Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1314713148131491315013151 ... 15188>
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:49

Господар Вельзевула написав:
  flyman написав:- Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?

Во-во. Мало ли что он хочет. Имхо,Трампу проще фронт обрушить,чем оного снять.
Тут еще беда в том, что после наезда Трампа на потужного охлос начинает рукоплескать оному вследствие тупоумия и непонимания причинно-следственных связей.
Я иногда думаю,а не цирк ли разыгрывают? Поднимая рейтинги ? Типа он так старался, даже с Овального выгнали, ну Штаты сильнее,не смог.
Может там триумвират по оболваниванию пересичных?

Та чисто випадково таке потужне шоу, навіть ніхто не запнувся.
Станіславський із своїм "нєвєрю" нервово курить збоку.
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:01

flyman написав:Та чисто випадково таке потужне шоу, навіть ніхто не запнувся.

То есть вы тоже рассматриваете эту версию? я к тому,что зе валит и Трамп и х.... Судя по ослиной упертости пересичных- они назло им будут голосовать за зе,а тем только того и нужно.
Все же понимают,что стоит х... сказать что-то хорошее про кого-то,это будет черная метка ему. А тут от обратного,выходит.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:05

budivelnik написав:
  Banderlog написав:я теж так думаю, тільки не розумію для чого їм війна?
Їм війна не треба
вони нікуди не нападали.
Вони просто допомагають нам відбиватись....
Друге питання-могли б і краще..
Але
докоряти сусіду який тебе підтримує в драці з спини - що він не лізе вперед битись першим..
якось не логічно.

Когда министр обороны Германии говорит, что чем раньше закончится война в Украине (в случае победы РФ), тем раньше будет опасность для Европы...
Но budivelnik"у, конечно, виднее.
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4859 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:06

«Всеруся... але не покорюся!»

flyman написав:Та чисто випадково таке потужне шоу, навіть ніхто не запнувся.

То есть вы тоже рассматриваете эту версию? я к тому,что зе валит и Трамп и х.... Судя по ослиной упертости пересичных- они назло им будут голосовать за зе,а тем только того и нужно.
Все же понимают,что стоит х... сказать что-то хорошее про кого-то,это будет черная метка ему. А тут от обратного,выходит.

Тут 146% попадання в ментальну химеру: "Всеруся... але не покорюся!"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:13

flyman написав:Тут 146% попадання в ментальну химеру: "Всеруся... але не покорюся!"

Так это наше ментальное отличие от белорусов. Те тишком сидят,"може так и треба",а у нас козаки буйствовали всегда, правда и кончалось довольно плохо,если верить истории :(
Козаков на пали,пересичних в ярмо.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:16

flyman написав:Тут 146% попадання в ментальну химеру: "Всеруся... але не покорюся!"

Так это наше ментальное отличие от белорусов. Те тишком сидят,"може так и треба",а у нас козаки буйствовали всегда, правда и кончалось довольно плохо,если верить истории :(
Козаков на пали,пересичних в ярмо.

"сиди тихо" не врятувало у ВВВ
В ходе Великой Отечественной войны Белоруссия понесла колоссальные людские потери. Если на начало войны в стране проживало 9 млн человек, то в конце войны население республики сократилось на треть и составило 6 млн человек.

С 1 января 1941 года до 1 января 1945 население Украины уменьшилось с 40, 9 миллионов до 27 миллионов человек", - говорит Александр Шаповал и добавляет, что материальные потери СССР составили около 40% от общих потерь всех стран, участвовавших во Второй мировой. При этом доля Украины в потерях СССР - около 40%.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 09 бер, 2025 17:25, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:24

Ахрана-атмєна

flyman
"сиди тихо" не врятувало у ВВВ

Так то що виходить, «чекати на березі поки пропливе труп ворога» вже протухло? 😅
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:48

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  Banderlog написав:я теж так думаю, тільки не розумію для чого їм війна?
Їм війна не треба
вони нікуди не нападали.
Вони просто допомагають нам відбиватись....
Друге питання-могли б і краще..
Але
докоряти сусіду який тебе підтримує в драці з спини - що він не лізе вперед битись першим..
якось не логічно.

Когда министр обороны Германии говорит, что чем раньше закончится война в Украине (в случае победы РФ), тем раньше будет опасность для Европы...
Но budivelnik"у, конечно, виднее.

