Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1606216063160641606516066 ... 16597>
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 10:21

Banderlog написав:
  fler написав:......
Вітаю всіх українців з днем святого Миколая! Нехай він принесе мир і спокій у кожну родину. Сподіваюся, що він також надішле кацапам гідний бумеранг.
а шо це ви за всіх розписуєтесь? В більшості Миколай 19 грудня як і був)
Ви ще нас з ханукою привітайте)

Ну чего.
Если охота выпить, то можно отметить и 6, и 19.
И хануку тоже. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 06 гру, 2025 12:01, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 10:25

Banderlog написав:
  fler написав:
  pesikot написав:Пишуть, що +/- 25 ракет у повітрі

Вітаю всіх українців з днем святого Миколая! Нехай він принесе мир і спокій у кожну родину. Сподіваюся, що він також надішле кацапам гідний бумеранг.[/qute] а шо це ви за всіх розписуєтесь? В більшості Миколай 19 грудня як і був)
Ви ще нас з ханукою привітайте)

Реальный год на 11 минут длиннее, чем когда-то придумал церковный чувак. Понимаешь?

На улице июль будет, арбузы уже, жара +30, люди на пляже,
а ты такой: Рождество наступило! — потому что твой календарь считает, что ещё 25 декабря.

Такая разница набежит же когда то, ну ё маё

Самая ранняя зафиксированная дата празднования памяти Николая — 6 декабря в византийских и греческих календарях ещё до разделения церквей на католиков и православных.
То есть это единая древняя дата, которой 1700+ лет.

Дата 6 декабря — это не из Библии, а древняя церковная дата памяти Николая, связанная с днём его смерти в IV веке. Разница с 19 декабря возникает только из-за отставания календаря
Бетон

Подякував: 218 раз.
Подякували: 496 раз.

Профіль

4
2
2
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 10:53

ЛАД написав:Если охота выпить, то можно отметить и 6, и 19.
та тут і новорічна ніч відпадає, бо чергування буде. А іще компанії нема, формат офіцерської пянки мені не підходить) то замолоду надо починати. :lol:
Banderlog

Заблокований
Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 11:00

Бетон написав:
Реальный год на 11 минут длиннее, чем когда-то придумал церковный чувак. Понимаешь?

а ты такой: Рождество наступило! — потому что твой календарь считает, что ещё 25 декабря.

) а якщо я зара перелетю в австралію чи аргентину, шо тоді робити з календарем і гарбузами? :lol:
Не хочу я з католиками святкувати ото і вся історія.
Banderlog

Заблокований
Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 11:05

З Днем ЗСУ

fler написав:
  pesikot написав:Пишуть, що +/- 25 ракет у повітрі

Вітаю всіх українців з днем святого Миколая! Нехай він принесе мир і спокій у кожну родину. Сподіваюся, що він також надішле кацапам гідний бумеранг.

дуже сумнівні спогади про цього "святого" у тих, хто його знав при житті

Сьогодні День ЗСУ і День Волонтера, тут дійсно мої щирі вітання всім кого стосується,
тільки на них сподіваюсь і вірю в майбутнє України, а миколайчики нехай почекають мирного життя
prodigy

Подякував: 3382 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 11:12

Banderlog написав:
  Бетон написав:

) а якщо я зара перелетю в австралію чи аргентину, шо тоді робити з календарем і гарбузами? :lol:
Не хочу я з католиками святкувати ото і вся історія.

Коли і шо святкувать за твоєю вірою- це особисто твоя справа.
Якщо завезти лимони бангладешців з непальцями та філіппінками, то в них свої свята, які вони будуть святкувать, відповідно храмів набудують.

Вітаю всіх причетних з Днем Збройних Сил України!
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 258 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 11:12

Banderlog написав:
  ЛАД написав:Если охота выпить, то можно отметить и 6, и 19.
та тут і новорічна ніч відпадає, бо чергування буде. А іще компанії нема, формат офіцерської пянки мені не підходить) то замолоду надо починати. :lol:

взагалі п'янка на НР -це типовий совок, в нормальних країнах свято обмежується скромною
вечерею з бокалом вина(чи шампанського)
останні 6 років до 01 години ночі максимум, легка закуска, бо взагалі не вживаю їжу після 1830 (інколи 19), а наїдатися важких страв (яким потрібно 5 годин для перетравленяя), це моветон
prodigy

Подякував: 3382 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 11:21

Vadim_ написав:
  Water написав:Ще є наприклад тютюн.

Помню как в далёком детстве читати вивчившись , на пачці циарок "Пріма" і "Ватра" було написано тютюнева фабрика місто ... , А ще пам'ятаю - махорка , була у світло коричневих бумажняних пакунках розміру з брусок мила, мій дід використовував її коли долядав за вуликами(віданяв бджіл від меду :) ) , а сусідський дід курив затаривая в самокрутку, а баба пересипала одя шоб міль не поїла :)

Саме тютюнЕва? Бо це було написано на болгарських сигаретах, тіпа ТУ-134, Шипка, ВТ.
Пріма, Ватра це тютюнОва фабрика.

У мого діда був тютюн під назвою- самосад, ріс на городі, сушився у сараї, дід різав його на вулиці. Коли курив, в радіусі метрів 50 дохло все тіпа молі, або комарів, тому бджіл в нас не було. На рибалці з дідом потрібно було сидіть десь метрів 10 від нього, ближче можна було здохнуть самому, але на цій відстані дохли всі комарі.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 258 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 11:47

Faceless написав:
ЛАД написав:Пословицы, поговорки, фольклор, литература в конце концов... Всё это тоже обогощает язык.

Велике питання - чи існує російський фольклор взагалі. Що в казок, що в пісень, якщо копнути - є конкретні автори і всі не старші Пушкіна. Або вкрадені-присвоєні в "народів росії"

недавно дізнався, що "ізбушка на курьїх ножках" нагло вкрадена в скандинавів
trololo

Подякував: 2716 раз.
Подякували: 1429 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 гру, 2025 12:24

pesikot написав:Вкотре дивуюсь ...

Коли хтось помер в ТЦК, то хор безапіляційно співає - вбили, вбили ...
Не зважаючи на обставини

Коли хтось саме вбив співробітника ТЦК - або мовчання, або підтримка вбивства, або "все неоднозначно" ...

"Хтось помер"..., але "саме вбив"... і "безапіляційно"...(до речі - ти колись будеш грамотно писати?) Ти ж перший тут верещиш, що потрібно дочекатись розслідування і суду і т.д., а тут безапеляційно, "не зважаючи на обставини", вирок виписуєш.

ЛАД написав:батьки зі сходу теж в більшості хотіли в Європу бо там добре живуть. І пенсії/зарплати там вище, ніж у РФ. Таких, що хотіли в РФ, було дуже небагато.
І війну більше отримали саме батьки, якщо врахувати, що середній вік бійців ЗСУ – приблизно 43-45 років.

В 1991 году эти людям было 12-13 лет. Именно Ваше поколение про**ло страну, разоружило её, выбирало популизм, а не будущее. Ваше поколение оставило нам войну, а теперь рассказывает о том, какие мы неправильные граждане.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 06 гру, 2025 12:39, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

#<1 ... 1606216063160641606516066 ... 16597>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор