Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1134311344113451134611347 ... 15398>
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:00

_Mykola_ написав:..........
1. Коли починав був наївний і вірив що новоспечений офіцер все ж захоче рости і включиться по-повній у процес, але особисті якості, які не красять офіцера все ж взяли гору, і сталося не так як гадалося.
.........

Слабо верится, что он был настолько наивный на 2 года раньше, тем более, что к тому времени успел заработать миллионы. Если Шаламага был такой уж раздолбай, то это Маркус должен был увидеть сразу.
2. Хоче, але якостей, умінь та бажання пахати на результат, виявилося з гулькін ніс, а потім вилізло те що практично профнепридатний для такої посади.
Могу понять, что человек оказался не способен/не дозрел до должности комполка, но не представляю молодого (практически мальчишку) кадрового офицера, который отказывается от такой должности даже не попробовав. Тем более, как рассказывает Маркус, от него не требовалось слишком уж больших трудов. Больше надо было не мешать.
ЛАД
2

Подякував: 5360 раз.
Подякували: 4862 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:03

Зображення
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:04

Banderlog написав:
  Wirująświatła написав:прошу тебя не стреляй больше по Днепру, там мирные люди.
а в запоріжжі які?)) Ладно харків гніздо кракена і бандерівців... но якщо придивитись до дніпра там і яроша можно відкопати)
Скоро не скоро, покровськ поки стоїть.. та діло не тільки в покровську, і твердості фронту. стратегічне пво схоже вже не наше а західних партнерів. Все на їхній ласці. А втім до чернівців каби точно ще рік не долетять. І не так воно і страшно той каб. Харків живе.

Харків живе и под всем остальным.
Ковровых бомбардировок пока нет.

И раньше тут писали, что из-за русскоязычного Харькова и война началась - Путин пришёл нас спасать.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 17 гру, 2024 18:08, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5360 раз.
Подякували: 4862 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:07

Я його не пущу": Зеленський про Орбана-посередника в контактах з Трампом

"Не вийде. Я його не пущу. І таких як він. Нам потрібні прямі відносини зі Сполученими Штатами. Ми сильна країна. Ми це показали і на полі бою, і під час всієї агресії Путіна. У когось іншого в Європі є такий сучасний приклад? Ні у кого! У Орбана є така армія? Немає! Яким чином він буде тиснути на Путіна? Яким чином? Анекдот? Посмішка? Хай собі залишить", - наголосив Зеленський.

Зе продовжує дипломатично закопувати Україну.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:08

_Mykola_ написав:
  prodigy написав:маю великій сумнів, стосовно того чи людина розуміє де ділова зустріч, а просто так,
тому в офіс де наймають на роботу (на бріфінг з капітаном, чи суперінтендантом) воно приходить в шортах і шльопках ( не надто переймається дрес-кодом)

Мова була не про найманого працівника, а того хто для себе наймає людей. Це різні люди. :roll:

добре, це інше
prodigy

Подякував: 3355 раз.
Подякували: 3353 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:10

Schmit написав:Я його не пущу": Зеленський про Орбана-посередника в контактах з Трампом

"Не вийде. Я його не пущу. І таких як він. Нам потрібні прямі відносини зі Сполученими Штатами. Ми сильна країна. Ми це показали і на полі бою, і під час всієї агресії Путіна. У когось іншого в Європі є такий сучасний приклад? Ні у кого! У Орбана є така армія? Немає! Яким чином він буде тиснути на Путіна? Яким чином? Анекдот? Посмішка? Хай собі залишить", - наголосив Зеленський.

та похрін до йорбанів, Зе правильно зробив, поважають сильних

я теж не приймав йорбана
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:И раньше тут писали, что из-за русскоязычного Харькова и война началась - Путин пришёл нас спасать.

писать можно все що завгодно, і про Одесу писали, а цього року було майже кожного дня атаки на місто, але ваті це не зрозуміти

пропоную глянути це

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:23

andrijk777 написав:
  Wirująświatła написав:
  ЛАД написав:В случае войны армия набирается именно "за 2 дня". С 200 тыс. до миллиона.
И иначе не может быть и не бывает.
набираЛИСЬ. Сейчас не 20й век и сталинские методы не работают. Люди поумнели. Точнее за счет падения EQ вырос IQ.. Тогда доверяли даже сталину. Сейчас не доверяют никому ( Доверие это продукт EQ ) Очень принципиальные перемены. Считайте что 21й век - другие люди, инопланетяне.

Яка різниця який вєк? Це не люди другі, це влада не змогла. А що тільки Сталін воював і тільки в нього є методи? В інших державах мобілізації не було?
І я цілком згідний з ЛАД, потрібно відразу мобілізовувати мільйон, не за 2 дні звичайно, а за 2 тижні. Тоді б в 2022 можливо війна і закінчилась би.

Крім людей(навчених) ще потрібен одяг, інші речі..., озброення чі лопатами воювати? але усім цим потрібно було займатися десятиліттями ( не з 24.02.22) а не просто красти народні кошти
Vadim_

Подякував: 623 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:25

prodigy написав:
  Schmit написав:Я його не пущу": Зеленський про Орбана-посередника в контактах з Трампом

я теж не приймав йорбана

Проблема зовсім не в Орбані.
Трам хоче виконати свою обіцянку(і взагалі життєву позицію) - закінчити війну. А Зеленський не хоче закінчувати війну - скажу це прямо, бо люди цього не усвідомлюють.

Ось це і є проблема. Трамп шукає всяких Орбанів для підсилення своєї позиції.
Зе образив не Орбана, він образив "переговорника Трампа".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 гру, 2024 18:35

prodigy написав:

я теж не приймав йорбана

а зе сильний? Бо в нього кращі анекдоти ніж в орбана?)))
Який рівень його підтримки в народі зараз? Виграє він вибори? Ні, не виграє. того й уникає.
Народ втомився од війни і армія теж.
Banderlog

Подякував: 117 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1134311344113451134611347 ... 15398>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти