Если воспользоваться гуглопереводчиком - окажется, что текст статьи к той цитате вообще никакого отношения не имеет...
Граждане Украины, чтобы въехать в Польшу и другие страны ЕС и подлежат временной защите, должны будут иметь сертификат о том, что они исключены из мобилизации в своей стране. Это касается и женщин – устоявшихся «Rzeczpospolita».
_hunter писал(а):Если воспользоваться гуглопереводчиком - окажется, что текст статьи к той цитате вообще никакого отношения не имеет...
Ти довбойоб. Я скидав відео, де він говорить саме то, що писали вище. Але є один нюанс - говорить він польською, і гуглопереводчик тобі не допоможе. Треба хоч троха щось крім російської знати.
_hunter писал(а):Если воспользоваться гуглопереводчиком - окажется, что текст статьи к той цитате вообще никакого отношения не имеет...
Я скидав відео, де він говорить саме то, що писали вище.
Тебе ж уже человек, знающий польский, говорил: ты или с тайм-кодом штанганул или одно из двух... Опять же (о чем тебе тоже говорили уже): _личное мнение_ человека (а именно оно выражается в интервью) - не обязательно соответствует политике государства. Не говоря уже про весь ЕС.
_hunter писал(а):Тебе ж уже человек, знающий польский, говорил: ты или с тайм-кодом штанганул или одно из двух...
Чєловек знающий польскій польскій або неуважно дивився, або подивився на картінку і вирішив шо там шось не то. Бо і тайм код правильний, +/- 1-2 хв. Я чотко дав посилання на виступ міністра оборони, лишилося дослухати до того момента, коли він сказав про це. Але человєк знающій польскій запіздався.
_hunter писал(а):Опять же (о чем тебе тоже говорили уже): _личное мнение_ человека (а именно оно выражается в интервью) - не обязательно соответствует политике государства. Не говоря уже про весь ЕС.
Це вже інше питання звісно. Мігранти ЄС звичайно потрібні. Але якщо буде стояти питання поразки України до того, як ЄС буде готовий до війни(а готовий він не буде найближчі років 20), то мігранти стройними колонами попіздують в скелю.
_hunter писал(а):Тебе ж уже человек, знающий польский, говорил: ты или с тайм-кодом штанганул или одно из двух... Опять же (о чем тебе тоже говорили уже): _личное мнение_ человека (а именно оно выражается в интервью) - не обязательно соответствует политике государства. Не говоря уже про весь ЕС.
Чєловек знающий польскій польскій або неуважно дивився, або подивився на картінку і вирішив шо там шось не то. Бо і тайм код правильний, +/- 1-2 хв. Я чотко дав посилання на виступ міністра оборони, лишилося дослухати до того момента, коли він сказав про це. Але человєк знающій польскій запіздався.
Я ж тобі 2 рази писав, по твоєму таймкоду уровок з історією про якісь концтабори. І ще раз повторюю, Косіняк-Камиш подібне казав в 2022, 2024, 2025 роках, а віз і там + PSL має дуже маленьку підтримку в країні (буквально не проходять на наступні вибори в Сейм). Цікаво інше, ти ж по легенді військовий - зі знанням польської і часом щоби передивлятися 12 годинні відео в робочий день? Тут щось не так.
sashaqbl писал(а):Це вже інше питання звісно. Мігранти ЄС звичайно потрібні. Але якщо буде стояти питання поразки України до того, як ЄС буде готовий до війни(а готовий він не буде найближчі років 20), то мігранти стройними колонами попіздують в скелю.
Ну поїдуть в Турцію чи Грузію. Це не так важко. "Реклама" 155 бригади чи Скелі вже крутиться по всім новинним сайтам.