|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 16 тра, 2026 14:14
Faceless написав:Я не знаю яких конкретно топів ви маєте на увазі, міністрів, чи просто топ менеджерів наприклад з бізнесу. Останніх знаю чимало.
Погодьтесь , що НАШІ ТОПИ не працюють в ТОП-1000..... , але з іншого боку Дохід наших ТОПІВ в Україні, відповідає доходу топа с списку ТОП-100 000 Саме тому ЛАД маніпулює ПС Лад забув що є таке поняття- ДЕФІЦИТ В Україні-Дефіцит ТОПів, як тільки людина отримує необхідну кваліфікацію вона старається перебратись на Захід А раз дефіцит То хай лад згадає мешти фабрики красний скороход - на кожному кроці по 10 рублів.... і югославські десь по 50-100... і те і те мешти. ППС і ще трошки про зарплати Водій ФУРИ , токар/фрезерувальник станка ЧПУ, айтішник - зарплати вже давно від 45000 В мене дохід 60000 , з якого 30000 все одно реінвестується інакше бізнес впаде То може не варто лити крокодилячі сльози про низькі зарплати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 16 тра, 2026 14:22, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 302 раз.
- Подякували: 3045 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 тра, 2026 14:21
budivelnik написав: Faceless написав:Я не знаю яких конкретно топів ви маєте на увазі, міністрів, чи просто топ менеджерів наприклад з бізнесу. Останніх знаю чимало.
Погодьтесь , що НАШІ ТОПИ не працюють в ТОП-1000..... , але з іншого боку Дохід наших ТОПІВ в Україні, відповідає доходу топа с списку ТОП-100 000 Саме тому ЛАД маніпулює
Я не знаю хто працює в ТОП-1000, тому не можу сказати так чи ні. З людей, що знав особисто, працюють топ менеджерами в США, Франції, Австрії і крїнах попростіше типу Болгарії чи Казахстану. Які активи в них в управлінні це цікавився, але в списку є й найбільші фінансові холдинги в світі. Тому може Вітренко з Смілянським і вибиваються дещо з критеріїв, але це не означає, що треба всьому керівному апарату вводити ліміти відносно зарплати прибиральниці
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1506 раз.
- Подякували: 8313 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 16 тра, 2026 14:27
Faceless написав:Тому може Вітренко з Смілянським і вибиваються дещо з критеріїв, але це не означає, що треба всьому керівному апарату вводити ліміти відносно зарплати прибиральниці
Я взагалі іншої думки Щоб нікого не цікавив розмір заробітків працівника чи ТОПА , треба максимум галузей перевезти повністю в приватний сектор.... Тоді яка мені різниця як корелюється дохід ТОПА Міст/Нова Пошта/УкрПошта з прибиральниками цих організацій... А на доходи вище середнього по країні в 50-100 разів вести якийсь додатковий податок (нехай 10%-20%) і змінити Законодавство таким чином щоб Функціонування Монополій, ВР і Каб Міну ( з усіма їхніми помічниками/кабінетиами) фінансувалось ВИКЛЮЧНО за рахунок цього податку.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 302 раз.
- Подякували: 3045 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 тра, 2026 14:34
Сибарит написав: ЛАД написав:Вот только почему-то пересичные украинцы получают зарплаты, соответствующие украинскому рынку, а топы получают чуть ли не соответствующие американскому.
Это вполне естественно. Люди средней и ниже квалификации вынуждены вариться на локальных рынках труда. Начиная с определенного, очень высокого, уровня, появляется возможность выходить на международный рынок труда. Соответственно, если пытаться ограничивать зарплаты таких специалистов, у нас их просто не будет. Равенство, в принципе, возможно, но только на очень низком уровне. И да, для управления государственными корпорациями нужны не менее квалифицированные специалисты, чем для частных. То, что пролетарий всегда считает управленцев глупыми бездельниками, сути не меняет.
є важливі нюанси. а саме - питання не лише рівня спеціаліста, а такого нюанса, як володіння мовою. бо для топа це має бути рівень не менше С1. а з цим можуть бути проблеми. знаю не одного сильного топа, які не володіють мовою на такому рівні. й друге. в державних структурах зазвичай зп менші, ніж в приватних й це логічно. наскільки, не готовий сказати, але такий приницип. й колись обговорювали, мое навіть на цьому форумі - зп керівника Укрпошти немає бути більшою зп керівника пошти США. як на мене, це логічно - якщо держава бідніша, то й зп мають бути скромніші. наші очільники в держкорпораціях дійсно інколи пускаються берега. але знову ж таки - це про непрацючі механізми керування держкорпораціями. єдине, випадок Коболева відрізняється тим, що там були реальні додаткові досягнення, а саме 3 ярди доларів, які стягнули з Раші. й це не стосується приватних корпорацій - там зп встановляють власники залежно від ефективності менеджерів...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 16 тра, 2026 14:41
Banderlog написав: shapo написав: Да уж, оказывается евреи отсиживались все эти годы в стороне,и только сейчас это коснется и Израиля. Неужели такой "знаток" Ближнего Востока и вправду верит,что ликвидация рахбара и остальной верхушки Ирана как и до этого ученых-ядерщиков проводилась не с подачи Моссад? А разве это не Иран бомбил Израиль в апреле и октябре 2024 и июне 2025? Вот кого в этот раз действительно коснулось,так это страны залива предпочитавшие держать нейтралитет с Ираном, отмывавшие его деньги для поставок товаров в обход санкций. И теперь ситуация на Ближнем Востоке изменится кардинально.
понятно що з подачі мосад но вони переоцінили свої сили. Після виходу сша з цього банкету платити буде ізраїль. Но непонятно чим ви недовольні? за вашими тезами ізраїль веде вічну війну з ворожими сусідами То все буде й надалі як ви й змалювали.  чим не довольні?
Кто вам рассказал о переоценке сил? Эта война готовилась с начала 2000-х и в Израиле,и в США, а теперь какие-то анал- итеги рассказывают о какой-то недооценке - смешно. Это не мои тезисы о войне Израиля с теми,кто хочет его уничтожить и у кого как в Иране это основная программа существования помимо распространения ислама по всему миру. Вы эту реальность не опровергли и не опровергнете поскольку ничего не знаете ни о этом регионе,ни о его истории. Здесь я выражаю не недовольство,а исправляю искажение фактов которыми вы пытаетесь манипулировать. Кстати,после этой войны,вернее всех войн в всех странах начиная с 07.10.23 ситуация начнет меняться кардинально в лучшую для Израиля сторону
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 867 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 тра, 2026 14:44
ЛАД написав:... 2. Я как-то не заметил больших успехов в развитии экономики независимой Украины а результате работы наших высококвалифицированных топов (хочется поставить кавычки, но не стал). И, как уже написал Ой+, я не вижу случаев "пересадки" наших топов на западную почву. Это касается как государственных, так и частных топов. Так что, по-моему, наличие фактически 2 рынков рабочей силы в Украине - для пересичных и для топов - объясняется, скорее, использованием власти в личных целях и, возможно, непотизмом.
класичне не бачу  вже треба Ібачити ЛАД. ЛАД, дивись, такі структури, як АТБ, Нова Пошта, Київстар - вони не просто так виникли, не тому що касир плюс вантажник АТБ вирішили попрацювати. такими фірмами керують доволі сильні топи. весь наш сільгосп й не лише сектор (це ви класично не бачите  ) я вже написав вище, ще раз повторюсь чому немає міграції на Захід. перше й головне - далеко не всі топи володіють відповідним рівнем мови. тобто перехід - це майже завжди втрата в позиції. й серед моїх знайомих майже немає тих, хто поїхав. це вантажнику АТБ достатньо А2, щоб продовжити кар'єру в LIDL. чим вище посада, тим важче. а от зп керівників держкорпорацій - там схоже є зловживання, треба думати про механізм контролю. але зп все одно не буде ні 50 т грн, ні 100 т грн.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2