У нас нет партий.
|
|
![]() ЛАД
Рада стараться ![]() 20:38 США відхилили вимогу кремля про повне виведення українських військ з частково окупованих областей – NYT (mind) 20:38 Трамп пообіцяв не виходити з мирного процесу у війні РФ проти України – президент Естонії (LIGA.net) 20:27 Для Трампа настав час припинити вичавлювати поступки з України та дотиснути Путіна, – Джонсон (24 канал) 20:25 Ватикан виділив Зеленському особливе місце: ЗМІ розповіли, що означає цей жест (Главред) Все взято з ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Ну ви ж вже давно на форумі, пора б вже навчитись тролити більш витончено. Яким боком тут остання верба? Політика- мистецтво можливого. І є принципові речі, є ідеї, які мають бути збережені. Можна втратити території, які окупують, але не відрікатися від них, як Японія досі вважає курильські острови своїми, хоч в окупованими. Можна поступитися в якихось елементах в зовнішній політиці, але в будь-якому разі продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського. Це має бути довгострокова і послідовна політика. П.С. Сабмісів - "підлеглий", той що підкоряється домінуючій стороні ![]() Оце так піруетиФлер дає посилання на:
*Путін заявив, що готовий до переговорів з Україною без жодних попередніх умов 26-04-2025 20:12 Новини Новини у світі путін готовий до переговорів з Україною без жодних попередніх умов. Про це заявив спікер Кремля Дмітрій Пєсков. Про це диктатор заявив учора під час зустрічі зі спецпосланцем Трампа Віткоффом.* Взагалі ситуація склалася тоді тепер така: - Зе: за перемовини, але за умови --- тільки повного безумовного припинення вогню; - пу: за перемовини без жодних попередніх умов. Тепер тоді ход за ким???
![]() 1. Я не тролил, а вполне серьёзно. Да и вообще, учитывая, что я давно на форуме, можно было убедиться, что я никогда не троллю. 2. "Продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського", конечно, можно. Но потом не надо удивляться повторной агрессии. Когда я написал о Финляндии, я недаром отметил, что и во внутренней политике они вели себя аккуратно:
Вы этого не заметили? Вряд ли это можно охарактеризовать как: "Геть від Радянського Союзу і всього радянського". Вот от таких высказываний и появляется остання верба (это к п.1). И плохо, если вы этого не понимаете. Если это будет "довгострокова і послідовна політика" то это совсем не "Політика- мистецтво можливого" и будет весьма печально. При этом ниоткуда не следует, что мы обязаны "лизати дупу" Путину, но и зарываться не надо. 3. Спасибо за разъяснение термина. Немного отстал от жизни. Не знаком со всеми терминами современной сексологии и не знал, что они уже применяются и в политике. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЄ реальна економіка Педерація - країна експорту енергоносіїв. Всі інші галузі в цій державі принесені в жертву . Україна - країна з обмеженим набором для експорту природних ресурсів , тому зобовязана будувати економіку на збільшенні доданої вартості... Те що різні економічні системи не можуть існувати в одній Державі -довела окупація ОРДЛО.... Шахти , заводи -в ОРДЛО знищені не війною, вони закриті педерацією як економічно неефективні. Звідси прямий висновок чим далі ми від педерації-тим краще наше майбутнє.
![]() Не буду вдаваться в терминологические споры, но тогда партией можно назвать любой "предвыборный штаб" (грубо говоря, компанию его друзей) какого-нибудь кандидата в райсовет. Можно. Но у меня как-то другие представления. И о фортеці, и о партии. Хотя сейчас слова сильно обесценились. ![]()
Согласен. И много раз писал о том, что надо стремиться к Западу, а не к РФ, и о том, что надо развивать промышленность. Но кто нам мешал заниматься этим 30 лет до войны? Почему-то не делали, да и сегодня здесь порой прорезаются сторонники "великой с/х державы". И как меня здесь убеждают, практически вся советская промышленность была экономически неэффективна и её давно надо было ликвидировать. Что и делалось 30 лет. А уж сколько говорилось об убыточности шахт. Так что можно считать, что оккупанты в ОРДЛО проводят нашу экономическую политику. Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 27 кві, 2025 00:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Що там казав світило комунізму? Вчора було рано , завтра буде пізно..... 1 Для того щоб розвивати капіталістичну а не планову промисловість -повинні бути кадри. Я памятаю що те саме світило комуністичної думки казало Соціалізм ми будемо будувати людьми , вихованими капіталізмом... Але нюанс заключається в тому , що я виявилось через 70 років - капіталізм більш прогресивніша форма розвитку, а тому будувати більш прогресивними людьми - гіршу систему - легше ніж менш прогресивними - більш прогресивну систему 2 Совок розвалився бо замортизував сам себе до мінуса.( та сама Фінляндія -тратила території і не втрачала промисловість) Україна отримала розвалини. А саме найгірше в розвалинах навіть в порівнянні з чистим полем В чистому полі можна відразу будувати А розвалини треба спочатку привести до вигляду чистого поля. Тому ми й так нормально впорались От якби ще й педерація була поділена на 2-5 кавалків - то в нас взагалі б сьогодні була Польща.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну1. Я не тролил, а вполне серьёзно. Да и вообще, учитывая, что я давно на форуме, можно было убедиться, что я никогда не троллю. 2. "Продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського", конечно, можно. Но потом не надо удивляться повторной агрессии. Когда я написал о Финляндии, я недаром отметил, что и во внутренней политике они вели себя аккуратно:
Вы этого не заметили? Вряд ли это можно охарактеризовать как: "Геть від Радянського Союзу і всього радянського". Вот от таких высказываний и появляется остання верба (это к п.1). И плохо, если вы этого не понимаете. Если это будет "довгострокова і послідовна політика" то это совсем не "Політика- мистецтво можливого" и будет весьма печально. При этом ниоткуда не следует, что мы обязаны "лизати дупу" Путину, но и зарываться не надо. 3. Спасибо за разъяснение термина. Немного отстал от жизни. Не знаком со всеми терминами современной сексологии и не знал, что они уже применяются и в политике.[/quote] Те що ви описуєте якраз і є "лизати дупу хуйлу і росії загалом". Розворот політики назад в проросійську це шлях самознищення держави. Тільки послідовний рух далі від рф може вивести нас з часом у більш безпечний стан. З Фінляндією нас годі порівнювати, вони ніколи не були настільки близькі до асиміляції. Країни Балтії то зрозуміли раніше.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|