Далі: *"Нам потрібно більше солдатів, якісно підготовлених. Непідготовлених воїнів на передову відправляти не можна. Це персональна відповідальність командирів на місцях. І найголовніше – що в нас у суспільстві ще немає повного розуміння того, що захист держави під час війни – це завдання всього народу, а не окремо взятого військового чи мобілізованого громадянина України, який став військовослужбовцем", - наголосив Гаврилюк.
За його словами, українці повинні працювати як єдине суспільство, "єдиний кулак". Однак наразі в інформаційному просторі переважає негативне відношення до мобілізації. Генерал спрогнозував, чи зможе Україна перехопити стратегічну ініціативу найближчим часом.* https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukraji ... ws_in_post Так підготовка - це функція МО та ГШ. Його...
І що робити, коли нема отієї єдності, відповідальності, свідомості?
detroytred написав:Умови в ринку, створюють регулятори ринку. Майже в усіх інших сферах держави і суспільства також. Регулятори, управлінці, можновладці.
при молчаливом согласии народа. Когда народ не согласен президенты сбегают в ростов.
detroytred написав:Умови в ринку, створюють регулятори ринку. Майже в усіх інших сферах держави і суспільства також. Регулятори, управлінці, можновладці.
при молчаливом согласии народа. Когда народ не согласен президенты сбегают в ростов.
І хто розбудить народ? Герцен))
Я серйозно питаю. Хто?
Наявність в народу спроможності до руйнівних функцій (хоч пхнути Яника, хоч дати копняка ПАПу) не означає, що він здатний і до створення.
Якщо пілот гелікоптера буде думати про можливі ризики він мабуть літати перестане.
Це десь в аналах «інциклопедія багатопенісного ленлорда» таке пишуть? Запамʼятай, бойовий ленлордний хомʼяк раз і назавжди. Пілот ще в 19 (зараз вже в 17) вперше собі каже «та і мать його туди, життя одне». Коли вперше сідає сам в літак (вертоліт) і піднімає в повітря машину, усвідомлюючи що у нього десь через раз виходить все , і це з інструктором. А тут треба сісти, глянути назад в інструкторську пусту кабіну і зрозуміти «пздць, якщо не ти, то ніхто вже не допоможе». І зробити це. А потім далі робити це багато разів, але перший раз запамʼятати назавжди. А ти дід повидловий розказуєш, щоб робили б пілоти якби усвідомлювали ризики. Вони їх щодня усвідомлюють.
Хоч Ігор Сікорський є моїм родичем. (Мій прадід відвіз його в Бучу на потяг до Архангельска, звідки пароходом він виїхав. Комсомольці заіпали..) Я не розумію як ця херовина може вважатися безпечним транспортом.
detroytred написав:Наявність в народу спроможності до руйнівних функцій (хоч пхнути Яника, хоч дати копняка ПАПу) не означає, що він здатний і до створення.
нет ну всё же здание проектирует не укладчик кирпича, не надо от народа хотеть так много. Разрушительной силы достаточно. В нужные моменты. Чтобы каждый следующий помнил что было с предыдущим. А кто разбудит сложный вопрос. Лидеры мнений. имхо. В каждом веке свои лидеры. Политики себя дискредитировали полным неумением договариваться.
Вічний революціонер Дух, що тіло рве до бою, Рве за поступ, щастя й волю,— Він живе, він ще не вмер. Ні попівськії тортури, Ні тюремні царські мури, Ані війська муштровані, Ні гармати лаштовані, Ні шпіонське ремесло В гріб його ще не звело.
у кого есть словесный талант, замените строку "Ні попівськії тортури", на что то про тцк и коррупцию, будет вполне актуально.
Я не розумію як ця херовина може вважатися безпечним транспортом.
Це одне з тих багатьох речей, яке існує незважаючи на ваше , пан, нерозуміння. Але відверто кажучи, будучи свистком (винищувачем) , я не розумів як літає оця дурня. Але розібрався, бо є база. Зараз я можу пояснити аеродинаміку вертольота вертольотчику «від курсантської сіськи», тобто ісконному. І я це в ескадрильї робив не раз.