Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1314613147131481314913150 ... 14645>
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 14:51

...
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 14:53

BeneFuckTor написав:є теми шо будуть здавать в аравії. не хочу накидати, але ситуація як на мене, взагалі плюсів немає:

500 америці
репарації росії
друга мова рос
церква
області херсон, запоріжжя гудбай
армії нема

може ше медведчука на банкову посадить? :mrgreen: губа не трісне?
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 14:53

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:
  _Mykola_ написав:.........
+ Людина вже мобілізувалась до одного з підрозділів з яким співпрацювала.
Тепер можна буде у наступному році оцінити чи буде спад допомоги через зміну керівника. :|
Это вы о ком?
И спад допомоги может быть не через зміну керівника. Уже отмечалось, что спад идёт от года к году достаточно заметный. Хотя бы потому, что у многих просто закончились/заканчиваются деньги.

Це про людину яка організувала Social Drone UA.

Спасибо, но я не знаю, кто организовал Social Drone UA.
О причинах снижения помощи фондам вы, надеюсь, согласны? По-моему, это более важный фактор, чем личность руководителя фонда.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:05

Трамп хоче, щоб Зеленський пішов на поступки територіями і пішов у відставку з посади президента, — NBC News.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:13

Xenon написав:
Трамп хоче, щоб Зеленський пішов на поступки територіями і пішов у відставку з посади президента, — NBC News.

Приїхав вуйко до столиці та пішов до зоопарку. Підійшов до клітки зі слоном, як раз тоді, коли того годували. Поставив перед слоном сторож відро з морквую, ну слон й почав її хоботом до рота відправляти. Вуйко й питає:
- Добродію, ото він так усе відро моркви й з`їсть?
- Авжеж!
- А два?
- З`їсть і два.
- А три?
- Ну й три також.
- А десять?
- Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

1) Трамп забрал у Украины одну из "важнейших вещей" от США, - BI
Решение президента Дональда Трампа о прекращении передачи разведывательных данных ударило по способности Украины контролировать ситуацию на поле боя, оставив ее без возможности отслеживать масштабные передвижения российских войск и повышая уязвимость к авиаударам, пишет Business Insider.

2) Bloomberg: США не підтримали ініціативу Канади щодо боротьби з російським "тіньовим флотом"
За даними видання, Вашингтон не лише відхилив пропозицію Канади щодо контролю за дотриманням санкцій, а й наполягав на видаленні згадок про санкції з проєкту заяви G7. Також США пропонували змінити формулювання про "здатність Росії вести війну" в Україні на більш нейтральний вираз – "отримання доходів".

3) "Без неї фронт обвалиться". Маск каже, що "кинув виклик" Путіну, передавши Україні Starlink
Спочатку Маск опублікував допис, у якому закликав запровадити санкції проти 10 українських олігархів, мовляв, це є ключем до завершення війни. Однак після критики користувачів X, які наголосили, що бізнесмен критикує тільки Україну і ніколи -– Росію, Маск написав:

"Я буквально викликав Путіна на бій віч-на-віч через Україну, а моя система Starlink є основою української армії. Вся їхня лінія фронту зруйнується, якщо я її вимкну".

Він додав, що його вже нудить від "багаторічної бійні в глухому куті, де Україна неминуче програє".

Это же "логично", я точки зрения этих клинических психопатов(еб...ов) - чтобы закончить войну, надо перестать помогать Украине(жертве) и всячески помогать или не замечать Россию (агрессора)

4) Іран відкинув "ядерну" пропозицію США. У Трампа відповіли: Поставте народ вище терору
"Наполягання деяких агресивних урядів на переговорах не спрямоване на розв'язання проблем. Це лише спосіб висувати нові вимоги. Йдеться не лише про ядерну програму – вони хочуть впливати й на інші сфери, що є неприйнятним для Ірану", – сказав Хаменеї.

Речник Ради національної безпеки Білого дому Браян Г'юз у відповідь на слова лідера Ірану заявив, що Вашингтон очікує від Тегерану "конструктивного підходу".

"Ми сподіваємося, що іранський режим поставить свій народ і свої інтереси вище за терор", – сказав він.

Трамп - "мастер" сделки ...
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:25

flyman написав:- Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?

Во-во. Мало ли что он хочет. Имхо,Трампу проще фронт обрушить,чем оного снять.
Тут еще беда в том, что после наезда Трампа на потужного охлос начинает рукоплескать оному вследствие тупоумия и непонимания причинно-следственных связей.
Я иногда думаю,а не цирк ли разыгрывают? Поднимая рейтинги ? Типа он так старался, даже с Овального выгнали, ну Штаты сильнее,не смог.
Может там триумвират по оболваниванию пересичных?
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:29

Интересное интервью с Вересом:
Но есть вопросы.
1. Он говорит, что практически всё вооружение - наше и радянське. Такое звучало и от воюющих форумчан. Тогда где вооружения от Запада? Или это некоторое лукавство, или особенность пехоты и дронщиков?
2. За счёт чего у него в батальоне (когда он был ещё пехотным) высокая выживаемость и почему этот опыт не тиражируется? Даже в их бригаде.
3. Он говорит, что сегодня задача ЗСУ удержать то, что есть сегодня, а не говорить о границах91, 14, 22 или даже 24. И говорит, что у РФ всё х3: "особового складу х3, людей х3, грошей х3, снарядів -х10, так же і в дронах". При этом говорит, что победить нас не удастся. "Ніхто і ніколи нас не захопить і наш нарід не зламати ... не станемо ми раком, не станемо, може всі, але буде відсоток, який не стане". Не сомневаюсь, что какой-то "відсоток не стане", но відсотка не достаточно не только для победы, но и для того, чтобы удержать сегодняшнее положение.

А вообще, было бы интереснее послушать его интервью не с гражданским журналистом, который достаёт Вереса политическими вопросами, от которых тот категорически уходит, а с настоящим военным корреспондентом, который задавал бы именно военные вопросы.

И для наших диванных ура-патриотов Его последняя фраза:
Замість рожевих окулярів купіть нормальні захисні балістичні, які від уламків тримають".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:46

ЛАД написав:Shaman, посоветовали мне открыть ваши посты.
  Shaman написав:
  Banderlog написав:.........
Умови в стамбулі були кращими ніж ті до яких зараз схиляють.

голослівне твердження. нічим не обгрунтоване. й треба визначитися - якщо стамбульські домовленості не озвучені, як ти їх можеш порівнювати?

В следующем посте вы уже признаёте, что они были озвучены и означали, на ваш взгляд капитуляцию.
Вы уж определитесь, эти условия неизвестны или известны и являлись капитуляцией.
визначитися треба не мені, а Banderlogу - але зараз немає сенсу піднімати весь діалог
  ЛАД написав: Капитуляцию не подпишет.
Но договор с достаточно тяжёлыми условиями подпишет. Заставят.
А если не подпишет...
Долго ЗСУ смогут держать фронт без поставок оружия?
И что станется с Украиной при значительном ослаблении ПВО?

ще ніхто не знаю, які будуть умови... тому не треба раніше часу розводити зраду - до цього взагалі була лише можливість капітулювати... та й взагалі - друга державна та РПЦ - це для мене погані умови, для ЛАДа зовсім ні
"Зрада" тут не при чём. Но вы всерьёз сомневаетесь, что условия будут тяжёлыми и ни о каких границах91 или даже границах 22 речь идти не будет? Это то, что точно. Думаю, будут и ещё вопросы.
Вы воюете (точнее не вы, вы не воюете, а призываете воевать других) за то, чтобы не было "другої державної та РПЦ"???! : Да если бы условия были такими, то войну надо было бы заканчивать уже давно.
И сколькими жизнями украинцев вы готовы пожертвовать ради этой "благородной" цели?
И после такого вы ещё обижаетесь, когда я пишу, что у вас уровень инструктора райкома партии по идеологии. :mrgreen:

ви якось вибірково мене читаєте. я неодноразово писав, й більшість людей це розумію, що поточне перемир'я буде по лінії боїв зараз. це не тяжкі умови, це реалії. й то, як бачите Московія каже - а давайте нам Кемьську волость, тобто вимагає Краматорськ, Херсон та Запоріжжя. маю надію, що на це не підуть.

другий ризик - росіяне звісно захочуть визнання окупації - ось на це теж не можна погоджуватися.

я розумію, навіщо потрібні питання віри та мови, що вони значать для держави, й чому Раша так наполегливо це пропихує :D але це питання чомусь нервує саме вас, я до цього досить толерантно відношусь, й з більшістю людей з Харкова спілкуюсь російською ;)

тому якщо це будуть єдині умови - мова та РПЦ - то можна й поступитися. але на справді російськомовні вибивають собі право всюди спілкуватися російською, навіть у Львові - в чому різниця з тією Канадою. й церква - якщо це РПЦ, то чому вони стидаються називатися українська філія РПЦ. тому ще це неканонічно чи розуміють, що в РПЦ ніхто не буде ходити? 8)

тому ще раз - питання мови та віри для перемовин некритично.
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 09 бер, 2025 16:49

Господар Вельзевула написав:
  flyman написав:- Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?

Во-во. Мало ли что он хочет. Имхо,Трампу проще фронт обрушить,чем оного снять.
Тут еще беда в том, что после наезда Трампа на потужного охлос начинает рукоплескать оному вследствие тупоумия и непонимания причинно-следственных связей.
Я иногда думаю,а не цирк ли разыгрывают? Поднимая рейтинги ? Типа он так старался, даже с Овального выгнали, ну Штаты сильнее,не смог.
Может там триумвират по оболваниванию пересичных?

Та чисто випадково таке потужне шоу, навіть ніхто не запнувся.
Станіславський із своїм "нєвєрю" нервово курить збоку.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1314613147131481314913150 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему