Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1045710458104591046010461 ... 14796>
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его. Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе. Ни разу никто так и не ответил.

Я неодноразово вам відповідав: повномасштабного вторгнення скоріш за все не було б.
Зараз я не впевнений, чи щось можна було б змінити - надто глибоко в дупу ми скотилися.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:25

sashaqbl написав:Умніки, проблема зі збиранням в заповідниках. До війни з Чорногірського біосферного заповідника місцеві на УАЗіках мішками вивозили ісландський мох. І ще деякі червонокнижні рослини.
Боюсь, штрафи досі замалі, треба десятки тисяч.

з бурштином і мафієб вже порішали?
допомогли штрафи?
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Wirująświatła написав:....

Позор Голові відділу ТЦК - 33 тыс долл. - копейки.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Примат написав:Тут ситуация один в один.

то, що пан Зе зробив злочин проти країни коли пійшов на вибори (хоч поржем), це далеко не те саме, як врач підробив ліцензію (у фільмі "піймай мене якщо зможеш).

Сьогодні країна на грані военної поразки, про ту сітуацію(коли країною керують аматори, а не профі) вже не варто бідкадись, варто рятувати Україну.
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:27

Бетон написав:Хорошие новости.

⚡️ В Україні підвищили штрафи за незаконний збір грибів, горіхів і ягід

Штрафи за незаконий збір ягід, грибів та горіхів значно збільшилися.Про це йдеться в законопроєкті № 9665.

Раніше штрафи за самовільний збір грибів та ягід були доволі незначними — від 17 до 51 гривні, що робило їх радше символічними. Однак, нові законодавчі зміни передбачають суттєве збільшення цих сум.

👉 для громадян — від 425 до 850 грн (25-50 неоподатковуваних мінімумів);
👉 для посадових осіб — від 1 700 до 5 100 грн (100-300 неоподатковуваних мінімумів).

Напевно скоро буде законопроект, про штрафи якщо заходиш у ліс🤦‍♂️

А что такое "незаконий збір ягід, грибів та горіхів"?
Или что такое "законный"?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:29

Тетяна Крупа оформила інвалідність усьому керівництву прокуратури Хмельницької області
50 прокурорів отримали з грошей Пенсійного фонду понад 54 млн грн
:lol:
https://zaxid.net/tetyana_krupa_oformil ... i_n1595806
Керівниця МСЕК Хмельницької області Тетяна Крупа у 2020 році стала депутаткою Хмельницької облради від партії «Слуга народу». Після цього її син Олександр Крупа отримав посаду голови Пенсійного фонду в області. Додамо, що Олексій Олійник також став головним прокурором області у 2020 році.

потужна праця успішних зелебобів :lol:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:29

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Мне иногда хочется увидеть, что писали бы сегодня поклонники По и где бы они находились, если бы выборы-19 закончились иначе. Но потом вспоминаю, что они далеко не вся Украина. Уверен, что лучше не было бы, а вот хуже вполне возможно/вероятно. Не уверен, что президент в галстуке добился бы такой же поддержки на Западе (не у элит, а у народов), как президент в одежде защитного цвета.

ви "уверены" в чомусь, так і на здовровя. тут всі в чомусь "уверены", я ось, наприклад, впевнений на 100% що у при зазначених вами умовах було б значно краще. і що, будемо тут мірятися "увереностью"? чи ваша особиста "увереность" якась особлива, так би мовити "более уверенная", в порівнянні з іншими взагалі, і моєю зокрема?

Отличие небольшое.
Я написал об этом один раз, не ругая при этом По и не обвиняя его во всех смертных грехах.
Вы и др. поклонники По постоянно ругают Зе и пишут о 73%, их вине и обвиняют Зе чуть ли не в предательстве. И там ещё во многом по мелочам.
Я мог бы объяснить своё мнение, но не вижу смысла.
Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его. Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе. Ни разу никто так и не ответил.
В отличие от вас я уважаю выбор народа. Независимо от того, нравится ли этот выбор лично мне. Я голосовал против Януковича и был настроен резко против него, но я не требовал его насильственного смещения.

