wild.tomcat написав:звісно, що воно так. ви знаєте конкретного василя чи миколу, і вони вас знають, і можливо таки знаєте як саме з ними потрібно спілкуватися, і то, скоріше за все, це не завжди працює. а от тих, хто не з "вашого району", ви не знаєте, і вони вас не знають, ви для них як всі. і ваша родина в цьому питання від умовних "будівельника і ко" далеко не втікла. тому замість того, щоб радіти що хтось можливо проломить голову умовним "будівельнику і кл" адекватний батько і чоловік переживав би, щоб цей самий "хтось" не проломив голову комусь з його родини. але ж знову, але шоб то зрозуміти, треба для початку мати чим розуміти.
1. Якраз останні півроку я пересікаюсь з різними "чужими", з якими проживаю/ділю побут тиждень-два-три... - тому, ніякого "конкретного василя, чи миколи"! 2. Приїду додому, ще й своїх навчу, як треба поводитись з будь-якими військовими!(бо не знаєш наперед, чи він колишній занзібарський літун, чи колишній контужений піхотинець/штурмовик!)
Але лайфхак ДЛЯ ВСІХ - ніколи, чуєте, ніколи не розказуйте нікому з військових, які ви були "надважливі в тилу" під час повномасштабки!!!
Та хоч мед натуральний особисто возили з тилу на "передок" - все одно МОВЧІТЬ!!!
Що саме такого робилось? Я , ясна справа що про період до анексії Криму. Бо «після» - це вже окупант який анексував території, і про ніякий мир чи гарні стосунки з цим «тигром» не могло бути і мови. Навпаки, на Донбасі жевріла війна.
Ну і паралельно пригадайте приклади «ружа в дупі» , тільки вже нашій, з Тузлою, демонстративними перекриттями газу зі слоганами «Україна вор» та інші речі.
Точно це Україна дьоргала? Чи це в комусь говорить комплекс меншовартості? BIGor
Цей чувак з сільської партії
Але ж крім «члени партії» , вони посадові особи при нинішній владі.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 15 жов, 2024 20:12, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:................ Не интересно. Разбирайтесь с вашими "понятиями" сами. Вас в Германии интересует правовой режим, а меня в Харькове реальные КАБы.
Так и меня ваши страхи/переживания мало интересуют - мне Законность на Родине нужна.
На какой, хрен, Родине?! С которой вы сбежали и не захотели защищать? Уже б молчали.
andrijk777 написав:Ми за усы тигра не дергали, тим більше бесконечно.
Тільки ружжо в дупу засунули і все)))
Чим ви там займаєтеся взагалі?
Так це я на сайті українських націоналістів прочитав і двічі викладав тут статтю з посиланням і цитату. Які ще задовго до 2014 чітко вказали, що означає прямування України в НАТО. Що тоді буде війна велика... Що це зрозуміла реакція))
Що саме такого робилось? Я , ясна справа що про період до анексії Криму. Бо «після» - це вже окупант який анексував території, і про ніякий мир чи гарні стосунки з цим «тигром» не могло бути і мови. Навпаки, на Донбасі жевріла війна.
Ну і паралельно пригадайте приклади «ружа в дупі» , тільки вже нашій, з Тузлою, демонстративними перекриттями газу зі слоганами «Україна вор» та інші речі.
Точно це Україна дьоргала? Чи це в комусь говорить комплекс меншовартості?
Саме прямування в НАТО є отим ружжом в дупу оркостану. І справа не у комплексі меншовартості, а в тому, що спочатку треба такий трюк))) забезпечити безпекою -- або самим озброїтися (тобто самим забезпечити собі безпеку) або отримати гарантії захисту від Заходу.
Так рфія нам ото дьоргала (Тузла і т.д.), бо мала собі безпеку від нашого можливого невдоволення)))
Успіх написав:Мені язик свербить розказати вам сьогоднішній сон! 32місяці мені такого не снилось і от нарешті!👍 І головне вчасно! Вчасно! Перед вильотом з Марсу на планету Земля!👍
Ще раз підкреслюю - ЦЕ СОН!!! І всі співпадіння - це просто співпадіння!
Сниться мені, що нарешті зі мною і іншими марсіанами зустрівся ТОЙ, хто викидає в урну/перетворює марсіанські рапорти на зоряний пил!
І, мене, ще трошки в глибині душі мучило сумління/гризла совість про марсіанське сзч... А після цього сна - як від душі відлягло/як рукою зняло!👍👍👍
Тож, якщо коротко, то суть сна така: ТОЙ каже - "Марсіани! Запитуйте все, що хочете, але тільки не про звільнення! Бо я вам ВІДКРИТО кажу, що ніякі звільнення з Марсу я вам підписувати не буду! А буду і далі їх "викидати"! Ніякі рапорти по догляду за хворими дружинами, батьками, дітьми... - ніяка опіка дітей, бо дружина від них відмовилась... - ніяке таке, як он одружився один 3міс тому з жінкою і двома неповнолітніми дітьми, зробив третє - і наймає адвоката, щоб той доказував, що батько тих двох дітей від них відмовляється, а оцей що 3міс тому одружився - бере опікунство над ними... Тож, я/та й ми всі чудово розуміємо, що все це робиться для звільнення... - тож я ніяких рапортів по звільненні підписувати не буду! А буду їх і надалі "викидати"! "
Отаке в МОЄМУ СНІ він заявив у відкриту до всіх присутніх!
Тож - тепер я знаю, що я вибрав собі ПРАВИЛЬНИЙ шлях!
*"З метою встановлення реальних фактів та обставин, надання належної правової оцінки щодо подій, про які повідомила група "Asgard" на власних ресурсах в соціальних мережах, мною ініційовано проведення службового розслідування Військовою службою правопорядку у Збройних Силах України", - написав Павлюк. Він запевнив, що висновки і рішення будуть публічними.* https://www.unian.ua/war/incident-v-pid ... 88490.html
Якщо підтвердиться, а в тому, що таке сталося майже нема сумніву (з оцього шапіто, де бойові всл одразу не вклали в підлогу оцього поца, де комроти морозиться, де бійці публічно роблять отаке звернення наче діти в дитсадку (бо до отакого довели їх...). То справа не в цьому рєшалє Дмітрієві. Справа в Павлюку. Що отакі радники можуть навіть не наблизитись, а зайняти отакі посади - радника командувача. І отаке творити.
Судячи, як творив, то це для нього щоденна банальна справа...
Нікуди успіх не піде. В граніт!!! Чергове шоу в стилі «дружина взяла всі мої гроші, дітей і втікла за кордон».
Поляків обурює те, що молоді хлопці з України їздять на найкращих автомобілях і відпочивають на вихідних у п’ятизіркових готелях Польщі, — глава Міноборони країни
Це несправедливо по відношенню до поляків, які роблять внески в охорону здоров'я, допомогу, освіту, постачання зброї та іншу допомогу, — заявив Владислав Косиняк-Камиш.
Він підтримав ідею глави польського МЗС Сікорського про позбавлення соціальних допомог для українців призовного віку, які перебувають у країнах ЄС.