|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:03
Wirująświatła написав:допускаете что события избиения тцкашниками 51 летнего гражданина не было?
Я допускаю что может и не было. Нужно расследовании обстоятельств. Или было, но не так описывает одна из сторон.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:07
Успіх написав:В мене було б чітко - "як всі, то всі!"©
Кеннеди убили и за меньшее.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:11
freeze написав:По поводу права на отсрочку и наличие оформленной отсрочки. Это как говорится две большие разницы. Если у человека есть право на отсрочку, но он ее не оформил, как скажет любой адвокат, это фактически молчаливое согласие на свою мобилизацию. С чего начался вчерашний случай в Одессе, человек начал довольно агрессивно шуметь, не имеете права у меня жена инвалид, у меня теща инвалид. И что, а где отсрочка, не воспользовался правом на отсрочку, и кто тебе доктор. Показал отсрочку, поехал домой. Ребра ломать это очень плохо, лишат премии, но как обычно обе стороны наверняка не говорят всей правды.
нехай формально це так і є. але сенс чіпати таку людину (з правом на відстрочку) якщо він з імовірністю 100% скористається нею вже частині і спишеться зі служби як багатодітний батько чи по тому ж догляду чи ще по якій причині, при чому рапорт напише в 1й же день перебування на полігоні? щоб тцк виконати план, а там вже все інше побую? напуркуа така робота тоді? яка її ефективність? до речі, багатьох вкурвлює потреба що 3 місяці переоформлювати цю відстрочку, з витратам часу і нервів, тому і така ситуація.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:12
Wirująświatła написав:... Shaman написав:наскільки розумію, у всіх маніяків це наслідки якихось тяжких психологічних травм дитинства.
пальцем в небо. Травмы в детстве были у всех, мозг ребенка нейропластичен и способен выдержать любые психологические травмы. Искать причину всего в детстве неправильно и путь в никуда.
я не буду сперечатися, бо дійсно не спеціаліст, але ти для неспеціаліста знову надто категоричний. висновок про дитячі травми не мій. й ти надто перебільшуєш про здатен витримати БУДЬ-ЯКІ травми. там мозок може заблокувати якийсь надто травматичні спогади, але це не означає, що без наслідків. й так, у більшості маніяків був реально травматичний досвід, з яким більшість звісно не стикалася. Shaman написав:особливо з людиною, яка незрозуміло каже тобі правду чи бреше
эта теорема давно решена, вопросы можно сформулировать так, что человек не успеет придумать "ложную" версию ответа. Особенно в интервью когда времени на раздумья нет. Другое дело что может отказаться отвечать, а иголки под ногти в моем круге не приняты.
а варіант, що просте буде розповідати нісенітниці, ні? так, ти його спіймаєш, що він бреше - але в чому? все вигадав, лише половину? голки під нігті - теж не надто надійний спосіб. потрібно ще раз цитувати? Для этого я содержу опытных, хорошо оплачиваемых специалистов, которые ... могут доказать все, что угодно. Что бог есть и бога нет. Что люди ходят на руках и люди ходят на боках. Вы понимаете меня? Вам, может быть, неизвестно, но существует целая наука о добывании доказательств.
(с)
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 27 січ, 2025 00:13, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:12
UA написав:........... Если бы не было сортового подхода (отсрочек, броней и пр.) при мобилизации, а Хотаба за шкирки в марте 2022 приволокли бы в окоп, а не дали сбежать в Румынию, ты бы удивился монолитности мнения местной публики по любому вопросу. Кварталовцы просрали страну своим уровнем управления.
Отсрочки и бронь были всегда, даже в 1941.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:16
Успіх написав:........... Але в мене була б і нормальна мобілізація! Як і нормальна ротація! Як і нормальна дембілізація!!! Чіткі терміни/контракти і т.п. В мене було б чітко - "як всі, то всі!"©
А вот это вряд ли.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:16
wild.tomcat написав:нехай формально це так і є. але сенс чіпати таку людину (з правом на відстрочку) якщо він з імовірністю 100% скористається нею вже частині і спишеться зі служби як багатодітний батько чи по тому ж догляду чи ще по якій причині, при чому рапорт напише в 1й же день перебування на полігоні? щоб тцк виконати план, а там вже все інше побую? напуркуа така робота тоді? яка її ефективність? до речі, багатьох вкурвлює потреба що 3 місяці переоформлювати цю відстрочку, з витратам часу і нервів, тому і така ситуація.
Конкретный пример. Мужик пошел в 2022 добровольцем, погиб при обороне Киева. Был не оформленный в ЗСУ (как и многие в начале войны), потому выплат нет. Осталась мать которой сейчас 82 года. Кто догляне кто поможе? Все эти отсрочки верх лицемерия со стороны властей. Все так все.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:19
wild.tomcat але сенс чіпати таку людину (з правом на відстрочку)
дивлячись що він , відчуваючи невразливість (помилково) там розказував. Мене наприклад здивувало, що віталя в спілкуванні з ТЦК (в статусі махрового ухилянта, бо резерв не оновлював і нікуди не ходив) просто вийшов без проблем. Хоча він ідеальний кандидат на розкрутку. Може тому ще не бикував? Хоча може і грошей дав))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:20
freeze написав: detroytred написав:хто б його тоді випустив з того РТЦК після перевірки? Якщо не було і не мав.
Так Аннушка уже пролила масло, в смысле ребра сломались, тут уже не до мобилизации, с глаз долой, из сердца вон. Оставишь его в ТЦК будут точно большие проблемы и начальству в том числе. А так попробуй докажи, может вообще не оказаться свидетелей, что он сломал ребра в ТЦК, что скорее и произойдет.
пєрєгіби на мєстах (ЛАД в тємі)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 27 січ, 2025 00:22
Hotab написав:wild.tomcat але сенс чіпати таку людину (з правом на відстрочку)
дивлячись що він , відчуваючи невразливість (помилково) там розказував. Мене наприклад здивувало, що віталя в спілкуванні з ТЦК (в статусі махрового ухилянта, бо резерв не оновлював і нікуди не ходив) просто вийшов без проблем. Хоча він ідеальний кандидат на розкрутку. Може тому ще не бикував? Хоча може і грошей дав))
А може, просто вигадав.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-