Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 51315132513351345135 ... 14681>
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:40

freeze написав:Печально, наш саперный взвод за месяц активных действий практически закончился, осталось три человека, остальные раненые и контуженные.

Хлопці під час розмінування постраждали чи у бою? Чи це було розмінування під час бою?
Востаннє редагувалось whois2010 в П'ят 22 вер, 2023 21:40, всього редагувалось 1 раз.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:42

freeze написав:Печально, наш саперный взвод за месяц активных действий практически закончился, осталось три человека, остальные раненые и контуженные. Сегодня парню, командиру отделения, ампутировали руку и ногу, к несчастью обе правые.
И была бы ещё практическая польза от такого в виде продвижения вперёд, но ничего такого нет.
Уже несколько раз говорил, надо остановиться и подумать, вполне очевидно, что высокие стратеги наверху, что то не правильно делают и планируют

ФРИИЗ !!!
Это я читаю от вас ?
Сам был в "космосе" пару раз от прилетов .(акубаротравмы )

Я хочу у вас спросить , как пострадали люди ?
От своих ошибок , незнания , случайностей ?
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:46

Zebra написав:Там не избиение, а воспитание. В военное время могли и просто застрелить на границе, как диверсанта.

т.е. задержать и передать в руки правосудия вам даже в голову не приходит?
мда....

ЗЫ
так может тогда пора начать тройки создавать для "воспитания" ?
(сарказм если кому не доходит)
Востаннє редагувалось mephala в П'ят 22 вер, 2023 21:47, всього редагувалось 1 раз.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:51

pesikot написав:
  Bobua написав:
  pesikot написав:ОК, тоді у мене теж пропозиція до тих, кого замінили. До тебе, до Bobua, до всіх інших кого замінили

✓Платити податки в сумі, не меньше, ніж платили ті, хто вас замінить
✓Якщо податки не платите в цьому обсягу, штраф кожного місяця - подвійна сума сплати податків
✓Не платять штраф
  • блокування усіх рахунків
  • заборона для вас та ваших родичів купувати будь що
  • конфіскація другого, третього і т.д. житла вашого та близьких родичів
  • конфіскація другого, третього і т.д. авто вашого та близьких родичів
  • пораження в виборчих правах - не мають право обирати та бути обраними

Коли ж ми нарешті перестанемо пастись на темі сплати податків...?

Захід. Захід нас утримує! І треба бути вдячними...

Захід не платить забезпечення військових
Ота ковбаса, яку Долярчик віддає котам - це з бюджету України
Тому я буду писати про податки всюди і завжди
А ти, виявляється нічого не розумієшь

Bobua написав:Чи таки краще заплатити ті середні по Україні 10,6тис грв в міс.? (аби були в держбюджеті ті кілька трлн.грв на рік, зібрані з пари десятків млн працівників).

Та не проблема... Заплатимо. На відміну від ухилянтів, що повтікали за кордон...
То коли ж нарешті нас всіх заміните у війську?

Щоб заплатити середні 10.6тис гривень кожного місяця, треба заробляти більше 50 000 гривень кожного місяця

Це реально всім ? Навряд чи
Але я казав, що повинні платити за того, хто замінив

Навряд чи, Долярчик буде платити стільки податків, якщо його замінить budivelnik
Долярчик хоче бути охоронцем в АТБ на 10 тисяч

Так що, не кажи гоп, що будете платити середні 10.6 гривень кожного місяця
Бо якщо не будете, то я механізм прописав

https://cost.ua/calculator/
Задати чисту зарплату 14тис (середню в Україні).
І вийде “Ваші податки 123766грн/рiк” (
Це по 10.3тис податків в місяць.
І ще на укрправді була стаття із розрахунками з ~таким результатом.

І якби всі 20млн працездатних тиловиків працювали -- то це було би майже 2.5трлн в держбюджеті.
Менше доводилось би випрошувати в Заходу...

А так...
І не працюють всі, і не воюють, і не кажуть, що готові піти у військо хоч би на один квартал (3місяці), аби нарешті таки почала відбуватись заміна військ.
Печалька.

Зате як завзято почали захищати ухилянтів, які похилились аж до кордону.
Як затято цькують ТЦК.
І як миттєво згадують “кємску волость”, коли раджу робити укріплення на правому березі на Дніпрі.

Але ж панове, це саме той випадок, коли треба “або труси вдягнути, або хрестик зняти”.
Бо якщо сьогодні кажете “чого ж вони б`ють наших хлопчиків” і ці симпатії до ухилянтів, а не до ЗСУ, яке вже майже 19міс без заміни, то завтра ж доведеться казати новій владі “пачіму ані абіжают наших мальчіков”...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:55

vitaliiangel написав:
  Zebra написав:А тут убийство разрешается, просто потому что российский военный.
вас сейчас забанят за попытку к бегству.

Честно , я думал он умнее ....
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 21:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

холява написав:
  freeze написав:Печально, наш саперный взвод за месяц активных действий практически закончился, осталось три человека, остальные раненые и контуженные. Сегодня парню, командиру отделения, ампутировали руку и ногу, к несчастью обе правые.
И была бы ещё практическая польза от такого в виде продвижения вперёд, но ничего такого нет.
Уже несколько раз говорил, надо остановиться и подумать, вполне очевидно, что высокие стратеги наверху, что то не правильно делают и планируют

ФРИИЗ !!!
Это я читаю от вас ?
Сам был в "космосе" пару раз от прилетов .(акубаротравмы )

Я хочу у вас спросить , как пострадали люди ?
От своих ошибок , незнания , случайностей ?

Плацдарм, танковые обстрелы, Солнцепек.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 22:00

холява написав:Честно , я думал он умнее ....
да тут у многих крышак поехал.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 22:05

Zebra написав:А как идентифицировать российского военного и как это соприкасается с конституцией которая запрещает убивать и калечить людей.
конституция запрещает самооборону? попробуйте не писать недельку-две на форуме. Разобраться с мыслями. Можете поднять записи очевидцев как идентифицировали русских в Буче (это было не сложно, голыми они не ходили).
  Zebra написав:Выходит в одних случаях воспитание ни-ни,
если вы хотите взять русского на воспитание, необходимо оформить опеку. А война не воспитание, а оборона. От кого оборонялся работник ТЦК на видео? от безоружного мужика в штатском, который даже не угрожал.

у вас простите, путаница в голове,
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 22 вер, 2023 22:10, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 22:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

freeze написав:И была бы ещё практическая польза от такого в виде продвижения вперёд, но ничего такого нет.

Треба обережніше з власними бажаннями, в тому чмслі і з бажанням рухатись вперед, в рамках контрнаступу. Бажання можуть стати реальністю, тільки не так, як ми це собі уявляли.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 вер, 2023 22:10

pesikot написав:
  Bobua написав:Панове, панове... Ви всі якісь дуже нервові...

Ми, військ., намагаємось тут вам пояснити, в міру своїх сил -- чому вас б`ють у військоматах. А ви вже півтора роки вдаєте, ніби не розумієте.

А я тебе и Долярчику пишу, почему вас обязательно будут бить потом. А вы не понимаете почему так

Потому что, вы считаете нормальным - бить гражданских сейчас. А это - беспредел
У тебя в голове нет вообще мыслей - что бить своих гражданских плохо ?

Мы все в одной лодке. Кто-то воююет, кто-то помогает армии
Но ты, вываливаешь свой негатив именно на тех, кто помогает армии

С чего бы это ?

Нормальним я вважаю для тих ухилянтів арешт, суд, в`язницю і відправку копати лінії оборони.
Чому били -- невідомо...

А хто нас буде бити?
Окупанти?

Дикий вважає, що якби Україна мобілізувала зараз мільйон людей, то війну можна було б завершити вже наступного року.

Висока ціна перемоги

"Якщо не вдасться (протиставити щось мобілізації у РФ), ми програємо війну. У такому разі, це, можливо, поразка буде навіть заслуженою якоюсь мірою. Ми живемо у суворій реальності. Ні одна країна не вступить у війну на нашому боці. І добре, що нам дають хоча б матеріально-технічне забезпечення. Ніхто у світі нам не заважав всі 8 років готуватися до Великої війни.

Якщо ми не готові заплатити ту ціну, яка потрібна для перемоги, значить у нас не буде перемоги. І питання – чи доплатимо ми всю ціну, щоб усе-таки перемогти, чи виявиться, що ми не готові цю ціну доплатити, і виявиться, що нас просто арифметично в якийсь момент не вистачило українців, готових повоювати", – зазначив Дикий.

То як? Не краще було би закріпитись на правому березі, поки є змога і хоч якісь сили? Аби не було знову так тупо як з Херсоном...? :(
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 51315132513351345135 ... 14681>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: alex_dvornichenko, Google Adsense [Bot], pesikot і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
33 118665
Переглянути останнє повідомлення
Вів 01 лип, 2025 09:53
Дюрі-бачі
1493 300490
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo