_Mykola_ написав:......... + Людина вже мобілізувалась до одного з підрозділів з яким співпрацювала. Тепер можна буде у наступному році оцінити чи буде спад допомоги через зміну керівника.
Это вы о ком? И спад допомоги может быть не через зміну керівника. Уже отмечалось, что спад идёт от года к году достаточно заметный. Хотя бы потому, что у многих просто закончились/заканчиваются деньги.
Це про людину яка організувала Social Drone UA.
Спасибо, но я не знаю, кто организовал Social Drone UA. О причинах снижения помощи фондам вы, надеюсь, согласны? По-моему, это более важный фактор, чем личность руководителя фонда.
Трамп хоче, щоб Зеленський пішов на поступки територіями і пішов у відставку з посади президента, — NBC News.
Приїхав вуйко до столиці та пішов до зоопарку. Підійшов до клітки зі слоном, як раз тоді, коли того годували. Поставив перед слоном сторож відро з морквую, ну слон й почав її хоботом до рота відправляти. Вуйко й питає: - Добродію, ото він так усе відро моркви й з`їсть? - Авжеж! - А два? - З`їсть і два. - А три? - Ну й три також. - А десять? - Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?
Решение президента Дональда Трампа о прекращении передачи разведывательных данных ударило по способности Украины контролировать ситуацию на поле боя, оставив ее без возможности отслеживать масштабные передвижения российских войск и повышая уязвимость к авиаударам, пишет Business Insider.
За даними видання, Вашингтон не лише відхилив пропозицію Канади щодо контролю за дотриманням санкцій, а й наполягав на видаленні згадок про санкції з проєкту заяви G7. Також США пропонували змінити формулювання про "здатність Росії вести війну" в Україні на більш нейтральний вираз – "отримання доходів".
Спочатку Маск опублікував допис, у якому закликав запровадити санкції проти 10 українських олігархів, мовляв, це є ключем до завершення війни. Однак після критики користувачів X, які наголосили, що бізнесмен критикує тільки Україну і ніколи -– Росію, Маск написав:
"Я буквально викликав Путіна на бій віч-на-віч через Україну, а моя система Starlink є основою української армії. Вся їхня лінія фронту зруйнується, якщо я її вимкну".
Він додав, що його вже нудить від "багаторічної бійні в глухому куті, де Україна неминуче програє".
Это же "логично", я точки зрения этих клинических психопатов(еб...ов) - чтобы закончить войну, надо перестать помогать Украине(жертве) и всячески помогать или не замечать Россию (агрессора)
"Наполягання деяких агресивних урядів на переговорах не спрямоване на розв'язання проблем. Це лише спосіб висувати нові вимоги. Йдеться не лише про ядерну програму – вони хочуть впливати й на інші сфери, що є неприйнятним для Ірану", – сказав Хаменеї.
Речник Ради національної безпеки Білого дому Браян Г'юз у відповідь на слова лідера Ірану заявив, що Вашингтон очікує від Тегерану "конструктивного підходу".
"Ми сподіваємося, що іранський режим поставить свій народ і свої інтереси вище за терор", – сказав він.
flyman написав:- Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?
Во-во. Мало ли что он хочет. Имхо,Трампу проще фронт обрушить,чем оного снять. Тут еще беда в том, что после наезда Трампа на потужного охлос начинает рукоплескать оному вследствие тупоумия и непонимания причинно-следственных связей. Я иногда думаю,а не цирк ли разыгрывают? Поднимая рейтинги ? Типа он так старался, даже с Овального выгнали, ну Штаты сильнее,не смог. Может там триумвират по оболваниванию пересичных?
Интересное интервью с Вересом: Но есть вопросы. 1. Он говорит, что практически всё вооружение - наше и радянське. Такое звучало и от воюющих форумчан. Тогда где вооружения от Запада? Или это некоторое лукавство, или особенность пехоты и дронщиков? 2. За счёт чего у него в батальоне (когда он был ещё пехотным) высокая выживаемость и почему этот опыт не тиражируется? Даже в их бригаде. 3. Он говорит, что сегодня задача ЗСУ удержать то, что есть сегодня, а не говорить о границах91, 14, 22 или даже 24. И говорит, что у РФ всё х3: "особового складу х3, людей х3, грошей х3, снарядів -х10, так же і в дронах". При этом говорит, что победить нас не удастся. "Ніхто і ніколи нас не захопить і наш нарід не зламати ... не станемо ми раком, не станемо, може всі, але буде відсоток, який не стане". Не сомневаюсь, что какой-то "відсоток не стане", но відсотка не достаточно не только для победы, но и для того, чтобы удержать сегодняшнее положение.
