|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:28
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:Дивує оця славянська риса шукати героїв лохів та культ прометея якого по огонь ніхто не посилав. Нічо, ці хитрі свинопаси та гречкосії іще зустрінуться з культом вальгалли
Звичайний циган, а пафосу ... )
Ну по перше, я з світлого балканського типу)
По-перше, від тебе московитом смердить аж до мого міста ) Тому, якого ти там світлого типу, мені - до лампади ) Питання теж саме, чому ти собі европейській паспорт, а іншим не можна ? ) Заздрість чи у тебе меньшовартість світлого типу ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:31
sashaqbl написав: Hotab написав:Звертайтесь. Ви все зрозуміли про роль КАБів , наших і їхніх? Чи ще залишились питання?
Якщо відверто КАБи - це більше психологічна зброя. Кожен вечір прилітає в один і той же час і хуяре по вухах. І ти нічого з тим зробити не можеш. 99% що воно нікуди не попаде. Але лишається 1%, який на тебе тисне.
++++ Так же, как обстрелы городов. Кроме тех случаев, когда реально прилетает по важным предприятиям или чувствительным для города целям (типа тепло- и электростанций).
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 04 чер, 2026 19:32, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:32
sashaqbl написав: Shaman написав:ось знову. ви зовсім не розумієте очевидні речі? оці будуть перші розповідати - я не посилав. а в тому ж Львові інше відношення. взагалі, черед російськомовних відсоток таких непосилальників чомусь значно вищий... на Раші взагалі будуть чесно казати - ти ж за гроші людей вбивав, чого ти взагалі хочеш.
Так ти ж з будівельником уже розповідаєте, що я тут за гроші, і шо мене ніхто не посилав, тому ми квити.
Може не треба брехати? Будівельник розповідає що ти тут згідно ОБОВЯЗКУ захищати Батьківщину І БУДІВЕЛЬНИК РАДІЄ що твій ОБОВЯЗОК оплачується в 4 рази ЩЕДРІШЕ ніж обовязок Будівельника в тилу.. А ти стаєш в позу і заявляєш Всі тридеваси-я дартаньян , грошей мені мало , тому ви засранці. а не признаєте що ви засранці я піду в СЗЧ...таке собі пуйло на мінімалках той також розповідає що ми маємо з його фантазіями погодитись.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 3056 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:33
Banderlog написав:а нахіба ви туди зібрались йти?  шоб шо?
Я зібрався для того , щоб мої внуки не воювали з Китаєм за те чий Урал? чи не встановлювали геноцид в Африці
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:36
Banderlog написав: sashaqbl написав:Я не буду розказувати тут деталі забезпечення своєї роти. Але твого там відсотків 5 набереться. Якщо від цього відмовитися і заповнити штатку - то ефективність ЗРОСТЕ!
Скажи йому що рота сама на себе донатить.. кожен за 2 волонтера. Тилу в нормальному розумінні просто нема. В нас зараз підрозділи даж підвал в тилу віджати не можуть, а за гроші оказується тож не пускають, бо ризик.. Нє люди які йдуть на чпівпрацю є, но такі вже всі зайняті.
Хорошо знаю ситуации, когда люди поднимали шум, если кто-то сдавал квартиру военным: "Нас обстреляют!" Такие же проблемы бывают при сдаче каких-то коммерческих помещений - складов, офисов и т.п.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:37
ЛАД написав: budivelnik написав:........... Виходить як не крути - а капіталізм вигідніший, обовязки ті самі, але ще й доплачують нєхіло...
Подход капиталистический. Но в войну работает не очень. Как видите, возникают разные оценки "рыночной оплаты". Причём, сильно разные у тех, кто сам воюет, и тех, кто живёт в тылу.
Давай по порядку 1 В тих ХТО платить -не виникає , тому вони СТАРАЮТЬСЯ доплатити крім того що ЗОБОВЯЗАНІ 2 На цих сторінках трошки більше ніж ТРИ (Долярчик/Бандерлог/Саша) учасників війни, але заявок що мало платять ми чуємо тільки від трьох... Поясни чому До речі так само на цих сторінках тільки чотири активно закликаючих послати всіх на*** Хантер, Флайман,летусорк, лад... - але саме вони - НЕ ПЛАТЯТЬ... То може ти просто не ту бульбашку для себе створив?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:38
Banderlog написав: sashaqbl написав: flyman написав:нам в приклад приводять Ізраіль же
В Ізраїлі бути ухилянтом стидно. І ніхто не розказує про свою ефективність у тилу. . ізраїль веде достатньо мудру політику щоб не вести екзистенційних воєн, це зараз вони трохи вляпались. Але до нашої війни там ще далеко. Основою мирного життя в Україні була багатовекторність і економічний прагматизм. Якби ми цього дотримувались то війна між сходом і заходом велась б десь в іншому місці он лукашенко стіки років і з москалями і з заходом і з китаєм і все в нього норм а початкові умови там нічуть не ліпші. І пост совкові проблеми і рускоязичіє, моря нема, та пес зна шо з релігійним вопросом но усатий не обостряє...
Де тонко там і рветься А тонко там де люди шукають пригоди на свою ж..у Шукають і знаходять , саме гірше що не тільки на свою
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:40
Hotab написав: sashaqbl написав: Hotab написав:Звертайтесь. Ви все зрозуміли про роль КАБів , наших і їхніх? Чи ще залишились питання?
Якщо відверто КАБи - це більше психологічна зброя. Кожен вечір прилітає в один і той же час і хуяре по вухах. І ти нічого з тим зробити не можеш. 99% що воно нікуди не попаде. Але лишається 1%, який на тебе тисне.
Помилка вижившого.
В городах тоже? Сколько людей убито/ранено гражданских в Харькове? А сколько прилетело ракет и шахедов?
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 04 чер, 2026 19:43, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:40
ЛАД написав: Banderlog написав: sashaqbl написав:Я не буду розказувати тут деталі забезпечення своєї роти. Але твого там відсотків 5 набереться. Якщо від цього відмовитися і заповнити штатку - то ефективність ЗРОСТЕ!
Скажи йому що рота сама на себе донатить.. кожен за 2 волонтера. Тилу в нормальному розумінні просто нема. В нас зараз підрозділи даж підвал в тилу віджати не можуть, а за гроші оказується тож не пускають, бо ризик.. Нє люди які йдуть на чпівпрацю є, но такі вже всі зайняті. Хорошо знаю ситуации, когда люди поднимали шум, если кто-то сдавал квартиру военным: "Нас обстреляют!" Такие же проблемы бывают при сдаче каких-то коммерческих помещений - складов, офисов и т.п.
ЛАД, именно ты активно поднимаешь шум в таких ситуациях ...
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 04 чер, 2026 19:44, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1262 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 04 чер, 2026 19:42
ЛАД написав: budivelnik написав: Banderlog написав:Ти тут напарював, що він менше вкладається і в рази більше заробляє за час коли був у львові.
Ти точно вмієш читати? Він ПРАЦЮВАВ у Львові в 1,5 рази БІЛЬШЕ ніж в ЗСУ, але так як 2/3 роботи виконував У ЛЬВОВІ для ЗСУ9ВОЛОНТЕРІВ) безкоштовно то жив за 20000 грн і ще 5000 платив податків Тепер він в ЗСУ , робить в ЗСУ те саме що робив ( і стільки ж) скільки робив БЕЗКОШТОВНО у Львові, але тепер отримує за це від ЗСУ 50000.... Дійшло.. А так як обєм робіт впав (бо на себе він працював по ночам) то тепер той час він просто спить.... відсипаєється в ЗСУ від багатого і халявного життя в ТИЛУ.
Вот интересно, как он мог в ТЫЛУ делать для армии больше, чем сейчас, или пусть даже столько же? В тылу ему всё-таки приходилось делать и какую-то гражданскую работу, а в армии он занимается ТОЛЬКО работой для армии при "ненормированном рабочем дне". И не надо рассказывать, что на гражданке он работал на себя по ночам - человек без сна обходиться не может. А если он такой уникум, что может, так сейчас он может работать для армии круглосуточно.
Прикинь - є такі люди... Я ж тобі описав себе 100 - 40 - 60 Тобто ЗАРОБИВ ЩО ЗМІГ - залишив мінімум на потреби - що залишилось віддав. Наприкла зараз я НЕ МОЖУ заробити 100 - тому віддаю менше... А ремонтувати техніку яку тягнуть волонтери у Львові - можна цілодобово... Просто людина 8 годин в день працювала безкоштовно ремонтуючи для фронту і 4 години заробляючи для сімї... А приїхав в ЗСУ, а там НЕ ВСІ такі, є й такі які відробили 8 годин і все.... Тепер розумієш як в тилу можна зробити більше ніж на НУЛІ ? Я вже мовчу про те, що майстру повезло , його ж могли до саші шофером відправити, тодіб вийшло що він взагалі поміняв каторгу на халяву... саша три роки на нуль їздить і нічого , так би його мій майстер возив, отримував би 100 000 ( а не 50 000 як зараз бо ремонтує техніку на 30 км вглибину нуля)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1