тут реальна статистика Венчурного фонду. Звісно тут ККД вищий, ніж в класичних грантів, але деяке представлення про сучасну прикладну науку дає: 90% збиткових проєктів, 6% проєктів повернули вкладене в них, а 3.9% дали "ікси", з яких 0.4% - х50 і більше...
Faceless писал(а):Нормальні такі відпускні, 100к
Враховуючи, що відпускні - це заробіток за 2 місяці + "оздоровчі" в розмірі ставки, то нічого вони не нормальні...
Дюрі-бачі От питання 1 Навіщо мені стаття де нічого не сказано 2 Якщо Ви науковець - то спробуйте показати три цифри а - вкладені у Вас гроші б - віддача від цих вкладень в - відсоток. І я тоді зрозумію наскільки Ви кращі /гірші від простого ДЕПОЗИТУ І буду приймати рішення про зміну своєї думки..
А стаття що 4% вкладених дають 90% прибутку, тобто наступних 96% вкладень дають 10% ... без цифри з якої беруться ці відсотки(абсолютно вкладені і абсолютно отримані) - це просто спроба науковців замаскувати свою неспроможність бути корисними в СЬОГОДНІШНІХ РЕАЛІЯХ...адже у відсотках може й красиво, а в абсолюті - вклали 1 млн , 40 000( 4% від вкладених) дали прибуток 60 000 (90% від отриманого прибутку) І в реалі вклали 1 млн - отримали 66 000 назад ( ККД=0,066%).... а розповідей тільки про 4% які дали 150% плюсом
90% збиткових проєктів, 6% проєктів повернули вкладене в них, а 3.9% дали "ікси", з яких 0.4% - х50 і більше...
Вклали 100% 90% - просрали 6% вернули вкладене=6% 3,5% дали нехай ікс 10 = 35% назад 0,4% дали ікс 50 =20% назад Висновок Вклали 100% , просрали 39% , повернули назад 6+35+20=61%
І хто з таким підходом буде вкладати в цю безнадійну справу свої гроші крім аферистів або чужих грошей?
Faceless писал(а):Ну я ніколи в цій сфері не працював, у мене відпустка по 2 місяці може бути хіба за свій рахунок, а тим більше оздоровчє
там не треба працювати. достатньо навчатися шоб знати що літом педагогів на 2 місяці відпускають гулять хоча може є навчальні заклади де педагоги літом ходять в пустий заклад. я у всякому разі таких не бачив. для мене педагогика завжди була тільки з одним бонусом - завжди відпустка літом і на все літо майже.
Последний раз редактировалось tester3373 Сб 11 июл, 2026 19:35, всего редактировалось 1 раз.
Враховуючи, що відпускні - це заробіток за 2 місяці + "оздоровчі" в розмірі ставки, то нічого вони не нормальні...
Ну я ніколи в цій сфері не працював, у мене відпустка по 2 місяці може бути хіба за свій рахунок, а тим більше оздоровчє
так суми там не є фантастичні - якщо три оклада вклалися в 100 т грн, й то з запасом. можете спробувати викладати - часу забирає багато, а результату - мало.
Shaman писал(а):так суми там не є фантастичні - якщо три оклада вклалися в 100 т грн
будівельник зато вважає це фантастикою. у нього ж по розрахункам навіть 5К єсв це хвантастика. хоча якщо 100К на три то це 33К в місяць. перераховуємо в грязні і о ужас і кошмар - це 9000 єсв виходить
тут реальна статистика Венчурного фонду. Звісно тут ККД вищий, ніж в класичних грантів, але деяке представлення про сучасну прикладну науку дає: 90% збиткових проєктів, 6% проєктів повернули вкладене в них, а 3.9% дали "ікси", з яких 0.4% - х50 і більше...
Faceless писал(а):Нормальні такі відпускні, 100к
Це ще і зарплата за червень? Бо інакше якось багацько. Наприклад ЛНУ доцент уже після підвищення 16,6 до оподаткування. Хай з надбавками трохи більше, але навіть на ставку 20-ка чистими проблемна.