|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 06 лис, 2024 20:31
Сибарит написав:6 листопада республіканець Дональд Трамп офіційно став 47-м президентом США.
Какое интересное заявление! Он, конечно, станет президентом почти наверняка, но утверждать, что это уже официально произошло - перебор. Интересно, понимает ли автор то, что пишет дальше? Я написал "почти", потому что в истории США были случаи, когда выборщики от штатов голосовали вопреки результатам голосования в штате.
потрібно таких перевертнів 7+ шт
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 06 лис, 2024 20:33
Сибарит написав:6 листопада республіканець Дональд Трамп офіційно став 47-м президентом США.
Какое интересное заявление! Он, конечно, станет президентом почти наверняка, но утверждать, что это уже официально произошло - перебор. Интересно, понимает ли автор то, что пишет дальше? Я написал "почти", потому что в истории США были случаи, когда выборщики от штатов голосовали вопреки результатам голосования в штате.
тоді в них буде громадянська війна.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лис, 2024 20:38
Vadim_ написав:В контексті війни в УКРАЇНІ ЯКЕ ЦЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ ПЕРЕСІЧНОГО? В контексті війни має значення за що ми воюєм. Які в нас цілі в війні.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 лис, 2024 20:42
 Сенатор-республіканець Рубіо про війну в Україні: "Те, що ми тут фінансуємо, - це патова війна, і вона має бути доведена до кінця" За словами сенатора, немає того, хто не хотів би завершення війни. "Я думаю, що українці були неймовірно хоробрими і сильними, коли протистояли Росії. Але зрештою те, що ми тут фінансуємо, - це патова війна, і вона має бути доведена до кінця", - сказав Рубіо. "Я думаю, що тут має бути здоровий глузд", - додав він.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 20:57
Velz написав:Звучит многообещающе. Пора переходить к действиям и опустить мелкого мудака володьку, ткнув его мордой в парашу.
Которого именно володьку ? Путина ? Зеленского ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 06 лис, 2024 20:57
Velz написав: GALeon написав: Сенатор-республіканець Рубіо про війну в Україні: "Те, що ми тут фінансуємо, - це патова війна, і вона має бути доведена до кінця" За словами сенатора, немає того, хто не хотів би завершення війни. "Я думаю, що українці були неймовірно хоробрими і сильними, коли протистояли Росії. Але зрештою те, що ми тут фінансуємо, - це патова війна, і вона має бути доведена до кінця", - сказав Рубіо. "Я думаю, що тут має бути здоровий глузд", - додав він.
Звучит многообещающе. Пора переходить к действиям и опустить мелкого муд ака во лодьку, ткнув его мордой в парашу.
Помоему , звучит как надо сдаться
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 21:00
Кстати ...
Рашисты всё ещё не на окружной Запорожья ... Даже не выдвинулись в ту сторону
А ведь Игорь Алексеевич говорил, в начале октября, что они обязательно будут возле окружной Запорожья через месяц ...
Прошёл месяц ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 06 лис, 2024 21:01
Vadim_ написав:Помоему , звучит как надо сдаться
ну хз... «Байден зараз дає Україні стільки щоб країна не впала і не більше, а ми хочемо закінчити цю війну» — сенатор Марко Рубіо, якого
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 лис, 2024 21:09
Banderlog написав:В третині штатів він заборонений) В туреччині + лиш краще те, що заміжня жінка не може без чоловіка одноосібно вирішувати про аборт. Даж це для України було б кроком вперед
Кроком до талібану.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лис, 2024 21:12
Velz написав: GALeon написав: Сенатор-республіканець Рубіо про війну в Україні: "Те, що ми тут фінансуємо, - це патова війна, і вона має бути доведена до кінця" За словами сенатора, немає того, хто не хотів би завершення війни. "Я думаю, що українці були неймовірно хоробрими і сильними, коли протистояли Росії. Але зрештою те, що ми тут фінансуємо, - це патова війна, і вона має бути доведена до кінця", - сказав Рубіо. "Я думаю, що тут має бути здоровий глузд", - додав він.
Звучит многообещающе. Пора переходить к действиям и опустить мелкого мудака володьку, ткнув его мордой в парашу.
Пан Люци, а где вы портвешок то брали, какой и почём? У меня у уважаемого человека юбилей в субботу вот хочу порадовать да и сам пригубить,
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
|