|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 07:22
shapo писал(а):Во-вторых, порохобот с его мовой,верой и последнее время ещё и волонтерством на публику не может быть умным.
Казах Тобі яка різниця які політичні погляди чи місце проживання має людина яка захищає СВІЙ дім, від якого ти відмовився? Ти ДЛЯ СЕБЕ хоч визначився ХТО ти і ЧОГО хочеш? Совок ти просрав(разом з ладом) і туди вже не повернетесь В Казахстан тебе не пустять бо ти вже не казах. В Ізраїлі тобі швидко пояснили що ти хоч і євренй, але настільки другосортний що прирівнюєшся до єврейського араба першої алії... Залишається тобі ще прокляти Австралію і кенгуру.. і все , твоя міссія мойсея на цьому світі буде закінчена...
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 07:27
Shaman писал(а): shapo писал(а): А вот эта хрень с пантеоном это действительно сейчас самая насущная проблема в Украине от которой зависит не существование и которую нужно решать именно сейчас? Понятно что для украинского института национального беспамятства это вопрос существования иначе зачем бы он был нужен. И для Навроцкого проработавшего в польском аналоге такого же заведения тема близка и в политических целях раскрутить ее нужно как и для Зеленского. А остальным?
а чого всіх так затіпало прийняття закону про ПРОЦЕДУРУ визначення героїв? немає інших питань?
Не знаю как там все, но я задал вопрос зачем этот пантеон нужен сейчас в воюющей стране? Уже решены проблемы с ПВО из-за отсутствия которых Россия разрушает города и убивает тех кто в них живёт, ТЦК все полюбили и сами бегут записываться в ВСУ , настоящие,а не прошлые мифические герои и их семьи окружены заботой и вниманием и государство компенсирует им инвалидность и потерю кормильца,а людям потерявшим кров уже нашли его достойную замену? Вот у меня такие вопросы ,а пантеоны как и триумфальные арки с времён римской империи воздвигают после окончания войн,а не в время.Хотя в тоталитарных режимах и до.
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 07:29
ЛАД писал(а): budivelnik писал(а):........... Наприклад ЄС перемолола і виплюнула Орбана...
Европа  Вы ничего не попутали?
Ні, не поплутав Трошки притормозили надання 10 млрд Євро Угорщині з 9,6 млн населення... і населення вирішило неадекватного Орбана поміняти на його соратника попередніх періодів Мадьяра.... Якби не твої вологі фантазії про другу пенсію-ти б також вже щелепу вилікував і зробив її україномовною в ЗМІ Тобто всюди стоїть ЕКОНОМІЧНИЙ інтерес... Тобі що Тигреня каже? Дайте нормальні гроші і так вже й бути - буду Вас( і себе з сімєю) захищати. Як бачиш - прагматик... при цьому точно не порохобот і навіть не віруючий ПЦУ і швидше за все з румунським паспортом в кишені....
-
budivelnik
-
-
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 07:31
shapo писал(а):Не знаю как там все, но я задал вопрос зачем этот пантеон нужен сейчас в воюющей стране? Уже решены проблемы с ПВО из-за отсутствия которых Россия разрушает города и убивает тех кто в них живёт,
А що ізраїль відмовився від Голди Мейер ? Чи від ребе Нахмана? І там вже все побудовано , війна з арабами закінчилась? І з пво питання вирішені?
-
budivelnik
-
-
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 07:34
Shaman писал(а): shapo писал(а):Во-первых, я уже все написал. Во-вторых, порохобот с его мовой,верой и последнее время ещё и волонтерством на публику не может быть умным. Разве что только это не галичанин. Там у половины этот комплекс от рожденья хотя другая половина вполне вменяемая
шапо, ви якось визначтесь. розповідати, як щемлять бідних євреїв й одночасно накидати на інших - це явне "ненавижу расизм и негров". для радянської людини нормально, для адекватної - ні... а поки у вас звичайний великоруський шовінізм... носіями якого є багато радянських євреїв, як не дивно...
Во-первых, не щемят,а пробуют щемить и кое-где уже и убивать. Но пока есть государство Израиль из этого ничего не выйдет, а ответка обязательно прилетит. Во-вторых, кроме как навешать очередной тупой ярлык способны ответить по сути или примитивный псевдопатриот на такое не способен?
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:03
ЛАД писал(а): fox767676 писал(а):Прапрадедушка уругвайского каракалпака, которого тут иногда постит Флайман, говорил «когда палка долго искривлена в одну сторону, чтобы выпрямить её, должно много перегнуть на другую сторону»
При этом, чаще всего, палка ломается.
палку отмочить сначала до достіженія нужной стєпєні гібкості
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:10
Letusrock писал(а):"купив квиток - підписав оферту"
навіть знаю автора мема, можна попросити автограф
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:14
мова йде не про заміну, а про заповненість штатки. В мене нема на місці і половини від тих, що має бути. про яку заміну можно говорити коли мобілізація не може компенсувати навіть втрати ?
-
Banderlog
-
-
- С нами с: 24.06.14
-
-
-
-
2
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:18
stm писал(а):еуспішний баобаб може собі дозволити чистку зубів 2 рази на рік, відпустку теж.
О, уже 2 рази. Скажіть ну нафіга?
-
BeneFuckTor
-
-
- С нами с: 21.11.19
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:19
shapo писал(а): Shaman писал(а): shapo писал(а):Во-первых, я уже все написал. Во-вторых, порохобот с его мовой,верой и последнее время ещё и волонтерством на публику не может быть умным. Разве что только это не галичанин. Там у половины этот комплекс от рожденья хотя другая половина вполне вменяемая
шапо, ви якось визначтесь. розповідати, як щемлять бідних євреїв й одночасно накидати на інших - це явне "ненавижу расизм и негров". для радянської людини нормально, для адекватної - ні... а поки у вас звичайний великоруський шовінізм... носіями якого є багато радянських євреїв, як не дивно...
Во-первых, не щемят,а пробуют щемить и кое-где уже и убивать. Но пока есть государство Израиль из этого ничего не выйдет, а ответка обязательно прилетит. Во-вторых, кроме как навешать очередной тупой ярлык способны ответить по сути или примитивный псевдопатриот на такое не способен?
починається оце вихляння тухесом. я по суті запитав, чому людина дозволяє собі накиди на інших на національній основі? ба в наведеній цитаті лише накид. замість того щоб визнати це, людина це ігнорує. якщо проти поділу по національнасті, то будь послідовним, дотримуйся. а якщо поділяєш людей на євреїв та гоїв - то чого дивуєшся? Ізраіль грізна країна, але не дуже розумію, що таке ответка на дії Туреччини чи антиізраільські позиції європейських країн (які виникли не на пустому місці й не за гроші Катару). ти розповідаєш мені про права ізраільских арабів, а що там з правами палестинських арабів? мовчить... ти не даєш свою оцінку, в тебе переважно просто накиди, загалом антиукраїнські - ось й все. можна мати антиукраїнську позицію - на Раші таких більше 80%. але тоді не треба розповідати нам в Україні, що робити - бо це лише НАКИДИ. якби не син, жив би ти в Києві. й ще будеш жити, якщо почнеш жити за власний кошт. тому не плюй в колодець 
-
Shaman
-
-
- С нами с: 29.09.19
-
-
-
-
2
4
5