Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18561857185818591860 ... 14846>
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 15:52

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Моє життя в п'ятьох фотографіях.
Я думала, що гірше твоєї смерті вже нічого не може бути. Я думала, що гірше, ніж в квітні, вже не буде. Але я навіть уявити не могла, що найгірше - це пережити твою смерть; пережити смерть майже всіх твоїх друзів; пережити ці всі катування живих людей, чоловіків, жінок, старих людей і маленьких дітей; пережити масову страту тих, хто разом з тобою мене захищав; пережити кожну новину про смерті в результаті вибухів; пережити кожну новину про 200-го воїна - і жити тепер з цим...
Я тепер знаю, як це, коли помирає душа. Це коли ти ззовні живеш, робиш все як завжди, але всередині ти мертва. От просто мертва.
Сьогодні дочка загиблого героя азовця сказала мені, що скоро приїде її рідний дядько, і вони будуть дурачитися і бавитися. Її дядько - це рідний брат тата.
А він не приїде. Бо він вчора згорів в Оленівці. Дівчинка про це не знає, бо вона ще не оговталася від втрати тата.
І я сиджу поряд з її мамою, і в нас "німа сцена". Як жити далі?.. це не просто пафосне запитання, це дійсно моє запитання, як мені тепер жити далі???...
Я сьогодні бачила фотографію відрубаних рук і голови українського військового, які насадили на якісь кілки чи паркан. Ще бачила відео з чітким підписом "катування і звірства над нашим полоненим", де в живу людину встомили патика в спину, він, бідний, повзе, а вони знущаються, щось там говорять.
Їх катували весь цей час. Їх продовжують катувати. Поки я їм, сплю, гуляю з дитиною, йду до магазину - їм відрізають статеві органи, відрубають руки і голови, встромляють патики в спини і знущаються над живими людьми.
Як з цим жити?...
Вони відрізають їм все, не тільки яйця. А повністю все. "Щоб не плодилися" підписують так відео.
Як з цим жити?...
Не дивитися? - легше всього забути, не дивитися, не чути і не знати. Тільки це не мій метод.
Я не можу їх врятувати. Я нічого не змогла зробити. Я не знаю, кому писати, яким макронам з байденами, щоб їх врятували. Мене не читають найвпливовіші люди. Але це вже не важливо...
Їх же можна було врятувати. Але ж дипломатія... Світова дипломатія...
Будь ласка, прошу, поясніть мені хтось, хто точно на цьому знається, хтось з відповідною бездоганною освітою: чому Ггазький Суд досі не розпочав над країною-катом судове розслідування? Чому ми досі збираємо докази, а не подаємо на них до суду??? Я не розумію, поясніть, будь ласка!!!
На це мала би бути якась вагома, людяна, причина, бо дипломатичні причини не можуть виправдати цих всіх катувань, знущань, гвалтувань, вбивств.
Ці всі люди, наші військові, вони не загинули - вони вбиті!!! Це різні речі.

Тамара Яніна

p.s. в програмі Суспільного після страти в Оленівці дуркував лисий з Кварталу.
Не волонтерив, не допомагав, не висловлював співчуття ...
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 16:18

V2
+100500
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 16:26

Все у ваших руках!©

V2 написав:Моє життя в п'ятьох фотографіях.
Я думала, що гірше твоєї смерті вже нічого не може бути. Я думала, що гірше, ніж в квітні, вже не буде. Але я навіть уявити не могла, що найгірше - це пережити твою смерть; пережити смерть майже всіх твоїх друзів; пережити ці всі катування живих людей, чоловіків, жінок, старих людей і маленьких дітей; пережити масову страту тих, хто разом з тобою мене захищав; пережити кожну новину про смерті в результаті вибухів; пережити кожну новину про 200-го воїна - і жити тепер з цим...
Я тепер знаю, як це, коли помирає душа. Це коли ти ззовні живеш, робиш все як завжди, але всередині ти мертва. От просто мертва.
Сьогодні дочка загиблого героя азовця сказала мені, що скоро приїде її рідний дядько, і вони будуть дурачитися і бавитися. Її дядько - це рідний брат тата.
А він не приїде. Бо він вчора згорів в Оленівці. Дівчинка про це не знає, бо вона ще не оговталася від втрати тата.
І я сиджу поряд з її мамою, і в нас "німа сцена". Як жити далі?.. це не просто пафосне запитання, це дійсно моє запитання, як мені тепер жити далі???...
Я сьогодні бачила фотографію відрубаних рук і голови українського військового, які насадили на якісь кілки чи паркан. Ще бачила відео з чітким підписом "катування і звірства над нашим полоненим", де в живу людину встомили патика в спину, він, бідний, повзе, а вони знущаються, щось там говорять.
Їх катували весь цей час. Їх продовжують катувати. Поки я їм, сплю, гуляю з дитиною, йду до магазину - їм відрізають статеві органи, відрубають руки і голови, встромляють патики в спини і знущаються над живими людьми.
Як з цим жити?...
Вони відрізають їм все, не тільки яйця. А повністю все. "Щоб не плодилися" підписують так відео.
Як з цим жити?...
Не дивитися? - легше всього забути, не дивитися, не чути і не знати. Тільки це не мій метод.
Я не можу їх врятувати. Я нічого не змогла зробити. Я не знаю, кому писати, яким макронам з байденами, щоб їх врятували. Мене не читають найвпливовіші люди. Але це вже не важливо...
Їх же можна було врятувати. Але ж дипломатія... Світова дипломатія...
Будь ласка, прошу, поясніть мені хтось, хто точно на цьому знається, хтось з відповідною бездоганною освітою: чому Ггазький Суд досі не розпочав над країною-катом судове розслідування? Чому ми досі збираємо докази, а не подаємо на них до суду??? Я не розумію, поясніть, будь ласка!!!
На це мала би бути якась вагома, людяна, причина, бо дипломатичні причини не можуть виправдати цих всіх катувань, знущань, гвалтувань, вбивств.
Ці всі люди, наші військові, вони не загинули - вони вбиті!!! Це різні речі.

Тамара Яніна

Десь/колись прочитав, що...
Людям, яким вже нема чого о втрачати(крім власного життя), то...
Але ні, нажаль, не можу писати..... засудять всі за негуманні/жорсткі методи... - але, саме отакі люди/відчайдухи - можуть зробити будь що - навіть, більше, ніж вони думають, що нічого зробити не можуть...
Так, їхні вчинки Захід осудить/глибоко стурбується...
Але тим людям/відчайдухам буде пох - так як вони просто помстяться за оце все вищеописане☝️ і, взагалі, за всі гвалтування/катування...

Тож, ті люди/відчайдухи могли б зробити дуже багато чого, бо вони у відчаї...
Але, чому досі(від початку війни) я не чув ніяких отаких(не можу писати, яких саме) подвигів відчайдухів У ТИЛУ ВОРОГА - я не знаю?
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 17:34

Успіх
Тому що одна справа писати щось , а зовсім інша - робити щось ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 17:35

️Директор Печерской гимназии №75, которую подозревают в сдаче позиций ВСУ за обещание от оккупантов должности главы Минобразования, вышла под залог в полмиллиона гривен
GALeon

Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 19:11

ritter написав:
  vitaliian написав:
  Успіх написав:Це, наче Арестович диктував їм, що писати
ну Коваленко не надо с Арестовичем путать. Арестович себе зарабатывает политические баллы у прекрасной половины общества, успокаивая их от женских неврозов. Его можно воспринимать как Зеленского с 4 тыс евро для учителей. А одессит собирает инфу по своим около-военным каналам. В основном по югу. Даже если они говорят одно и то же, степень доверия разная.

Знаю Олександра Коваленка (Злого Одесита) особисто. Він грамотна, патріотична людина з високим рівнем аналітичних здібностей. Але він також є воїном на пропагандистському фронті і я б не став довіряти його оглядам. Він звісно не театральний Арестович, але теж часто помиляється. Я уважно читав його Телеграм-канал і можу назвати два його "пройоби". Перший у 2020, коли він писав, що операції по затримання вагнерівців не було. Другий - на початку цього року, коли розповідав, що Росія не буде відмовлятися від позиції "нас там нєт" і не треба панікувати. Ось і думайте, чию повістку він відробляє. Я думаю, що офісу Президента

журналисты- блогеры заложники своей аудитории, часто говорят то что от них хотят услышать. Не удивительно что "их позиция" совпадает с офисом президента. Придут выборы и журналистов спросят кто ваша ЦА и где вы были в 2022. А это уже рейтинг, проходные места в списке и другая монетизация в реальные деньги.

Гиркин вообще всю инфу берет с украинских каналов. Он один из первых на рф заговорил про утонувший крейсер, такой себе вещатель нашей инфы на ту сторону, для тех кому облом поискать первоисточники. ФСБ его терпит, потому что у него ноль рейтинга.[/quote]

фсб его терпит, потому, что он нравится путину
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 19:20

В Україні може запрацювати аеропорт: в яку область доведеться їхати
https://glavcom.ua/country/society/v-uk ... 64635.html

А что Ужгород уже не Украина....???. Небо у нас закрыто, а там идёт подготовка к авиа перелётам для пассажиров. :shock:
Терминал в Украине, а полоса не наша.... :(
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 19:36

Игорь Алексеевич написав:полоса не наша.

Глисада снижения не наша.

Зображення
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 19:48

На сербско-косовской границе начались вооруженные столкновения.

Слышно сирену и автоматные очереди. По предварительной информации, армия Сербии приведена в состояние повышенной боевой готовности.

Добавим, что топ-функционер Сербской прогрессивной партии Владимир Джуканович заявил о необходимости «денацификации Балкан».
GALeon

Подякували: 66 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 лип, 2022 20:17

Деколи перегинає палку зі зрадами, але раціональне зерно у його словах на жаль є.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

#<1 ... 18561857185818591860 ... 14846>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: unicdima, whois2010 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор