_Mykola_ написав:---------------------- ЛАД Остеохондроз не вирок, залежить від ступеню. В мене знайшли років в 30 і то був перший раз, вичухався десь за місяць. Наступне загострення (чи прояв?) було років через 30. ------------------------ Не вирок, якщо не таскати потім на собі 20-30кг. Якщо раз в рік-два і без того накриває різними спецефектами та без мануальної терапії їх ніяк не зменшити, то така вага зброї та захисту швидко зробить інвалідом. Але ВЛК для такої людини "годєн" і в ДШВ також. Про такі випадки мова
Согласен, бывает по-разному. Бывает, и в 20 лет "різні спецефекти". Для этого должен быть нормальный ВЛК, а не такой, как сейчас. Ну и пропаганда и создание условий для "здорового образа жизни", а не "пивных животов". Но это на будущее.
Должны быть нормальные ВЛК Не за час и без рентгена и жалоб на здоровье и хронические болячки, а как комиссию те же водители автобусов ежегодную проходят. Но тут же пишут и вам в том числе что пиксельная мразь похищает уже людей с улицы не с мусорами даже, это не копы блдь, а твари, а с ЧОПовцами-титушнёй, и это не в наших прифронтовых городах, где типа "Все на защиту собственности Пинчука, Коломойского и Ахметки и обкома с горкомом в том числе", а в Закарпатье. За тысячу километров от ЛБС. А у вас один оптимизЬм и всё хорошо и так надо. Ваш дед во вторую мировую воевал и во сколько? Ну или прадед, кому там в 41м полтос+ было и кубики по всему телу и турники и всё-всё-всё с утра?
Где вы увидели у меня "один оптимизЬм и всё хорошо и так надо"? Если бы у меня был "оптимизЬм", я бы о рпв и не говорил бы. "Так и надо" я говорю о необходимости мобилизации и сопротивления агрессии до рпв. А вообще, не раз писал, надо было предотвратить войну, пусть даже ценой признания и предоставления независимости Л/ДНР. Но за такие идеи здесь клеймили... Да какими только словами не клеймили. Так же, как за сомнения в отношении Майдана или высказывания о том, что Л/ДНР появились не только в результате деятельности РФ, но и в результате наших ошибок. Да и сейчас клеймят. И выкладывают ролики Дроздова, который ставит поведение оккупантов в пример Украине и призывает Украину так же вести себя на деоккупированных территориях. Лучше бы пошёл в армию и помог их для начала деоккупировать. Деды у меня во 2 МВ не воевали - умерли раньше. Отец воевал - около 30 лет. Правда, работать начал в 13 кочегаром на паровозе. Умер в 55.
_hunter написав:так а эта "курица" откуда изначально взялась-то? "производители" или ща донаты или за гос-заказ покупают комплектующие - из них и собирают. Простой может быть только в одном случае: "кто-то" свой лям дронов оплатить забыл...
Десь бачив цифри, що держава витрачає на виробництво 6 лярдів, а можливості виробництва - 20 лярдів. Готові оплатити решту своїми податками? А, я забув, ви ж сїбались...
ага, т.е. если те 14 лярдов на мацкву пойдут - это будет пэрэмога? Или все 26 пойдут - ведь главное, чтоб выробныцтво не простаивало...
detroytred написав:.......... Ще один момент: поки (саме так і сказав) український народ готовий нести жертви заради майбутнього, то треба з ним говорити, як з дорослим. Ніяких пустих обіцянок і надій. Тільки реал. https://m.youtube.com/watch?v=x9bUOTrbjVg
Що подобалося: Чалий сказав, що не треба нічого вигадувати нового (і фантастичного), треба (було раніше і зараз) лише виконувати те, що вже є -- Воєнну (чи як її там) Доктрину та ін. Програми. Тільки ніхто не виконує...
А готовий?
протестов по стране не наблюдается - значит готовы
ЛАД написав:А вообще, не раз писал, надо было предотвратить войну, пусть даже ценой признания и предоставления независимости Л/ДНР. Но за такие идеи здесь клеймили...
З таким підходом як у вас, війна була неминуча. Його вже випробували. Коли у 2014 "предотрвратілі вайну" ціною виводу військ з Криму - війна прийшла на Донбас... Чи ви теж, як Андрюша, вважаєте, що можна "разрядіть абстановочку" і гопнік відстане? Я не вважаю пуйла клінічним ідіотом. Він звісно з за..., але більш менш раціональний. Тому, якби він знав, у що виллється ця війна, то він би не нападав. Наша проблема, що ми не продемонстрували, що ми готові воювати...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 10 жов, 2024 15:15, всього редагувалось 1 раз.
Знайомий, якого мобілізували навесні (він тоді був в статусі обмежено придатний, десь 50 років) недавно проходив повторно ВЛК. Ну те що йому прибрали навіть всі діагнози що були (операція на коліні, проблеми з серцем) то навіть очікувано, тепер необмежено придатний. Але з ним там проходив ВЛК з частково ампутованою ногою, в надії що пишуть. Виявляється, зараз розпорядження, якщо нога ампутована нижче коліна - то це теж придатний. Отакі от новини з полів
Wirująświatła написав:по нам выпустили вдвое больше ракет. очередная панацея. то писали хаймарсы дадут перелом в войне, пото леопёрды и абрамсы, патриотыЮ ф-16, сейчас ракеты. Кто то постоянно водит общество за нос или некомпетенция 86уровня.
Так я ж вказав, що по суті нема в нього ніякого рішення... Це відчувалось у всій розмові. Все він розуміє.
хло сказав, що використання далекобійної зброї це пряме втручання нато в війну, щось там ще вякав що наші неспроможні її використовувати технічно, про коди, коордінати... ЄС гордо заявило
"Ошибочные" заявления Путина о возможном применении западного оружия большой дальности Вооруженными силами Украины для ударов вглубь России не повлияли на позицию внутри ЕС, заявили в Брюсселе.
тяо отвєтка не в Бруссєлі ж полетить, звіздіти не займаних валькірій не зустрічати