не було би розмінування Чонгару і Перекопу, не було би окупації Бучі, і ще багато чого б не було, тому що тоді би навіть такої думки не виникало як "Київ за три дні", був би якись план шатун, шури-мури з ожепежистами і т.п. підкилимкова боротоба нанайських хлопчиків. Пересіченому від того би не тепло ні холодно.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 16 жов, 2024 17:30, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:31

ЛАД написав:
  Wirująświatła написав:....

Позор Голові відділу ТЦК - 33 тыс долл. - копейки.

іспанський сором, колеги засміють і перестануть вітатися
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:33

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Мне иногда хочется увидеть, что писали бы сегодня поклонники По и где бы они находились, если бы выборы-19 закончились иначе. Но потом вспоминаю, что они далеко не вся Украина. Уверен, что лучше не было бы, а вот хуже вполне возможно/вероятно. Не уверен, что президент в галстуке добился бы такой же поддержки на Западе (не у элит, а у народов), как президент в одежде защитного цвета.

ви "уверены" в чомусь, так і на здовровя. тут всі в чомусь "уверены", я ось, наприклад, впевнений на 100% що у при зазначених вами умовах було б значно краще. і що, будемо тут мірятися "увереностью"? чи ваша особиста "увереность" якась особлива, так би мовити "более уверенная", в порівнянні з іншими взагалі, і моєю зокрема?

Отличие небольшое.
Я написал об этом один раз, не ругая при этом По и не обвиняя его во всех смертных грехах.

Ты только этим и занимаешься
У тебя Порошенко, до сих пор, во всем виноват
  ЛАД написав:Вы и др. поклонники По постоянно ругают Зе и пишут о 73%, их вине и обвиняют Зе чуть ли не в предательстве. И там ещё во многом по мелочам.

Обещать шашлыки, зная о грядушем нападении - это мелочи ?

Ставить Баканова во главе СБУ, который потом ставит на руководящие посты даже не агентов ФСБ, а офицеров ФСБ - это мелочи ?
А потом, ты же сам писал, что журналистка задала некоректный вопрос Зеленскому о Баканове

Направлять Дубинского на пресс-конференцию с Деркачом, который теперь сенатор в РФ (вот ничто не выдавало в Штирлице советского шпионами, ни будёновка, ни парашут), по смонтированным плёнкам Порошенко-Байден - это мелочи ?
  ЛАД написав:Я мог бы объяснить своё мнение, но не вижу смысла.

Стал в третью позицию
  ЛАД написав:Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его. Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе. Ни разу никто так и не ответил.

Потому что, не слышишь и не слушаешь ответы

История не имеет сослогательного наклонения. Но можно предположить
Если бы в 2019 году выбрали Порошенко, то было бы, как в 2016-2018 годах.
Вялотекущие перестрелки.
Ракетные программы
Путь в НАТО

А на сегодня, смена Зе на По, это уже гораздо сложнее
Война бы не прекратилась
Возможно, выбил бы больше оружия для Украины и возможность ударов вглубь РФ
А вот то, что не воровали бы, как при ЗЕ, это точняк был бы

Поэтому, во всей этой ситуации, и с 2019 года и сейчас, есть огромная вина Зеленского, потому что, именно он - Президент Украины. Не Порошенко

PS. И не пиши, что ты меня не читаешь. Читаешь. Иначе, откуда бы ты знал, что я пишу о тебе, что ты читаешь меня )
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 16 жов, 2024 17:38, всього редагувалось 2 разів.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:33

план провалився? :roll:

(чи хтось вранці на тумбочці "план" переплутав ?)

Зараз Україну не запрошуватимуть до НАТО, ми не на тому етапі, – посол США в Альянсі.

https://www.rbc.ua/rus/news/ssha-vislov ... 86315.html
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 1045710458104591046010461 ... 14796>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: SantaHelga і 0 гостей