картинки.
Як убиті образили? Хто вони такі були? Можливо вони були на стільки небезпечні що лишити їх живими не можно було, а можливо вбили случайно одного, аіншого довелось добивати як свідка.
Диявол ховається в деталях.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
  #<1 ... 18364183651836618367
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор