|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:26
Shaman написав:ти б й Генштаб в окопи загнав
так там, виявляється, всі непридатні як і прокурори. Мабуть на візочках на службу їздять.
Востаннє редагувалось d44 в П'ят 01 лис, 2024 19:29, всього редагувалось 1 раз.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:30
Letusrock написав: Shaman написав:тебе прийшли вбивати - ти коли здашся - після того, як тебе перший раз вдарять
то прийшли вбивати "не только лиш всех"? чому тоді сотні тисяч броньованих чиновників/силовиків, для чого відстрочки студентам 25+, якісь догляди, троє дітей.
Тобто, твою логістичну контору можно приходити і віджимати просто так, тому що сотні тисяч броньованих чиновників/силовиків ? Я правильно зрозумів ? Чи ти будешь робити спротив віджиму ? Га ? Цікаво мені, дуже цікаво ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:36
whois2010 написав: prodigy написав: Shaman написав:є посилання на цього машковця? щоб більш детально подивитись, що й як він пише.
дані по танкам і бмд мабуть за 2022/23 рік, вже як півроку пишуть, що коли забирають колону з 10 танків і 20 бмд(бмп)-то, це велика подія піхота ворога використовує техніку для підвозу за 2 км, а далі пішки, або є камікадзе на мотобайках(баггі, гольфкарах, та інше) така кількість танків (2080+) здається перебільшенням у двічі
Машовець стверджує, що по важкій техніці дані актуальні на середину-кінець жовтня 2024
Костянтин Машовець-полковник запасу, ветеран АТО-мабуть має інформацію з генштабу, але є нюанси, перед вторгенням вермахту в СРСР розвідка і генерали сталіна перебільшували потужність супротивник по кількості дивізій в 1,5 разу, по танкам в 3,0-3,5, а по літакам більше всього в 5 і більше(точні данні треба шукати, дивився відео 2 місяця тому ), і тим не менше навіть 130 дивізій (замість очікуваних 188) нанесли фатальну поразку червоній армії (першому біля кордону) і другому єшелону(Київ, Смоленск), під москву привезли третій состав з Сибіру.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:40
pesikot написав:Зрозумійте, якщо ми самі не хочемо протистояти, то за нас це ніхто не зробить І після нашої "капітуляції" Заходу буде взагалі пофіг, типу, ви самі обрали свій шлях
Так їм, здається, вже пофіг. Навпаки, чим довше триватиме війна, і чим більше українців, тим їм краще -- бо мордор довше буде зайнятий, і менше буде у їхні справи лізти. А от як зробити, щоб Заходу стало не пофіг? Якщо загроза капітуляції спрацює, значить, треба погрожувати. Чи спрацює -- я не знаю. Перша спроба -- заява про відновлення ядерної зброї -- вже була. Спрацювала не дуже. Може варто було б якусь загрозу, що завдасть шкоди і Заходу теж, втілити в життя. Наприклад, застосувати на московії бактеріологічну зброю (якщо це можливо). Про "американські біолабораторії" всі чули, то ж із визначенням винних проблем не буде. Коли втрачати вже немає чого, можна дозволити собі все.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:40
Shaman написав: fler написав:... По виділеному - ще як оцінюються! Сучасні молоді жінки дивляться, щоб у Нього була пристойна автівка, житло (не кавалірка) і висока стабільна зарплата. Все інше - другорядне. Жінці потрібна впевненість у майбутньому і комфортне сьогодення.
вам зараз знову нагадають про окуляри.
В кого який розум, то так і поводяться, нічого з цим не вдієш. Одній успішній жінці я щиро співчуваю - не фартануло їй.. Shaman написав:тобто за вашою думкою, якщо доходу вистачає й на коханку, то в коханки йдуть аж бігом? звісно такі дівчата є, питання наскільки це розповсюджено? 
У коханки йдуть з різних причин - комусь гроші треба, а комусь якісний секс.. Мене не цікавить бути коханкою і ніколи не цікавило, бо я вважаю це принизливим. Щодо статистики дівчат-коханок мені нічого не відомо, але серед моїх подруг є такі.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:45
M-Audio написав: pesikot написав:Зрозумійте, якщо ми самі не хочемо протистояти, то за нас це ніхто не зробить І після нашої "капітуляції" Заходу буде взагалі пофіг, типу, ви самі обрали свій шлях
Так їм, здається, вже пофіг. Навпаки, чим довше триватиме війна, і чим більше українців, тим їм краще -- бо мордор довше буде зайнятий, і менше буде у їхні справи лізти. А от як зробити, щоб Заходу стало не пофіг? Якщо загроза капітуляції спрацює, значить, треба погрожувати. Чи спрацює -- я не знаю. Перша спроба -- заява про відновлення ядерної зброї -- вже була. Спрацювала не дуже. Може варто було б якусь загрозу, що завдасть шкоди і Заходу теж, втілити в життя. Наприклад, застосувати на московії бактеріологічну зброю (якщо це можливо). Про "американські біолабораторії" всі чули, то ж із визначенням винних проблем не буде. Коли втрачати вже немає чого, можна дозволити собі все.
В репризах можливо дозволити собі все, навіть грати по роялю В реальності, або треба переконувати Захід - це довготривала, виснажлива, дипломатична робота. Або мати своє. Свого немає. Але є дороги і потужність Тому такі заяви значно більше шкодять нам, ніж Заходу
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:49
M-Audio написав: pesikot написав:Зрозумійте, якщо ми самі не хочемо протистояти, то за нас це ніхто не зробить І після нашої "капітуляції" Заходу буде взагалі пофіг, типу, ви самі обрали свій шлях
чим довше війна, тим більше гуртується вісь Зла і тим більше розгойдує партнерів у ночвах та біде
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:49
detroytred написав:На це здатні лише команди умовних очкариків...; які спеціалізуються за напрямками. І навіть коли на стіл кладуться для вибору декілька варіантів, і керівник такого рівня повинен обрати один, то апріорі ДУРНІ (глупые) варіанти їм на стіл не кладуть.
Не згідний. Не думаю що це так. А керівники великих корпорацій типу Маска чи Гейтса також "вибирають з варіантів"? А Сталін також "вибирав з варіантів"? Якісь незначні рішення чи "програми" може й так. Але ключові рішення - точно ні. Я думаю їм "радять" близькі фігури що робити, але близькі фігури(а-ля Ярмак, Подоляк) можуть бути також обділені інтелектом. Якби Зе(і іншим) рішення клали на стіл "лише команди умовних очкариків" ми б вже давно жили на рівні Польщі. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:51
Польща розпочала будівництво оборонних укріплень "Східний щит" на кордоні з Білоруссю та Росією, яке включає створення військової інфраструктури загальною протяжністю близько 700 кілометрів
Вот почему нашей недвиге в Польше - ничего не угрожает. Польша заботится о безопасности граждан и неграждан.
вован бы построил там дорогу))
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-