Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1070610707107081070910710 ... 14693>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:ти б й Генштаб в окопи загнав
так там, виявляється, всі непридатні як і прокурори. Мабуть на візочках на службу їздять.
Востаннє редагувалось d44 в П'ят 01 лис, 2024 19:29, всього редагувалось 1 раз.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:30

Letusrock написав:
  Shaman написав:тебе прийшли вбивати - ти коли здашся - після того, як тебе перший раз вдарять

то прийшли вбивати "не только лиш всех"? чому тоді сотні тисяч броньованих чиновників/силовиків, для чого відстрочки студентам 25+, якісь догляди, троє дітей.

Тобто, твою логістичну контору можно приходити і віджимати просто так, тому що сотні тисяч броньованих чиновників/силовиків ?
Я правильно зрозумів ?

Чи ти будешь робити спротив віджиму ?
Га ? Цікаво мені, дуже цікаво ))
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:36

whois2010 написав:
  prodigy написав:
  Shaman написав:є посилання на цього машковця? щоб більш детально подивитись, що й як він пише.

дані по танкам і бмд мабуть за 2022/23 рік, вже як півроку пишуть, що коли забирають колону з 10 танків і 20 бмд(бмп)-то, це велика подія

піхота ворога використовує техніку для підвозу за 2 км, а далі пішки, або є камікадзе на мотобайках(баггі, гольфкарах, та інше)
така кількість танків (2080+) здається перебільшенням у двічі

Машовець стверджує, що по важкій техніці дані актуальні на середину-кінець жовтня 2024

Костянтин Машовець-полковник запасу, ветеран АТО-мабуть має інформацію з генштабу, але є нюанси, перед вторгенням вермахту в СРСР розвідка і генерали сталіна перебільшували потужність супротивник по кількості дивізій в 1,5 разу, по танкам в 3,0-3,5, а по літакам більше всього в 5 і більше(точні данні треба шукати, дивився відео 2 місяця тому ), і тим не менше навіть 130 дивізій (замість очікуваних 188) нанесли фатальну поразку червоній армії (першому біля кордону) і другому єшелону(Київ, Смоленск), під москву привезли третій состав з Сибіру.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:40

pesikot написав:Зрозумійте, якщо ми самі не хочемо протистояти, то за нас це ніхто не зробить
І після нашої "капітуляції" Заходу буде взагалі пофіг, типу, ви самі обрали свій шлях
Так їм, здається, вже пофіг. Навпаки, чим довше триватиме війна, і чим більше українців, тим їм краще -- бо мордор довше буде зайнятий, і менше буде у їхні справи лізти. А от як зробити, щоб Заходу стало не пофіг? Якщо загроза капітуляції спрацює, значить, треба погрожувати. Чи спрацює -- я не знаю. Перша спроба -- заява про відновлення ядерної зброї -- вже була. Спрацювала не дуже. Може варто було б якусь загрозу, що завдасть шкоди і Заходу теж, втілити в життя. Наприклад, застосувати на московії бактеріологічну зброю (якщо це можливо). Про "американські біолабораторії" всі чули, то ж із визначенням винних проблем не буде.
Коли втрачати вже немає чого, можна дозволити собі все.
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:40

Shaman написав:
  fler написав:...
По виділеному - ще як оцінюються! Сучасні молоді жінки дивляться, щоб у Нього була пристойна автівка, житло (не кавалірка) і висока стабільна зарплата. Все інше - другорядне. Жінці потрібна впевненість у майбутньому і комфортне сьогодення.

вам зараз знову нагадають про окуляри. :lol:

В кого який розум, то так і поводяться, нічого з цим не вдієш. Одній успішній жінці я щиро співчуваю - не фартануло їй.. :wink:
  Shaman написав:тобто за вашою думкою, якщо доходу вистачає й на коханку, то в коханки йдуть аж бігом? звісно такі дівчата є, питання наскільки це розповсюджено? :D

У коханки йдуть з різних причин - комусь гроші треба, а комусь якісний секс.. Мене не цікавить бути коханкою і ніколи не цікавило, бо я вважаю це принизливим. Щодо статистики дівчат-коханок мені нічого не відомо, але серед моїх подруг є такі.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:45

M-Audio написав:
  pesikot написав:Зрозумійте, якщо ми самі не хочемо протистояти, то за нас це ніхто не зробить
І після нашої "капітуляції" Заходу буде взагалі пофіг, типу, ви самі обрали свій шлях
Так їм, здається, вже пофіг. Навпаки, чим довше триватиме війна, і чим більше українців, тим їм краще -- бо мордор довше буде зайнятий, і менше буде у їхні справи лізти. А от як зробити, щоб Заходу стало не пофіг? Якщо загроза капітуляції спрацює, значить, треба погрожувати. Чи спрацює -- я не знаю. Перша спроба -- заява про відновлення ядерної зброї -- вже була. Спрацювала не дуже. Може варто було б якусь загрозу, що завдасть шкоди і Заходу теж, втілити в життя. Наприклад, застосувати на московії бактеріологічну зброю (якщо це можливо). Про "американські біолабораторії" всі чули, то ж із визначенням винних проблем не буде.

В репризах можливо дозволити собі все, навіть грати по роялю

В реальності, або треба переконувати Захід - це довготривала, виснажлива, дипломатична робота.

Або мати своє. Свого немає. Але є дороги і потужність

Тому такі заяви значно більше шкодять нам, ніж Заходу
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:49

M-Audio написав:

чим довше війна, тим більше гуртується вісь Зла і тим більше розгойдує партнерів у ночвах та біде
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:49

detroytred написав:На це здатні лише команди умовних очкариків...; які спеціалізуються за напрямками.
І навіть коли на стіл кладуться для вибору декілька варіантів, і керівник такого рівня повинен обрати один, то апріорі ДУРНІ (глупые) варіанти їм на стіл не кладуть.

Не згідний. Не думаю що це так.
А керівники великих корпорацій типу Маска чи Гейтса також "вибирають з варіантів"? А Сталін також "вибирав з варіантів"? :D
Якісь незначні рішення чи "програми" може й так. Але ключові рішення - точно ні.
Я думаю їм "радять" близькі фігури що робити, але близькі фігури(а-ля Ярмак, Подоляк) можуть бути також обділені інтелектом.

Якби Зе(і іншим) рішення клали на стіл "лише команди умовних очкариків" ми б вже давно жили на рівні Польщі. :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Польща розпочала будівництво оборонних укріплень "Східний щит" на кордоні з Білоруссю та Росією, яке включає створення військової інфраструктури загальною протяжністю близько 700 кілометрів

Вот почему нашей недвиге в Польше - ничего не угрожает. Польша заботится о безопасности граждан и неграждан.

вован бы построил там дорогу))
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:00

Дюрі-бачі написав:Чесно не розумію чому преЗЕдент досі не зробив ультиматум США: або підтримка (виконання його плану перемоги), або капітуляція...

Ультиматум США :D :D :D :D Жги еще!

*якщо серйозно то очевидна відповідь на цей "ультиматут" - варіант 2. Точніше ніякої відповіді не буде - підтримку просто скоротять в нуль: робіть собі що хочете.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 1070610707107081070910710 ... 14693>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор