Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1038410385103861038710388 ... 14706>
Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:20

Wirująświatła написав:
  _Mykola_ написав:ІМХО. Після того як ми впадемо, НАТО вмиється кров'ю, за нашою допомогою, і як спрацює п'ята стаття буде показником життєздатності взагалі світового порядку.
не преувеличивайте, у путина нет человеческого ресурса оккупировать страны нато. И даже всю Украину.

Користуючись нагодою.
Заради уявного експерименту, чисто теоретично, який би був розвиток подій, наприклад:
100 тисячне військ рф швидко окуповує частину прибалтики чи Польші (а-ля наш Південь), і в ультимативній формі погрожує ядерною зброєю у випадку відповіді по своїй території.
Тоді потужне НАТО
а) бомбить литовські міста в яких засіли росіяни
б) проводить консультації і висловлює гарячу підтримку, не забуваючи про деескалацію
в) підсипає яду в ранковий чай путіна
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:20

барабашов написав:У нас я так понимаю КАБов нет как и носителей(почти), аналог КАБов Химарс(по дальности) стал дефицитом и поэтому нас можно разносить с расстояния под сто км как муравьёв бульдозером?
аналоги міста не спасуть.
навіть якби каби були у нас ми б не змогли їм завадити виносити кабами . Для захисту потрібне пво. І багато.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:22

Wirująświatła написав:не преувеличивайте, у путина нет человеческого ресурса оккупировать страны нато. И даже всю Украину. Кроме того нет бюджетов кормить несколько миллионов доп ртов. Тогда свои рты должны будут перейти на жолуди и каштаны, а это не всех устроит. Путин будет воевать до начала существенного падения уровня жизни в рф. Это и есть красная линия. Воевать в других странах и подавлять голодные бунты не выйдет, нет там таких ресурсов.

Якщо буде на наступний рік з допомогою те, що було півроку зі США, то ресурсів вистачить.
Утилізувати українців, найкраще це війна, табори довго і затратно.
Можливо це будуть не країни НАТО, але будуть. Дивимось як воно буде, хоча не всі доживуть до розв'язки.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:22

Letusrock написав:Тоді потужне НАТО
а) бомбить литовські міста в яких засіли росіяни
б) проводить консультації і висловлює гарячу підтримку, не забуваючи про деескалацію
в) підсипає яду в ранковий чай путіна
вы у меня спрашиваете? как минимум по территории рф полетят точные ракеты. Сухопутных операций будет минимум или вообще не будет. В Европе жизнь человека дороже ракеты, в отличии от нас. Но этот сценарий фантастика. На нас напали потому что мы слабые, нет у нас точных ракет, и авиации с кабами. Нет и заводов которые это производят. От этого отталкивайтесь.
3 августа 1941 года во время посещения штаба группы армий «Центр» в Борисове Гитлер мрачно сказал: «Если бы я знал, что у Сталина столько танков, я вообще бы не нападал на Советский Союз»
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 жов, 2024 13:26, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:25

Игорь Алексеевич написав:Зеленський найближчими днями презентує План перемоги українцям, - ОП

https://one.ua/15992-zelenskij-v-blizha ... raincam-op

правда этот план не одобрил Запад и Америка. Зачем теперь нам озвучивать?
Мне напоминает этот план, как в начале войны был ролик с Лукашенко и его картой нападения))

це як анонсувати своїм родичам заручини з Дженіфер Лоуренс після того як вона сказала ні
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_Mykola_ написав:Приклад з Україною чітко показав що треба за будь-яку ціну отримувати ядерну зброю, та/або зброю масового знищення, інакше не захиститися, теперішня війна показала, що кожна країна сама за себе, і договори про захист це повна профанація.

Ви хочете ядерного знищення України? Я от не хочу, тому категорично проти нашої Бомби.
Навіть в США менше ядерки, ніж у них, а навть якби вона в нас була, то світ міг би закрити очі на наш перший вибух тільки коли кацапи були б біля урядового кварталу і то, тиск проти Бомби був би шалений.
Світ рожевих поні шкідливий для здоров'я, доведено Зе.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Игорь Алексеевич написав:
  Banderlog написав:Каби на запоріжжя кидають з токмака. Мінус оріхів, це десь плюс 10 км для кабів.
Кабы достают сейчас до центра города. С потерей Орехова, то уже и правый берег под обстрелом - Днепрогэс, Бородинский, в.Луг. и т.д.

знаю, був 2 дні тому в запоріжжі.
Тут справа не тільки куди вони можуть достати а й в обмеженості бомб і літаків.
По малій токмачці наприклад прилітає раза в 3 більше ніж на все запоріжжя.
Та й на логістику тратяться на туж комишуваху, таврійське... Якщо вони зможуть контролювати трасу артою то зможуть більше накопичити бомб для запоріжжя.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1

Letusrock написав:
  Игорь Алексеевич написав:Зеленський найближчими днями презентує План перемоги українцям, - ОП

https://one.ua/15992-zelenskij-v-blizha ... raincam-op

правда этот план не одобрил Запад и Америка. Зачем теперь нам озвучивать?
Мне напоминает этот план, как в начале войны был ролик с Лукашенко и его картой нападения))

це як анонсувати своїм родичам заручини з Дженіфер Лоуренс після того як вона сказала ні
Зеленский уходит с западной повестки, отсюда участие в ненужном нам саммите на Балканах и попытка организовать 2й "саммит мира" уже с присутствием рф. Что такого изменилось с 1го что надо собирать 2й? очевидно начало падать внимание к Украине и объемы помощи. Больше не изменилось ничего и гостям придётся слушать/говорить те же речи. Что слегка похоже на когнитивное расстройство с потерей понимания смысла происходящего.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:34

Wirująświatła написав:Зеленский уходит с западной повестки, отсюда участие в ненужном саммите на Балканах и попытка организовать 2й "саммит мира" уже с присутствием рф. Что такого изменилось с 1го что надо собирать 2й? очевидно начало падать внимание к Украине и объемы помощи. Больше не изменилось ничего и гостям придётся слушать/говорить те же речи. Что слегка похоже на когнитивное расстройство с потерей понимания смысла происходящего.

Шо ? опять ?
Объемы помощи, которая должна была закончится ещё в 2022 году, опять падают ? )

Я приводил цитату, что 1.4 ярда от Германии до конца этого года
А конец года почти близок
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 13 жов, 2024 13:34, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 13 жов, 2024 13:34

lapay написав:Ви хочете ядерного знищення України? Я от не хочу, тому категорично проти нашої Бомби.
Навіть в США менше ядерки, ніж у них, а навть якби вона в нас була, то світ міг би закрити очі на наш перший вибух тільки коли кацапи були б біля урядового кварталу і то, тиск проти Бомби був би шалений.
Світ рожевих поні шкідливий для здоров'я, доведено Зе.

Рожеві поні, то не до мене. :lol:
При чому тут ми? Від нас застосування ніяк не залежить, у нас її немає.
Але на нашому прикладі, світ побачив, що буває без зброї масового знищення.
Скоріш за все перше застосування буде все ж не у нас, а у умовному арабському світі. потім вже і до нас дійде. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

#<1 ... 1038410385103861038710388 ... 14706>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор