Hotab писал(а):ТЦК разом з поліцією. Законність дотримана?
Так законність дотримино ударом в затилок на початку конфлікту.
ПС. Поліцією складено акт на працівника тцк. Ахаха. щас.
ТИМ часом продовужеється судилище. Слідчих сбу поіменно названо, всі вони вже сидять згідно закону. Європарламент хлопає в ладоші і говорить нате вам ще 100 млдр за виконання судових реформ.
⏺До перелому у війні ще далеко: рф прагне створити буферну зону на Півночі країни та розширити наступ у Дніпропетровській та Запорізькій областях, — заявив Сирський
stm писал(а):2 друзів особливо шкодуючих на камеру, один з яких скакав по перегорнутому авто - діючий військовий у відпустці.
Діючого військовослужбовця заставили вибачатись на камеру перед боксером тітушкою-ТЦКашником - аля Кадиров стайл. Все прям як в РФ.
Відповідальність не посад перед посадами , а згідно вчинених дій. ТЦК разом з поліцією. Законність дотримана? Так. Хлопчина вчинив адміністративне порушення щодо військового обліку? Так. Він має бути притягнути до адміністративної відповідальності? Так Де має бути складена постанова? В приміщенні ТЦК. То якого милого перешкоджати його туди доставку методом нищення майна ЗСУ?
stm писал(а):один з яких скакав по перегорнутому авто - діючий військовий у відпустці.
ви вважаєте нелюбов мобілізованих до тцк дивною?
Я вважаю дивним що ви на 16 моніторах лише погане. Воно є. Як приклад ви озвучили 210тис.вбитих військових від початку війни. Я не буду сперечатися. Які втрати ворога у відношені до наших ви фіксуєте по своїй смузі? Бо генштаб в цілому по палаті з 2026 офіційно фіксує 1:5. Найкращі підрозділи 1:8. У 2025 було 1:2,5 генштаб, 1:12 найкращі підрозділи.
за те що фіксуєм, не задавайте питань на які я не можу давати відповідей... є ж відкриті джерела. вивчайте перед тим як сперечатись... Багато кого в списках нема. Щодо заяв, що бачу тільки погане по вашому яка інформація через мене проходить? Щось про хрестини весілля та заручини? Пропорції ? За схожими оціночними методами втрати росіян вбитими в районі 270 т. Серед тієї цифри є певна кількість громадян україни з окупованих територій. І ще. В них пропорція між вбитими і раненими сильно гірші ніж наші. Тому картинка вийде іще менш райдужною.
Тепер по тцк. Визнаю. Був не прав. Прошу понять і простіть. Бусифіковані в відпустках поводяться крайні чемно, вважають що їм крупно повезло воювати в зсу. Є випадки коли розшукують своїх хресників з тцк щоб виявити безмежну вдячність.
Banderlog писал(а): за те що фіксуєм, не задавайте питань на які я не можу давати відповідей... є ж відкриті джерела. вивчайте перед тим як сперечатись... Багато кого в списках нема. Щодо заяв, що бачу тільки погане по вашому яка інформація через мене проходить? Щось про хрестини весілля та заручини?
Про Крим не проходить? Ніяк? Я Вас запитала чи це гарна робота ваших колег.