А вообще, было бы интереснее послушать его интервью не с гражданским журналистом, который достаёт Вереса политическими вопросами, от которых тот категорически уходит, а с настоящим военным корреспондентом, который задавал бы именно военные вопросы.
И для наших диванных ура-патриотов Его последняя фраза:
Замість рожевих окулярів купіть нормальні захисні балістичні, які від уламків тримають".
ЛАД написав:Shaman, посоветовали мне открыть ваши посты.
Shaman написав:
Banderlog написав:......... Умови в стамбулі були кращими ніж ті до яких зараз схиляють.
голослівне твердження. нічим не обгрунтоване. й треба визначитися - якщо стамбульські домовленості не озвучені, як ти їх можеш порівнювати?
В следующем посте вы уже признаёте, что они были озвучены и означали, на ваш взгляд капитуляцию. Вы уж определитесь, эти условия неизвестны или известны и являлись капитуляцией.
визначитися треба не мені, а Banderlogу - але зараз немає сенсу піднімати весь діалог
ЛАД написав: Капитуляцию не подпишет. Но договор с достаточно тяжёлыми условиями подпишет. Заставят. А если не подпишет... Долго ЗСУ смогут держать фронт без поставок оружия? И что станется с Украиной при значительном ослаблении ПВО?
ще ніхто не знаю, які будуть умови... тому не треба раніше часу розводити зраду - до цього взагалі була лише можливість капітулювати... та й взагалі - друга державна та РПЦ - це для мене погані умови, для ЛАДа зовсім ні
"Зрада" тут не при чём. Но вы всерьёз сомневаетесь, что условия будут тяжёлыми и ни о каких границах91 или даже границах 22 речь идти не будет? Это то, что точно. Думаю, будут и ещё вопросы. Вы воюете (точнее не вы, вы не воюете, а призываете воевать других) за то, чтобы не было "другої державної та РПЦ"???! : Да если бы условия были такими, то войну надо было бы заканчивать уже давно. И сколькими жизнями украинцев вы готовы пожертвовать ради этой "благородной" цели? И после такого вы ещё обижаетесь, когда я пишу, что у вас уровень инструктора райкома партии по идеологии.
ви якось вибірково мене читаєте. я неодноразово писав, й більшість людей це розумію, що поточне перемир'я буде по лінії боїв зараз. це не тяжкі умови, це реалії. й то, як бачите Московія каже - а давайте нам Кемьську волость, тобто вимагає Краматорськ, Херсон та Запоріжжя. маю надію, що на це не підуть.
другий ризик - росіяне звісно захочуть визнання окупації - ось на це теж не можна погоджуватися.
я розумію, навіщо потрібні питання віри та мови, що вони значать для держави, й чому Раша так наполегливо це пропихує але це питання чомусь нервує саме вас, я до цього досить толерантно відношусь, й з більшістю людей з Харкова спілкуюсь російською
тому якщо це будуть єдині умови - мова та РПЦ - то можна й поступитися. але на справді російськомовні вибивають собі право всюди спілкуватися російською, навіть у Львові - в чому різниця з тією Канадою. й церква - якщо це РПЦ, то чому вони стидаються називатися українська філія РПЦ. тому ще це неканонічно чи розуміють, що в РПЦ ніхто не буде ходити?
тому ще раз - питання мови та віри для перемовин некритично.
flyman написав:- Десять? З`їсть то він з`їсть, та хто ж йому дасть?
Во-во. Мало ли что он хочет. Имхо,Трампу проще фронт обрушить,чем оного снять. Тут еще беда в том, что после наезда Трампа на потужного охлос начинает рукоплескать оному вследствие тупоумия и непонимания причинно-следственных связей. Я иногда думаю,а не цирк ли разыгрывают? Поднимая рейтинги ? Типа он так старался, даже с Овального выгнали, ну Штаты сильнее,не смог. Может там триумвират по оболваниванию пересичных?
Та чисто випадково таке потужне шоу, навіть ніхто не запнувся. Станіславський із своїм "нєвєрю" нервово курить збоку.