Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1045610457104581045910460 ... 14819>
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 16:56

холява написав:Жах , чітаю і не вірю своїм очам .

Один бажає АЄС підірвати , другий -віддамо все росії , і це серьозно обговорюється ...

Ви що на свіжому повітрі давно не були ?

ознайомте нас зі своїм планом перемоги. Тільки не як зеленський. Бо в нього не план перемоги, а виправдання майбутньої поразки - пояснення громадянам, чому не виходить отримати перемогу. В плані все чітко написано: винуваті західні партнери.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 16:58

Почему турбопатриоты не хвалят план своего патрона? Или не могут в себя прийти от восхищения
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:01

flyman написав:
  ЛАД написав:
  Примат написав:.....
1. Я устал, я ухожу.

Это что-то изменит для Украины?
Новый Президент на белом коне с шашкой наголо поведёт воодушевлённые войска на решительный штурм, опрокинет врага и через 3 дня парад на Красной площади?
Или Путин скажет: "Раз у вас новый президент, я удовлетворён, вывожу войска и обещаю вечный мир. Может быть, даже компенсирую вам потери от войны."?

Сакашвілі (дом-тюрма) на Іванашвілі, любов, дружба, жвачка, воссоєдінєніє-злука із розлученими тєріторіями

Разница в том, что Грузия в 2008 "осталась при своих", Абхазии и Ю-Осетии как не было до того, так и нет. Но больше ничего не потеряла. Кстати, благодаря своевременному и достаточно решительному вмешательству Запада.
И не представляю себе, кто у нас мог бы сыграть роль Бидзины. Точнее, найти-то можно, но чтобы за него проголосовали...
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:01

fler написав:
  thenewepic написав:Дійсно, у цій темі по колу задаються одні і ті самі тупі запитання, ті самі тупі дискусії.

Тому що тупі люди не розуміють відповіді на їх тупі запитання, тому задають їх знову і знову.
Погляньте на голосовалку. 42% вважають, що війна триватиме до 2027 і довше. Чи можуть вони пояснити, де Україна візьме людські ресурси для цього, якщо зараз комплектація на рівні 40%? Не треба фантазувати про мобілізацію 18-25 та жінок, бо на фінфорумі все ж таки треба хоч трохи вміти дивитися на крок уперед щодо наслідків.

в бюджеті нетупих на 2024 було #докінцяліта
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:03

Новости как тцк пакуют или берут хабар уже обыденность

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="xk_krop/37366" data-width="80%" data-single></script>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:05

Wirująświatła написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="xk_krop/37366" data-width="80%" data-single></script>

душевно в них там на фото: чай, варення, клєйоночка, корвалол.
карти, дєньгі, два ствола
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:17

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Мне иногда хочется увидеть, что писали бы сегодня поклонники По и где бы они находились, если бы выборы-19 закончились иначе. Но потом вспоминаю, что они далеко не вся Украина. Уверен, что лучше не было бы, а вот хуже вполне возможно/вероятно. Не уверен, что президент в галстуке добился бы такой же поддержки на Западе (не у элит, а у народов), как президент в одежде защитного цвета.

ви "уверены" в чомусь, так і на здовровя. тут всі в чомусь "уверены", я ось, наприклад, впевнений на 100% що у при зазначених вами умовах було б значно краще. і що, будемо тут мірятися "увереностью"? чи ваша особиста "увереность" якась особлива, так би мовити "более уверенная", в порівнянні з іншими взагалі, і моєю зокрема?

Отличие небольшое.
Я написал об этом один раз, не ругая при этом По и не обвиняя его во всех смертных грехах.
Вы и др. поклонники По постоянно ругают Зе и пишут о 73%, их вине и обвиняют Зе чуть ли не в предательстве. И там ещё во многом по мелочам.
Я мог бы объяснить своё мнение, но не вижу смысла.
Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его. Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе. Ни разу никто так и не ответил.
В отличие от вас я уважаю выбор народа. Независимо от того, нравится ли этот выбор лично мне. Я голосовал против Януковича и был настроен резко против него, но я не требовал его насильственного смещения.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 16 жов, 2024 17:19, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:18

долучайтесь до обговорення плана перемоги президента

Сергій дуже стисло по пунктам плана
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:20

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Мне иногда хочется увидеть, что писали бы сегодня поклонники По и где бы они находились, если бы выборы-19 закончились иначе. Но потом вспоминаю, что они далеко не вся Украина. Уверен, что лучше не было бы, а вот хуже вполне возможно/вероятно. Не уверен, что президент в галстуке добился бы такой же поддержки на Западе (не у элит, а у народов), как президент в одежде защитного цвета.

ви "уверены" в чомусь, так і на здовровя. тут всі в чомусь "уверены", я ось, наприклад, впевнений на 100% що у при зазначених вами умовах було б значно краще. і що, будемо тут мірятися "увереностью"? чи ваша особиста "увереность" якась особлива, так би мовити "более уверенная", в порівнянні з іншими взагалі, і моєю зокрема?

Отличие небольшое.
Я написал об этом один раз, не ругая при этом По и не обвиняя его во всех смертных грехах.
Вы и др. поклонники По постоянно ругают Зе и пишут о 73%, их вине и обвиняют Зе чуть ли не в предательстве. И там ещё во многом по мелочам.
Я мог бы объяснить своё мнение, но не вижу смысла.
Я неоднократно задавал вопрос поклонникам По, что изменилось бы, если бы в 2019 выбрали его. Что изменилось бы сегодня, если бы, например, По заменил Зе. Ни разу никто так и не ответил.
В отличие от вас я уважаю выбор народа. Независимо от того, нравится ли этот выбор лично мне. Я голосовал против Януковича и был настроен резко против него, но я не требовал его насильственного смещения.

і я б теж міг би написати свою думку, але теж не бачу сенсу. хоч в чомусь з вами сходимося :wink:

upd ви дописали про яника. його якби ніхто нікуди в шию не гнав, він сам виявився ще тим ссикуном. так шо претензії в штангу. :D
а про повагу - я памятаю як до 19го і тут (нехай і не ви особисто, я вам і не докоряю нічим, але тим не менш факт) і "ВАЗ" в т.ч. де тільки можна "поважали" чинного на той момент президента. я шось не бачив шоб ви так "поважали вибір народу" і заступалися тоді як зараз. може я пропустив, то нагадайте, будь ласка. буду вдячний. а раз так можна було тоді, чому ж не можна зараз? "хто посіє вітер.." ну і т.д.
Востаннє редагувалось wild.tomcat в Сер 16 жов, 2024 17:32, всього редагувалось 2 разів.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 жов, 2024 17:21

flyman написав:
  whois2010 написав:
  Бетон написав:Хорошие новости.
⚡️ В Україні підвищили штрафи за незаконний збір грибів, горіхів і ягід

Депутаты Госдумы одобрили в третьем, окончательном чтении поправки в Лесной кодекс, разрешающие гражданам заготавливать валежник для собственных нужд

сполучені сосудини

Умніки, проблема зі збиранням в заповідниках. До війни з Чорногірського біосферного заповідника місцеві на УАЗіках мішками вивозили ісландський мох. І ще деякі червонокнижні рослини.
Боюсь, штрафи досі замалі, треба десятки тисяч.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1045610457104581045910460 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор