vitaliiangel написав:а на кого заменить бойца с опытом.
А з мене як зробили "опитного"? Місяць - півтора і гайда на вогневу!
Так і кожного навчать за 1-2місяці і гайда замінювати Успіхів, Бобюа, Бандерлогів та інших!
Ты зачем такие вопросы без ответов задаешь))
«Ты же меня этим вопросом по живому режешь »
уболтать республиканцев? нечем у нас воевать в этом проблема.
Вот у уставшего Успиха воевать есть чем. А если его заменить витальоном, то сразу «воевать нечем». Витальон - притяжатель проблем 😀 Успих, ты там Гвоздику во Львов с собой забрать надумал? 😀
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 12 гру, 2023 23:52, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:Не прыгали, но и такого, как сейчас, не было. При том, что то была явно чужая война и все это понимали.
я помню те разговоры, хотя был очень мал. Патриотизмом в них не пахло. Обсуждали как оформить инвалидность и другие варианты. Из нашего хруща несколько человек там побывало, проблема была массовая. .........
Верно, так я об этом и написал: "не прыгали" и "война была явно чужая". Тем не менее, как Вы сами написали: "Из нашего хруща несколько человек там побывало".
Успіх з хотабом думають, що якщо наберуть шкіряних торпед на м"ясо в піхоту з черенками лопат, то через 2-3 тижні "кава в Ялті", але щось пішло не так, навіть із натренованими в НАТО із зброєю нато
Тобі треба попоїсти трішки (для енергії втомлених нейронів головного мозку) і потім ще раз перечитати. Тоді тобі дійде, що Успіх залишить тобі Гвоздіку, а не черенок. І він , Вітальон, не професіонал. Тобто ти, муха + Вітальон, не професіонали, міняєте такого самого непрофесіонала на такій самій Гвоздікі (це не черенок, якщо досі не дійшло). Все зрозуміло, чи треба четвертий диплом?
freeze написав:Одно из самых больших разочарований это дутая фиктивная мощь союзников. Склады полупусты, организовать новое производство быстро не способны, армии стран ЕС по их же отзывам в ужасающем состоянии, готовности драться нет. Одно достоинство ядерное оружие, и с другой стороны панический страх применить его, чтобы остановить агрессора. Думаю, что мифическая 5 статья НАТО такая же импотентная как и НАТО. Захватит х... Прибалтику, а оставшиеся страны НАТО будут волать о том, что не надо злить агрессора.
Міць НАТО не фіктивна, а швидше інша, ніж про яку ми гадаємо: нато не планувало рік битися в окопах за якісь Пшемисль, закидуючі артилерією по 1000 чи більше снарядів на день. НАТО планує знищувати ворога, рівного росії, ракетами, випалювати та дробити авіацією, а потім добивати піхотою. Позиційної артелирійської війни в цій концепції нема, тому нема і складів повних снарядів. Для цього ж і не потрибни тисячі танків, на відміну від росії, яка ставку робить на танкові ударні кулаки. Зброя в НАТО є, але для іншого типу війни. Дія 5-ї статті - загадка. Такий собі кіт Шрьодінгера
стратегія відома: заманити подалі вглиб а потім "Cud nad Wisłą" (але вже без Петлюри)