не висмикуйте цитати, бо виходить чиста маніпуляція (хоча може так й планувалося :oops:).

а саме - так, якщо війна закінчиться програшем України, то ризики для Європи звісно зростуть. тому Європа зацікавлена, щоб війна закінчилася не капітуляцією, а якимось умовами. називати справедливими ті умови, що буде окупація - це нонсенс. назвемо їх реальними.

а вигадки, що Європа зацікавлена в продовженні війни - це вигадки всіх людей з антизахідною позицією. те, що Європа проти нашої капітуляції - це зовсім інше. але довбні вдають, що не розуміють різниці - а може дійсно не розуміють - бо довбні :lol:
Shaman

Подякував: 781 раз.
Подякували: 1652 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:52

Shaman написав:
  ЛАД написав:Shaman, посоветовали мне открыть ваши посты.
  Shaman написав:----------------------------
Banderlog
.........
Умови в стамбулі були кращими ніж ті до яких зараз схиляють.
----------------------------
голослівне твердження. нічим не обгрунтоване. й треба визначитися - якщо стамбульські домовленості не озвучені, як ти їх можеш порівнювати?

В следующем посте вы уже признаёте, что они были озвучены и означали, на ваш взгляд капитуляцию.
Вы уж определитесь, эти условия неизвестны или известны и являлись капитуляцией.
визначитися треба не мені, а Banderlogу - але зараз немає сенсу піднімати весь діалог
Сенсу немає, проте визначитися треба саме вам.

ЛАД написав: Капитуляцию не подпишет.
Но договор с достаточно тяжёлыми условиями подпишет. Заставят......

ви якось вибірково мене читаєте. я неодноразово писав, й більшість людей це розумію, що поточне перемир'я буде по лінії боїв зараз. це не тяжкі умови, це реалії. й то, як бачите Московія каже - а давайте нам Кемьську волость, тобто вимагає Краматорськ, Херсон та Запоріжжя. маю надію, що на це не підуть.
А "реалії" то вже не "тяжкі умови"?
Навесні 2022 такі "реалії" (і навіть більші) вже були, але таких вимог не було.

другий ризик - росіяне звісно захочуть визнання окупації - ось на це теж не можна погоджуватися.
От як раз цього навряд чи захочуть.

я розумію, навіщо потрібні питання віри та мови, що вони значать для держави, й чому Раша так наполегливо це пропихує :D але це питання чомусь нервує саме вас, я до цього досить толерантно відношусь, й з більшістю людей з Харкова спілкуюсь російською ;)

тому якщо це будуть єдині умови - мова та РПЦ - то можна й поступитися. але на справді російськомовні вибивають собі право всюди спілкуватися російською, навіть у Львові - в чому різниця з тією Канадою. й церква - якщо це РПЦ, то чому вони стидаються називатися українська філія РПЦ. тому ще це неканонічно чи розуміють, що в РПЦ ніхто не буде ходити? 8)

тому ще раз - питання мови та віри для перемовин некритично.
Це питання мене нервує, коли flyman чи ви його знову і знову торкаєтеся. Я його жодного разу не підіймав. Це не ваші слова:
й взагалі - друга державна та РПЦ - це для мене погані умови
? Тобто віддати великий шматок України, то не "тяжкі умови", а "реалії", а ось "друга державна та РПЦ" це вже "погані умови"?
ЛАД
2

Подякував: 5355 раз.
Подякували: 4859 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 17:55

prodigy написав:Як сказал Сергеій Стерненко, замість того щоб копати собі могилу-краще закіньте по 2 гривні з ранку на русоріз.
Постійна банка на Русоріз - https://send.monobank.ua/jar/2JbpBYkhMv

PayPal: sternenkopaypal@gmail.com

Конверт Приват https://www.privat24.ua/send/gbwmp
Номер картки конверта
5168752135776451

Разом переможемо

На думку спільноти форуму що буде якщо кожен українець буде донатити 10% від свого чистого доходу на такий або інші фонд ? Це змінить щось ? В принципі я схиляюсь до такого рішення. Просто у мене немає безпосередньо знайомих на фронті щоб їм допомогти , а фондам я не дуже довіряю.
Підкажіть чи потрібні на фронті повербанки ? Бо мені казали вони беруть на позицію зарядну станцію і потім її на ротацію. А як же рації та інші індівідуальні потреби ?
yama

Подякував: 9227 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1314713148131491315013151 ... 15188>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей