Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1368413685136861368713688 ... 14794>
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:50

detroytred написав:............
Сам скажи хто вимкнув взагалі світло коммунякопартії та ін. в нас?

І хто вмикає світло партіям?
За чий рахунок банкети?

У нас нет партий.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:55

ЛАД

https://newformat.info/news/putin-zaiav ... nikh-umov/
  ЛАД написав:И да, я не нервую, просто нравятся ваши анализы. Я от них просто в восторге.

Рада стараться :D Ось вам ще свіженькі:
20:38
США відхилили вимогу кремля про повне виведення українських військ з частково окупованих областей – NYT (mind)
20:38
Трамп пообіцяв не виходити з мирного процесу у війні РФ проти України – президент Естонії (LIGA.net)
20:27
Для Трампа настав час припинити вичавлювати поступки з України та дотиснути Путіна, – Джонсон (24 канал)
20:25
Ватикан виділив Зеленському особливе місце: ЗМІ розповіли, що означає цей жест (Главред)
Все взято з https://www.ukr.net/, але ж інші ЗМІ теж про це пишуть.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 21:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
І ви закликаєте до того ж. До позиції сабмісіва
Не знаю, что такое "позиція сабмісіва". Если не сложно, объясните. Хочу знать, до чого я закликаю. :)
А ви закликаєте "до останньої верби"? На каком участке фронта вы уничтожаете орков? Как успехи? Много уже уничтожили?

Ну ви ж вже давно на форумі, пора б вже навчитись тролити більш витончено. Яким боком тут остання верба?
Політика- мистецтво можливого. І є принципові речі, є ідеї, які мають бути збережені. Можна втратити території, які окупують, але не відрікатися від них, як Японія досі вважає курильські острови своїми, хоч в окупованими. Можна поступитися в якихось елементах в зовнішній політиці, але в будь-якому разі продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського. Це має бути довгострокова і послідовна політика.
П.С. Сабмісів - "підлеглий", той що підкоряється домінуючій стороні
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 21:55

Оце так піруети

Флер дає посилання на:
*Путін заявив, що готовий до переговорів з Україною без жодних попередніх умов
26-04-2025 20:12
Новини Новини у світі
путін готовий до переговорів з Україною без жодних попередніх умов.
Про це заявив спікер Кремля Дмітрій Пєсков.
Про це диктатор заявив учора під час зустрічі зі спецпосланцем Трампа Віткоффом.*
https://newformat.info/news/putin-zaiav ... nikh-umov/

Взагалі ситуація склалася тоді тепер така:
- Зе: за перемовини, але за умови --- тільки повного безумовного припинення вогню;
- пу: за перемовини без жодних попередніх умов.

Тепер тоді ход за ким???
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 23:45

Faceless написав:
ЛАД написав:
І ви закликаєте до того ж. До позиції сабмісіва
Не знаю, что такое "позиція сабмісіва". Если не сложно, объясните. Хочу знать, до чого я закликаю. :)
А ви закликаєте "до останньої верби"? На каком участке фронта вы уничтожаете орков? Как успехи? Много уже уничтожили?

Ну ви ж вже давно на форумі, пора б вже навчитись тролити більш витончено. Яким боком тут остання верба?
Політика- мистецтво можливого. І є принципові речі, є ідеї, які мають бути збережені. Можна втратити території, які окупують, але не відрікатися від них, як Японія досі вважає курильські острови своїми, хоч в окупованими. Можна поступитися в якихось елементах в зовнішній політиці, але в будь-якому разі продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського. Це має бути довгострокова і послідовна політика.
1. Я не тролил, а вполне серьёзно. Да и вообще, учитывая, что я давно на форуме, можно было убедиться, что я никогда не троллю.
2. "Продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського", конечно, можно. Но потом не надо удивляться повторной агрессии.
Когда я написал о Финляндии, я недаром отметил, что и во внутренней политике они вели себя аккуратно:
"З вашої логікою" Финляндия в 1944 капитулировала. Везде голосовала как СССР и тоже как-то там не было особой критики в адрес Союза.
весь той час вдавалося зберігати якусь субʼєктність, хоча б у внутрішній політиці.

Вдавалося.
Но без каких-либо антисоветских выступлений. И коммунисты периодически входили даже в состав правительства.
Вы этого не заметили?
Вряд ли это можно охарактеризовать как: "Геть від Радянського Союзу і всього радянського".
Вот от таких высказываний и появляется остання верба (это к п.1). И плохо, если вы этого не понимаете. Если это будет "довгострокова і послідовна політика" то это совсем не "Політика- мистецтво можливого" и будет весьма печально.
При этом ниоткуда не следует, что мы обязаны "лизати дупу" Путину, но и зарываться не надо.
3. Спасибо за разъяснение термина. Немного отстал от жизни. Не знаком со всеми терминами современной сексологии и не знал, что они уже применяются и в политике.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 23:59

ЛАД написав:При этом ниоткуда не следует, что мы обязаны "лизати дупу" Путину, но и зарываться не надо.
Є реальна економіка
Педерація - країна експорту енергоносіїв. Всі інші галузі в цій державі принесені в жертву .
Україна - країна з обмеженим набором для експорту природних ресурсів , тому зобовязана будувати економіку на збільшенні доданої вартості...

Те що різні економічні системи не можуть існувати в одній Державі -довела окупація ОРДЛО.... Шахти , заводи -в ОРДЛО знищені не війною, вони закриті педерацією як економічно неефективні.

Звідси прямий висновок
чим далі ми від педерації-тим краще наше майбутнє.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 23:59

detroytred написав:
  ЛАД написав:
  detroytred написав:............
Сам скажи хто вимкнув взагалі світло коммунякопартії та ін. в нас?

І хто вмикає світло партіям?
За чий рахунок банкети?

У нас нет партий.

Є.
Як і фортеці, партії бувають різних форм.

Не буду вдаваться в терминологические споры, но тогда партией можно назвать любой "предвыборный штаб" (грубо говоря, компанию его друзей) какого-нибудь кандидата в райсовет.
Можно. Но у меня как-то другие представления. И о фортеці, и о партии. Хотя сейчас слова сильно обесценились.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 00:06

budivelnik написав:
  ЛАД написав:При этом ниоткуда не следует, что мы обязаны "лизати дупу" Путину, но и зарываться не надо.
Є реальна економіка
Педерація - країна експорту енергоносіїв. Всі інші галузі в цій державі принесені в жертву .
Україна - країна з обмеженим набором для експорту природних ресурсів , тому зобовязана будувати економіку на збільшенні доданої вартості...

Те що різні економічні системи не можуть існувати в одній Державі -довела окупація ОРДЛО.... Шахти , заводи -в ОРДЛО знищені не війною, вони закриті педерацією як економічно неефективні.

Звідси прямий висновок

Согласен.
И много раз писал о том, что надо стремиться к Западу, а не к РФ, и о том, что надо развивать промышленность.
Но кто нам мешал заниматься этим 30 лет до войны?
Почему-то не делали, да и сегодня здесь порой прорезаются сторонники "великой с/х державы".
И как меня здесь убеждают, практически вся советская промышленность была экономически неэффективна и её давно надо было ликвидировать. Что и делалось 30 лет. А уж сколько говорилось об убыточности шахт. Так что можно считать, что оккупанты в ОРДЛО проводят нашу экономическую политику.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 27 кві, 2025 00:14, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 00:12

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
Є реальна економіка

Звідси прямий висновок
Согласен.
И много раз писал о том, что надо стремиться к Западу, а не РФ, и о том, что надо развивать промышленность.
Но кто нам мешал заниматься этим 30 лет до войны?
Почему-то не делали, да и сегодня здесь порой прорезаются сторонники "великой с/х державы".
Що там казав світило комунізму?
Вчора було рано , завтра буде пізно.....
1 Для того щоб розвивати капіталістичну а не планову промисловість -повинні бути кадри.
Я памятаю що те саме світило комуністичної думки казало
Соціалізм ми будемо будувати людьми , вихованими капіталізмом...
Але нюанс заключається в тому , що я виявилось через 70 років - капіталізм більш прогресивніша форма розвитку, а тому
будувати більш прогресивними людьми - гіршу систему - легше
ніж менш прогресивними - більш прогресивну систему
2 Совок розвалився бо замортизував сам себе до мінуса.( та сама Фінляндія -тратила території і не втрачала промисловість)
Україна отримала розвалини.
А саме найгірше в розвалинах навіть в порівнянні з чистим полем
В чистому полі можна відразу будувати
А розвалини треба спочатку привести до вигляду чистого поля.

Тому ми й так нормально впорались
От якби ще й педерація була поділена на 2-5 кавалків - то в нас взагалі б сьогодні була Польща.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 кві, 2025 00:15

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:[quote]І ви закликаєте до того ж. До позиції сабмісіва

1. Я не тролил, а вполне серьёзно. Да и вообще, учитывая, что я давно на форуме, можно было убедиться, что я никогда не троллю.
2. "Продовжувати внутрішню політику геть від кацапів і всього кацапського", конечно, можно. Но потом не надо удивляться повторной агрессии.
Когда я написал о Финляндии, я недаром отметил, что и во внутренней политике они вели себя аккуратно:
"З вашої логікою" Финляндия в 1944 капитулировала. Везде голосовала как СССР и тоже как-то там не было особой критики в адрес Союза.
весь той час вдавалося зберігати якусь субʼєктність, хоча б у внутрішній політиці.

Вдавалося.
Но без каких-либо антисоветских выступлений. И коммунисты периодически входили даже в состав правительства.
Вы этого не заметили?
Вряд ли это можно охарактеризовать как: "Геть від Радянського Союзу і всього радянського".
Вот от таких высказываний и появляется остання верба (это к п.1). И плохо, если вы этого не понимаете. Если это будет "довгострокова і послідовна політика" то это совсем не "Політика- мистецтво можливого" и будет весьма печально.
При этом ниоткуда не следует, что мы обязаны "лизати дупу" Путину, но и зарываться не надо.
3. Спасибо за разъяснение термина. Немного отстал от жизни. Не знаком со всеми терминами современной сексологии и не знал, что они уже применяются и в политике.[/quote]
Те що ви описуєте якраз і є "лизати дупу хуйлу і росії загалом". Розворот політики назад в проросійську це шлях самознищення держави. Тільки послідовний рух далі від рф може вивести нас з часом у більш безпечний стан. З Фінляндією нас годі порівнювати, вони ніколи не були настільки близькі до асиміляції.
Країни Балтії то зрозуміли раніше.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1368413685136861368713688 ... 14794>
Форум:
+ Додати